heel goed

Keurig op tijd en helemaal wat ik ervan had verwacht

Niet wat het zou moeten zijn

Bestel ik 140 bij 200cm is het weer te lang dat is bijna overal tegenwoordig dus dat valt dan tegen je zou zeggen 2 meter is 2 meter en geen 2.20

keurige afhandeling

De geleverde goederen waren nog mooier dan ik had verwacht.

Prima, super snelle levering

Ik verwacht binnenkort beter te gaan slapen.

Snel en zorgvuldig

Heldere communicatie en vlotte en nette bezorging aan huis.

Prima met een kanttekening

Prima snelle levering, maar wel met een kanttekening. 1) ik kwam dezelfde overtrek tegen op een site maar daar zag ik knopen op de kussenhoezen en die wilde ik niet. Ik heb toen naar jullie gebeld en gevraagd of die er bij jullie ook opzaten en het antwoord was heel duidelijk nee Meneer, oké dus meteen besteld maar bij ontvangst bleken ze er toch op te zitten. 2) de maat die ik besteld heb is 240x220 maar bij het opmaken bleek dat de breedte bijna 250/ 255 is. Ik ga hem nu smaller laten maken maar dat is natuurlijk niet de bedoeling. Verder mooie kwaliteit, precies wat ik bedoelde, linnen. Mvg, Dick Mulder

Snel en kwaliteit

Me bestelling was snel geleverd en ligt heerlijk

Is goed

Bezorging ging heel snel. Alleen jammer (zoals vroeger) dat ik het pakje niet bij hun zelf op kan halen. Ik woon 5 minuten van hun filiaal af. Dit zou veel goedkoper zijn.

duidelijke site, kwaliteit en snelle levering

Ik had al vaker besteld op de site van Smulderstextiel en was daar zeer tevreden over. Kwaliteit beddengoed! Kleur en vorm blijven goed na het wassen. Daarom nu Kayori Zucchi dekbedovertrek Goud besteld. mooi dessin en goede kwaliteit.

Heerlijke plaids!

De Unique Living Lars plaids zijn lekker warm en ook nog eens mooi. De bovenkant is gladharige polar fleece en ze zijn gevoerd met witte wollige coral fleece. In prachtige kleuren voor elk interieur. Helemaal tevreden, zeker toen ik zag dat ze per stuk ook nog eens € 5,- goedkoper waren dan in een woonwinkel die pretendeert de goedkoopste te zijn. :-)

Super snelle levering zeer tevreden

Op zondag besteld, Op maandag het pakket al ontvangen

heerlijk

Het laken voelt heerlijk zacht en glad aan. Het is een genot om in bed te stappen met deze topper hoeslaken.

Het dekbed dat ik gekocht heb ligt heerlijk maar de kleuren lijken totaal niet op het plaatje. Ariadne at Home Soft Linen dekbedovertrek Natural Lits-jumeaux zou ook oranje in moeten zitten maar het zijn verschillende kleuren groen.

voor herhaling vatbaar...

Wat ik zocht was gemakkelijk te vinden op de website. Snel besteld en - als beloofd - supersnelle levering! Prima kwaliteit.

Alles goed kwaliteit levering prijs .

Helemaal goed

Besteld en de volgende dag al binnen. Goed werk.

Mooie slopen

Ben tevreden Mooi materiaal, blijft na wassen ook mooi Snel bezorgd

Alles in orde

Bestelling goed verlopen, gemakkelijk zoeken in de webwinkel. Snelle levering.

vlotte levering,

Goede kwaliteit keukendoeken, mooi dessin! Vlotte accurate levering. Tevreden!

Slecht in elkaar gezet en opengescheurde naad.

Dit keer vielen de slopen erg tegen. De panden zijn niet recht in elkaar gestikt, waardoor er spanning op de zijnaden ontstaat. Ik zelf de slopen zo goed als mogelijk gerepareerd, maar het blijven slechte slopen. Ik zag het probleem te laat nadat ik ze al een keer in de wasautomaat gewassen had. Terugsturen was geen optie meer..

Zie hieronder.

Bestelling goed en snel. Klantenservice onbekwaam.

vlotte levering slechte kwaliteit

Het product is snel en netjes bezorgd.Maar de kwaliteit laat te wensen over. Ik heb gekocht een flanellen onderlaken en een flanellen hoeslaken. Beide producten pillen ontzettend. Hierdoor voelt het product ruw aan en geeft het niet het gevoel wat je van flanel kan verwachten nml. lekker zacht. Heb niet het duurste product gekocht maar gezien prijs/kwaliteit verhouding had ik meer verwacht Product gekocht in december dus voldoende ervaring met het product

Geweldig!

Goede spullen voor nette prijzen, snelle en complete verzending. Kortom: helemaal goed!

Alles is vlot gegaan.

18 Kloosterweg