Zeer snel geleverd

Zeer snel geleverd en goede kwaliteit zeer mooi dekbedovertrek

Helemaal geweldig

Mooie kwaliteit, goede prijs en superzacht dekbedovertrek, snelle bezorging

In één woord geweldig

Super tevreden

Voldoet aan de verwachtingen

Snelle levering..mooie spullen

goed en gemakkelijk

overzichtelijke internet pagina. Goede keuze. Redelijk aantrekkelijk geprijsd.

Niet wat ik verwachte

Helaas was de print op de stof van zeer slechte en korrelige kwaliteit. Niet in overeenstemming met wat op de site aangaf

Alles klopte

Ik wilde een overtrek. Die hadden ze online. Ik zag een mooie, die aangeklikt en besteld. Precies die, heb ik ook binnenkort gehad. Alles klopte dus. Grote blij.

hele goede kwaliteit

Ik had de flanellen panterprint dekbed overtrek besteld. Waar ik op andere reviews las dat de stof dun was moet ik zeggen dat dit overtrek van goede zware kwaliteit is. De kleuren zijn mooi en het voelt heerlijk zacht. Het enige nadeel is dat het overtrek, vanwege de zware stof, niet in mijn wasmachine past. Moet deze dus laten wassen in een wasserette.

Snel en correct

De deken kwam snel en is heel mooi. Precies zoals op het plaatje.

Mooi, snel en voordelig!

Bestellen en vóór dat je het weet, wordt je artikel thuis afgeleverd. Chapeau!

printkwaliteit viel erg tegen

De kleuren en de scherpte van de print op de dekbedhoes viel erg tegen. Dit nodigt niet uit tot nogmaals iets kopen bij Smulders Textiel.

Oplichting

Verzendkosten rekenen voor brief bus verzending . Dus verkapte prijs , voor hun extra marge

Pilt

Mijn nieuwe dekbedovertrek pilt vreselijk! Heb de hele vloerbedekking er onder liggen. En hij is al gewassen

Totaal niet geleverd zoals beschreven in specificaties

Kussen uitgezocht op hoogte 3,5 cm geleverd 10 plus hoogte Zeker niet tevreden

Super fijn

Heerlijk om in bed te stappen met dit overtrek, lekker zacht en comfortabel. Top!

Prima kwaliteit en snel geleverd.

Heel veel keus, altijd wel iets moois te vinden!

Prachtig dekbedovertrek ontvangen, goede kwaliteit,. Bezorging liet even op zich wachten maar via de mail werd ik daar voldoende en vriendelijk over geïnformeerd! Bedankt!!

Bestellen ging goed. Snelle levering en ligt helemaal perfect op bed

Nog steeds uitstekend

Prima levering op tijd en goede service

Kwaliteit niet zoals verwacht

Ik heb 2 dekbedovertrekken gekocht van €75 per stuk. De kwaliteit is niet geweldig. De kleuren geven ontzettend af in de was en de naden zijn slecht afgewerkt. De geboden oplossing is 10% korting, maar dat vind ik niet passend voor de situatie. Verser kan de de overtrek niet sluiten aan de onderkant, waardoor het dekbed er onderuit komt. Ik zal hier niet snel opnieuw bestellen. Ik heb een betere ervaring met Ikea dekbedden.

perfect

Snelle afhandeling en goede mooie dekbed overtrekken

Goed materiaal

Een heerlijk stel overtrekken slapen heerlijk en van een zachte katoen Ben zeer tevreden. Ben benieuwd hoe het andere stel is die ik nog moet krijgen….

Slecht

Het bedsprei zag er uit alsof het al gebruikt was

Perfect, gegaan zoals afgesproken

Zie bovenstaande