Perfect geleverd

Perfect geleverd, prachtig dekbedovertrek, kleur is zoals ik had verwacht. Erg blij ermee

Snelle levering, mooie kwaliteit! Zeer snel en prettig contact met klantenservice!

Superzacht

Het dekbed werd supersnel geleverd en na het gauw gewassen te hebben ben ik er onder gaan liggen en alleen er onder vandaan gekomen als mijn partner me er aan een been onder uit trekt. Overweeg nu alleen te gaan wonen met niks anders dan mijn bed en dit dekbed.

Goede kwaliteit!

Mooie kleur en lekker zacht.

Heel fijn beddengoed

Zoontje ging over naar een peuterbed en had dus een nieuw dekbedovertrek nodig. Super fijne stof en leuke patronen. Heel is dol op de schapen, koeien en tractoren. Erg leuk!

Mooi producten en een goede snelle bezorging

Mooi pruduct

Geweldige klantenservice !

Mijn bestellingen op tijd geleverd en voldoen geheel aan mijn verwachting.

Goede kwaliteit, snel geleverd en super service!

‘S avonds besteld de volgende dag al in huis! En ik slaap heerlijk onder het dekbed!

Precies wat ik ervan had verwacht!

De overtrekken werden de volgende werkdag al geleverd. De kwaliteit was zoals verwacht, heerlijk zacht! En de extra lange instopstrook was precies lang genoeg. We zijn er erg tevreden mee

Misleidend

Kwaliteit is goed. Alleen de kleuren kloppen niet met het plaatje. Op het plaatje lijkt de kleuren op rood of Bordeaux in werkelijk is het bruin.

Kwaliteit

Snel geleverd en mooi dekbedovertrek! Onze slaapkamer rijker gemaakt!

Mooi textiel, het bevalt goed

Snel geleverd. Mooi kwaliteit.

Zelfde als hier boven.

Niet kopen!

De lakens/hoezen pluizen zo erg, dat ik 6x zo vaak moet stofzuigen op de bovenverdieping dat normaal. Ik ga de lakens/hoezen terugsturen, want ze slijten op deze manier binnen enkele maanden.

Ziet er leuk uit

Alleen na 1x wassen al kwam er gekreukeld uit de wasmachine. Terwijl deze niet te vol was met wasgoed. Dat vond ik wel jammer. Verder ben ik er blij mee.

Snelle service; duidelijke en gebruikersvriendelijke site

Tijdens lockdown was ik toch in staat om betrouwbare aankopen te doen.

Mooi en kwalitatief goed.

Bij een nieuw bed hoort ook nieuw beddengoed, "Vandaag besteld, morgen in huis" is hier geen loze belofte! Ziet er goed uit, voelt goed aan!

Hemels

Het dekbedovertrek geeft ons bed een hemels uitzicht. De kwaliteit is super en zacht. Iedereen vindt het geweldig. Ik beveel aan iedereen jullie website aan.

zeer comfortabel warm en ademend dekbed.

Valt heerlijk om je heen, zonder te transpireren. Klein minpuntje: Bij het opmaken van het bed constateerde ik, dat een naadje nier gied was doorgestikt, waardoor de tijk naar buiten wipte. Heb dit zelf doorgestikt. Tip: controleer een zending nog beter, voor het verzonden wordt, voorkomt ergenissen van beide kanten.

Niks op aan te merken bestelling volgens afspraak afgeleverd. En er zeer tevreden mee

Goede kwaliteit en strak op tijd geleverd

Prima ervaring

Besteld dag daarna geleverd en uitstekend en prima kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit,een mooie print. Snelle afhandeling van de bestelling en een duidelijke communicatie qua verzending.

Snelle service, slechte kwaliteit dekbedovertrek

Puppy love dekbedovertrek van Snoozing besteld voor dochter. Heel pluizig na eerste wasbeurt op 30 graden helemaal pluizig Print slecht zichtbaar na wasbeurt nog minder mooi en onduidelijk. Geen snoozing meer voor ons

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV