Mooi laken! Perfecte maat voor hoog matras
Wat fijn om te horen. Dank voor uw beoordeling. Geniet van uw aankoop, graag tot ziens.
Bestelling makkelijk, bezorging de volgende dag al. Concurrerende prijs!
Heel fijn om te horen. Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
Hele snelle levering, website is goed toegankelijk em keuze schermen werken goed. Zeer goede prijs, kwaliteit verhouding.
Heel fijn om te horen, dank voor uw beoordeling. Graag tot ziens en geniet van uw aankoop.
Op de afbeelding leek de plaid comfortabel. Eenmaal ontvangen bleek het artikel dunner te zijn dan ik had verwacht en ook nog eens heel synthetisch. Het knetterde behoorlijk, zo statisch was ie. De kleur was wel prachtig maar voor mij niet doorslaggevend dus het artikel heb ik geretourneerd. Tip: laat qua afbeelding de plaid niet alleen opgevouwen zien. Zo lijkt het namelijk veel dikker dan het daadwerkelijk is.
Hartelijk dank voor uw review. Jammer, dat uw plaid niet aan uw verwachtingen voldeed. Onze excuses.
zie boven
Dank voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over de bestelling, jammer dat het een dag vertraagd is aangekomen.
Een zaak waar je op kunt vertrouwen Snel en goed verzorgd
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. We zien u graag terug.
Vlotte afhandeling
Hartelijk dank voor uw beoordeling. We staan graag voor u klaar, geniet van uw aankoop.
Blij met dekbed, overtrek en Hoeslaken. Snel en netjes geleverd. Goede prijs. Tevreden nieuwe klant.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen. Geniet van uw aankoop en graag tot ziens.
Vlotte levering
Fijn om te horen, dank voor uw beoordeling. Geniet van uw aankoop en graag tot ziens.
Ik heb mijn dekbedovertrek zeer snel ontvangen en is prachtig van kleur en heerlijke stof.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Geniet van uw aankoop en graag tot ziens.
De kussenslopen zijn niet geheel gelijk lopen bij de dichte kant taps toe en dat strijkt niet fijn. De print is wel mooi. Kwaliteit-prijs verhouding vind ik niet kloppen ze zijn te hoog geprijsd!!
Hartelijk dank voor uw betaling. Onze excuses, dat de kussenslopen niet goed gestikt zijn. U kunt contact opnemen met onze klantenservice voor een passende oplossing.
Mooi dekbedovertrek besteld en de volgende dag in huis. Super tevreden
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Heel fijn om te horen, graag tot ziens.
kleur besteld blauw ontvangen bruin
Dank u voor uw review. Kunt u contact opnemen met onze klantenservice over uw bestelling? Helaas kunnen wij geen bestelling terugvinden, waarin u een blauw artikel heeft besteld. Graag willen wij samen met u overleggen.
Het pakket is niet thuis afgegeven,ook al waren we expres thuis gebleven Lastig om het dan zelf te moeten ophalen
Dank u voor uw beoordeling. Heel jammer om te lezen, dat u het pakket heeft op moeten halen bij een PostNL punt. Onze excuses. Volgens de Track & Trace zou de bezorging bij u niet gelukt zijn.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Graag tot ziens.
Haal altijd mijn hoeslakens en dekbedden bij smulderstextiel.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Geniet van uw aankopen en graag tot ziens.
Wel heerlijk warm maar ontzettend vlug inelkaar geflanst...zo scheef...niet mooi. Dit valt mij enorm tegen en zou dus ook niet zo snel weer iets bestellen bij U...SORRY
Dank u voor uw review. Heel vervelend, dat uw dekbedovertrek scheef genaaid is. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Onze excuses. U kunt contact opnemen met onze klantenservice, zodat wij samen met u naar een passende oplossing kunnen kijken.
Deken en kussens zijn perfect. Kussens liggen super en ventileren goed door. Mijn vriend en ik zijn hier blij mee!
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Heel fijn om te horen. Geniet van uw kussens, graag tot ziens.
Dekbedovertrek flanel gekocht, heerlijk zacht en goede kwaliteit. Kleur zoals ik verwacht had.
Heel fijn om te horen, dank voor uw beoordeling. Graag tot ziens.
Mijn bestelling voldoet aan mijn verwachting en werd snel geleverd.
Heel fijn om te horen, we staan graag voor u klaar. Dank voor uw beoordeling.
Ik hou ervan als alles netjes en strak ligt. De kwaliteit van de stof, satijn/katoen, is erg mooi! Helaas is het overtrek op één plek dubbel gestikt, waardoor er een plooi ontstaat en het sloop is echt niet recht genaaid. We hebben niet geklaagd omdat we het echt nodig hadden ( eindelijk kwam onze kleindochter logeren). Al met al, kwaliteit prima naaiwerk erg slordig. Mvg M Timp
Dank u voor uw beoordeling. Wat vervelend, dat de kussensloop niet goed gestikt is. Onze excuses. Kunt u contact opnemen met onze klantenservice, zodat we alsnog naar een passende oplossing kunnen kijken?
De titel zegt het al. Producten zijn prima, snelle levering en goede terugkoppeling als iets er niet is. Smulders heeft er een klant bij.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Graag tot ziens.
Ik heb mijn dekbed besteld en de andere dag in huis. Ben zeer tevreden over het dekbed.
Heel fijn om te horen. Dank voor uw beoordeling. Graag tot ziens.
Omdat ik in Frankrijk woon en mijn linnengoed bij mijn dochter in Nederland laat aankomen kan ik niet in december maar pas in april mijn bestelling nazien. Op het eerste oog vindt mijn dochter dat alles in orde is.
Dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen. Mocht het toch anders zijn, dan horen we u graag in April. Graag tot ziens.
Van Gogh dekbedovertrek besteld en snel geleverd. Fantastisch mooi overtrek, meteen nieuwe hoeslakens erbij besteld, heerlijk om naar bed te gaan!
Hartelijk dank voor uw review. De dekbedovertrekken van de serie van Van Gogh zijn inderdaad prachtig. Nog veel plezier met uw mooie aankoop.
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV