Super fijne winkel

Fijne winkel met veel keuze. Snelle, heel snelle levering. Klanten service goed bereikbaar en nemen de tijd voor je.

Ik had twee dekbedovertrekken besteld, bleek er één heel slordig genaaid. Mailtje met foto's gestuurd. Verpakking was al weggegooid. Kon hem toch gratis retour sturen. Zij stuurden een nieuwe naar mij toe. De volgende dag ontvangen en alles netjes geregeld. Super.

Snel geleverd veel keuze

Veel (eigenlijk veel te veel ;-)) keuze. Onze keuze werd snel geleverd en staat prachtig op ons bed. En eronder slaapt het heerlijk (en) zacht

Uitstekende service n.a.v. klacht

Mijn klacht is heel klantvriendelijk opgelost. Snelle reactie op mijn klacht en een goede oplossing aangedragen!

Maar klopt niet!

Twee Splittoppers besteld voor 180x200. Wat blijkt: past niet! Jammer dat ik er 2 besteld heb en dat de maat niet klopt. De topper trekt helemaal samen en je krijgt hem dus niet mooi er om heen Beter is om een maat groter bestellen.

Prachtig

Wat een feest om het pakket te openen! De dekbedovertrekken zijn prachtig verpakt in een hoes gemaakt van de stof waarvan ook de overtrek is gemaakt. Het is als het ware een “mini-overtrekje”. Heerlijk dat er zoveel aandacht wordt geschonken aan een mooi en kwalitatief hoog product.,

Totaal andere kleure!

Dekbedovertrek van mooie flanel. De kleuren lijken echter niet op de kleuren van de foto. Veel minder scherp en vaal, teleurstellend.

Fijne extra lange katoenen dekbedhoezen!

Gemakkelijke bestelling en snelle levering van fijne extra lange katoenen dekbedhoezen!

Hele goede en snelle service!

Een door ons gekocht product bleek al binnen enkele weken gebruik gebreken te hebben. Na een mailtje hierover is er direct gereageerd met het aanbod voor verschillende opties. Het vervangende product is ook dezelfde dag nog maar ons verzonden zonder eerst het beschadigde product af te wachten. Hele (klant)vriendelijke medewerkster!

producten goede kwaliteit, snelle levering

producten goede kwaliteit, snelle levering

Mooie producten en snel geleverd.

Duidelijke website, bestellen is een "makkie". Fijn dekbed en mooie hoeslakens, we zijn er blij mee.

goede kwaliteit en snelle bezorging

het dekbed is heel comfortabel en lekker zacht en niet te warm

Prima service, heel vriendelijk, maar zending is wel verloren gegaan bij Trunkrs.

De verzending met de één-dagservice werkt niet. De verzender, Trunkrs, houdt zicht in eerste instantie niet aan de door Smulders beloofde 1-dag bezorgservice, waar wel apart voor werd betaald. Vervolgens wordt doodleuk gemeld dat de zending succesvol is afgeleverd. Niet dus! Navraag gedaan, wordt uitgezocht, en na de standaard-termijn van 5 dagen zoeken(!) berichtje dat de zending verloren is gegaan. Iemand anders slaapt denk ik dus lekker onder ons bestelde dekbed! We gaan nu testen hoe snel Smulders deze zaak verder gaat oplossen...

Snelle levering van de ene bestelling, andere volgt hopelijk ook snel!!

Goeie ervaring

Top bedrijf en super service

Snel en probleemloos opgelost

Snelle levering, goede kwaliteit

2 dekbedovertrekken besteld en de volgende dag had ik ze al in huis. Zie er prima uit!

Uitgebreide keuze

Het bekijken van de enorme keuze maakte het een feestje . Erg blij met de gekozen dekbedovertrekken en matrashoezen.

Snelle levering, goede kwaliteit textiel

Ik ben al jaren trouwe klant van Smulder Textiel en ben nog nooit teleurgesteld. Prima service, snelle levering, goede acties, topkwaliteit producten.

Mooie dekbedovertrek

Wederom heb ik uit de Ariadne at Home collectie een dekbedovertrek breiprint en net als de vorige is het in het echt mooier dan op plaatje. Een aanrader

Mooi dekbed overtrek

Mooi dekbed overtrek Blij met de extra lange Breede instopstrook Mooie stof Snelle levering Makkelijk te volgen met track en tracé

Goede kwaliteit.

Ik heb 2 lits-jumeaux dekbedovertrekken gekocht en 4 1-persoons. Allemaal katoen. Goede kwaliteit, zijn mooi gebleven in de wasmachine. Was wel vrij prijzig ondanks 2e 1/2 prijs.

Goede kwaliteit en snelle levering

Wij hebben al eerder een dekbedovertrek hier besteld waar we nog steeds erg blij mee zijn; na een jaar zijn de kleuren nog steeds erg mooi. Dit keer hebben we een dekbed en kussen gekocht voor onze peuter, en natuurlijk ook een dekbedovertrek en hoeslaken. Onze dochter was erg blij met haar Bumba-overtrek en wij ook weer met onze nieuwe overtrek. Weer erg mooie kleuren en goede instructies bij het dekbed over hoe te wassen e.d.

Dekbed overtrek van 209 euro na 1 keer wassen onbruikbaar

Heb een dekbedovertrek van Kyori Egyptisch katoen via de website gekocht van 209(!) euro. Hoewel het overtrek er op de foto's en voor gebruik prachtig uitziet, is het helaas na 1 keer wassen op 40 graden onbruikbaar geworden vanwege de vele kreukels die in het stof zitten en met een stoom strijkijzer niet uit te strijken zijn. De passende oplossing van de klantenservice is een nutteloos wasadvies. Zeer teleurstellend en voor mij een goede les om hier nooit meer iets te kopen.

Snel en goed

Grote keuze, kwaliteit en snelheid

Artikel niet mooi, service goed

Het is een beetje dubbel om nu een beoordeling te schrijven. Puur en alleen op de service, dus de site, de bestelprocedure, de bezorging en daarna de retourafwikkeling is allemaal top! Alleen nog even afwachten of het geld daadwerkelijk teruggestort wordt op mijn rekening... Dan het artikel dat was prut! Zo'n lelijke, vale print vol piksels, hele slechte foto print en de stof; superhard en stug! Heel jammer! Maar daar kan Smulderstextiel niks aan doen neem ik aan. Ik raad aan deze en mogelijk alle dekbedovertrekken van dit merk uit de collectie te halen. Wat een deceptie...

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV