Mooie kleur en erg zacht

Mooie deken voor mooie prijs .....kleur past ook perfect in ons huis.....ligt op bank ivm hond....lekker zacht.......

prima ervaring!

Mijn bestelling is geleverd zoals ze ook beloven op de site. Het is een heel mooi en goede kwaliteit overtrek zoals omschreven op de site. Wat ze beloven komen ze na.

Perfecte deal

Het assortiment van Smulders is heel divers. Het bestellen was gemakkelijk en duidelijk. Binnen één dag werd de bestelling geleverd. Het pak was uitstekend verpakt, niet teveel ballast. De kwaliteit van het geleverde was helemaal goed!

Ruime ne keuze, makkelijk retour

Ruime keuze uit dekbedden, mooie kwaliteit, super snelle levering, duidelijke retour procedure en gratis retour zenden.

Heel erg tevreden!

Mooie materialen, snelle service!

Snelle levering en goede kwaliteit.

Zie hierboven

Erg goed

Mooi bedtextiel van een goede kwaliteit en een enorme keuze. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de iets langere levertijd en het werd toch eerder geleverd dan verwacht. Klasse.

Snelle levering, mooie materialen

We kregen onze bestelling snel binnen. Netjes verpakt. Prachtige levendige kleuren. Mooie materialen

De juiste maat die ik nodig had, is niet overal te krijgen. Snelle levering.

Super snel

Tegengevallen

In de overytek zit de kleur roze die je op de website niet ziet

Goede kwaliteit dekbedovertrekken ! En de volgende dag keurig in huis .

heerlijk warm

Het dekbed voldoet volledig aan de verwachting. en de prijs-kwaliteitverhouding is super. echt een aanrader.

einfach zu bestellen und schnell erhalten

einfach zu bestellen und schnell erhalten

slechte kwaliteit dekbed hoes en print wijkt af van webshop foto

alles uitgepakt, bedden opgemaakt, kom ik er volgende dag achter scheurtjes in stof. niet gezien door kleur. Overigens vind ik de print heel veel afwijken van fotoos webshop en in het echt. Ik ben echt teleurgesteld in deze geleverde kwaliteit van Smulders. Jammergenoeg heb ik meteen verpakking weg gedaan. Ik bestel vaker dus ik ben dit niet gewend.

Heerlijke zachte badhanddoeken

Nu al helemaal content met de handdoeken, goed formaat. Zeer snelle levering.

Geweldig en netjes

Vriendelijk en goed.

Goede service. Vriendelijk.

Duidelijke website. Makkelijk om de gewenste producten te vinden. Goed advies over het wassen en onderhouden van de textielsoorten. Levering vlekkeloos en zeer snel (hoefde van mij niet eens per sé).

Snelle, goede service en kwaliteit

Prima kwaliteit, snelle service. Jammer dat er geen mogelijkheid voor achteraf betalen is.

Zeer positief

Vlotte en keurige levering van hetgeen besteld is.

Zoveel keus en supersnelle levering!

Slaapt heerlijk onder ons nieuwe katoenen dekbedovertrek! Volgende aankoop een satijn-katoen heb daar nog geen ervaring mee, maar de glans lijkt mij heel luxe staan!

Heel vlugge perfecte levering

Heel blij met super dekbed

Mooi materiaal

Nvt

netjes ingepakt en snel geleverd

prima alles.

18 Kloosterweg