Klantenservice werkt prima! Had nooit eerder hier iets besteld, maar kom zeker weer terug. Er werd een verkeerde maat geleverd, maar dat zagen wij pas nadat het dekbedovertrek gewassen was. De verpakking was al weg. Gemaild met de klantenservice en uitgelegd wat er aan de hand was. Geen enkel probleem. Goed afgehandeld!
Dank u voor uw review over onze klantenservice. Graag tot een volgende keer.
Erg tevreden met het dekbedovertrek en met laken . Super mooi en snel geleverd en prima kwaliteit.
Dank voor uw review en graag tot een volgende keer.
Na dat ik mijn uitgezochte artikelen had besteld kwam er al heel snel een mail met helaas een vertraging van 1 van de uitgekozen artikelen. Ik heb gebeld naar de klantenservice en alles werd direct in werking gesteld. Binnen een paar dagen had ik zoals beloofd netjes mijn geld weer terug en ondertussen waren ook de wel leverbare artikelen keurig geleverd.
Dank u voor uw review. Wij vinden het fijn om te lezen, dat u zo tevreden bent over onze klantenservice.
'Green & gold', dat wilde ik als dekbedovertrek. Pats, ik zag wat ik zocht bij Smulders textiel online en alleen daar! De informatie was helder, de foto's duidelijk, de betaling makkelijk, de transport-mails geruststellend en de dekbedovertrek vlot geleverd, perfect regen- en vlekvrij ingepakt. Dit 'Green & gold' dekbedovertrek doet onze hele slaapkamer prachtig uitkomen, alsof het speciaal voor ons ontworpen is. Last but not least: de stof is super zacht, glad en koesterend. Ik beveel Smulders textiel aan bij iedereen die lekker wil slapen en van goede service houdt!
Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Wij wensen uw veel plezier met deze aankoop,
Prima shoppen bij Smulders textiel. Mooi product, goed verpakt en snel geleverd.
Hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling.
Wij kochten een geruit dekbedovertrek,...... maar dit bleek niet geruit geweven te zijn, maar geprint. Dat ziet er heel erg lelijk uit.....vooral van dichtbij. Het kostte 60 euro voor 1 pers.!!! Na tel. contact met de klantenservice blijkt dat alle overtrekken zo zijn, dus geen enkele is van geweven (ruit)stof Erg jammer, en voor ook omdat dat niet bij de omschrijving staat vermeld. Collectie uitbreiden met mooie stoffen lijkt me een goed plan. Qua prijs zou dat ook veel meer overeenkomen. De dame van de klantenservice krijgt 5 sterren, maar het product slechts 1.
Dank u voor uw review. Onze excuses, dat het dekbedovertrek niet aan uw verwachtingen voldeed. Inmiddels heeft u uw bestelling geretourneerd. Erg fijn om te lezen, dat onze service wel naar wens is.
Zien er op het oog goed uit! Het is voor de Sinterklaas, later hoor ik hoe ze er in het echt uitzien. Of de dekbedovertrekken goed bevallen, mooi in de was blijven enz.
Hartelijk dank u voor uw beoordeling.
Bezorging was een dag later dan was beloofd/aangekondigd tijdens het bestellen (mogelijk veroorzaakt door black friday). De snoozing dubbel jersey hoeslakens hebben een nare geur (stinken) dus die kan ik niet aanraden.
Dank u voor uw review. Door drukte bij alle vervoerder rondom Black Friday konden pakketten wat langer onderweg zijn dan gebruikelijk, onze excuses. Wat vervelend, dat uw hoeslakens een nare geur hebben. Dit kan de fabrieksgeur zijn. Wij adviseren om nieuw beddengoed voor het eerste gebruik te wassen op 30 graden met een scheut witte natuurazijn.
Dekbedovertrek besteld, hoge verwachtingen van, en die zijn waargemaakt
Dank u voor uw review. Wat fijn, dat uw bestelling aan uw verwachtingen voldoet.
De site is prettig door het grote aanbod in mooie kwaliteit en goede product omschrijving. Bestelproces is erg makkelijk en de levering razend snel. Het is prettig dat tevens op een professionele wijze wordt gecommuniceerd wb de voortgang van de aankoop. Alles top!
hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Graag tot ziens.
2 weken geleden 2 dekbedhoezen Riviera Maison gekocht. Totaal 140 euro. Nu noemen ze het Black Friday en kosten dezelfde hoezen samen 100 euro. Dus 40 euro !! goedkoper. Conclusie: ze zijn dus te duur want ook met 40 euro korting zullen echt nog wel er aan verdienen. Dit was mijn laatste aankoop bij Smulders Textiel. Voelt gewoon niet goed!
Dank u voor uw review. Onze excuses, dat u dit zo ervaren heeft. U heeft inmiddels contact gehad met onze klantenservice en is er u een passende oplossing aangeboden.
Ruim assortiment, goeie site, gemakkelijk bestellen en snel geleverd. Top
Hartelijk dank voor uw review en graag tot een volgende keer.
Vanwege diverse storingen bij mijn bank, lukte de betaling van de bestelling steeds niet. Hierdoor werd steeds mijn winkelmandje geleegd. De klantenservice heeft voor mij de bestelling handmatig ingevoerd en de bestelling was de volgende dag al binnen. Top Service dus.
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
De 2 bestelde zo!home satijn-katoen dekbedovertrekken bleven na 2 x wassen nog steeds kleur afgeven. Retour gestuurd
Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat de dekbedovertrekken bleven afgeven, mijn excuses.
prima, vlot geleverd; goede producten
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Wat op de site staat, komt overeen met wat er geleverd is. Product en levertijd kloppen zoals aangegeven.
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
3 sets van verschillende kussenslopen besteld waarvan er 1 na de eerste was duidelijk gekrompen was. Zonder problemen werd deze meteen vernieuwd.
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Ik heb de juiste producten ontvangen die ik besteld had en alles zat keurig verpakt.
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
De getoonde foto’s op de website komen geven een getrouw beeld van het aangeschafte product. Het bestelproces verloopt goed en de levering vond de volgende dag al plaats. Smulders heeft een prachtige collectie.
Zeer ontevreden over de (financiële) afhandeling en communicatie m.b.t. een dekbedovertrek waarvan ik 2 stuks had besteld en waarvan er later nog maar 1 leverbaar bleek te zijn. Omdat Smulders niet kon leveren verviel de korting ”2e halve prijs” en moest ik de volledige prijs voor het eerste artikel betalen. Omdat er in eerste instantie 2x was aangeven dat 2e artikel nog wel zou worden geleverd, was er ook geen mogelijkheid meer om het ontvangen artikel terug te sturen omdat ik deze inmiddels had gewassen.
Bedankt voor uw beoordeling. Ik heb alles nogmaals voor u nagekeken. Ik verwacht dat er sprake is van een miscommunicatie. Mocht u wensen kunt u nogmaals contact opnemen met onze klantenservice, deze helpen u graag verder.
Een fijne website, waar je je weg snel kunt vinden.
Bij Smulderstextiel ruime keuze. Soms ook aanbiedingen. Mooie desings en voor ieder wat wils. En dat wil je.
Ik zocht kwalitatieve theedoeken. Ben naar volle tevredenheid geslaagd. Leuk motief die ook bij mijn keukendoeken passen. Drogen geweldig af. Goede prijs/kwaliteitverhouding. En snelle levering. Kortom, dik tevreden.
Goede kwaliteit en snelle service
Snelle levering en fijne overtrekken. Zeer tevreden
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV