Snelle levering maar teveel plastic

De levering was zeer snel, maar het dekbed zat in zeer dikke plastic hoes. Dat is totaal overbodig en niet duurzaam. Helaas was het dekbek ook gescheurd.

Alles naar wens .

Snelle levering en mooie plaids . Dik tevreden.

levering conform aangebodenen

Uitstekende webshop.

Goede kwaliteit en snelle levering.

De matrasbeschermer was al kapot was een naad los. Heb het zelf weer genaaid maar dat was wel een teleurstelling

Snelle service en de kleuren zoals foto

prettig in gebruik

zie boven

super snelle levering artikel prima

Ik had de verkeerde molton hoeslaken besteld. Gelijk gebeld en super aardige dame aan de lijn. En kon de bestelling nog wijzigen. De volgende dag had ik de bestelling al in huis. Artikel is een goede, mooie kwaliteit.

Zalig warme zachte lakens.

Direct na de snelle levering eerst gewassen en op mijn bed gelegd .Ze voelen zo lekker warm en zacht aan dat het mij bijna spijt dat ik ervan in slaap val en dan moet wachten tot ik weer wakker word om van die zalige zachtheid verder te kunnen genieten .

Super goed

Zeer mooi hoeslaken. Goede pasvorm

Fijn om te bestellen.

Alles netjes volgens afspraak geregeld.

Lekker zacht en warm

Een goed product en een nette prijs.

goed, snel en leuk

Zie bovengenoemde

Snel en goed

Goede prijs kwaliteitsverhouding

snel en goed geregeld

Snelle en correcte levering.

Snelle levering en precies zoals verwacht

Goede prijs/kwaliteit. Fijne service en goed retourbeleid

Mooie kwaliteit, snelle levering en correcte prijs

Mooi en gevarieerd assortiment en snelle levering.

Ik ben heel blij met mijn aankopen

kwaliteit en behulpzaam

kwaliteit als verwacht bij wijziging erg behulpzaam met oplossing zoeken

Snel en goede kwaliteit

Vorig jaar voor het eerst deze webwinkel bezocht toen lang moeten wachten tot de spullen aankwamen maar laats weer geprobeerd en de volgende dag in huis. kwaliteit is heel goed en niet te duur.

Duidelijke site. Snelle levering Prima kwaliteit dekbed hoes

Helaas een slechte ervaring

Ik vond de print van de kat te onduidelijk. Wel daarna een nieuwe gehad, maar ik vind het te onduidelijk. Andere afbeeldingen kunnen natuurlijk wel duidelijk zijn. Maar deze vond ik te onduidelijk.

Let op wat koopt.

Onlangs heb ik een dekbedovertrek gekocht bij smulders . Het bedrijf staat vol in de media door haar aanbiedingen en snelle verzending. Zeker een uitkomst nu we weer in een lockdown zitten. Kwaliteit het ligt denk aan wat je koopt. Ik heb een overtreft gekocht van 24,95. Naar de eerste nacht zat mijn bed vol pluizen ook de dagen er na . Heb het hele dekbed weer verwijderd slaap weer onder dekens en lakens. Ik heb geen Klacht in gediend bij smulders . Misschien ligt het aan mij dat er toch een laken bij hoort. Tevens hou ik ook niet van discussie.

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV