Dank u voor uw review.
Keurig op tijd en helemaal wat ik ervan had verwacht
Hartelijk dank voor uw goede beoordeling. Graag tot ziens.
Bestel ik 140 bij 200cm is het weer te lang dat is bijna overal tegenwoordig dus dat valt dan tegen je zou zeggen 2 meter is 2 meter en geen 2.20
Dank u voor uw review. Onze excuses, dat uw hoeslaken niet aan uw verwachtingen voldoet en langer lijkt te zijn. U kunt contact opnemen met onze klantenservice. Samen met u kijken wij dan naar ene passende oplossing.
De geleverde goederen waren nog mooier dan ik had verwacht.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te lezen, dat uw bestelling boven verwachting is. Veel plezier met uw aankoop.
Ik verwacht binnenkort beter te gaan slapen.
Dank u voor uw beoordeling. Wij wensen u een goede nachtrust toe.
Heldere communicatie en vlotte en nette bezorging aan huis.
Heel fijn om te horen, dank voor uw mooie beoordeling.
Prima snelle levering, maar wel met een kanttekening. 1) ik kwam dezelfde overtrek tegen op een site maar daar zag ik knopen op de kussenhoezen en die wilde ik niet. Ik heb toen naar jullie gebeld en gevraagd of die er bij jullie ook opzaten en het antwoord was heel duidelijk nee Meneer, oké dus meteen besteld maar bij ontvangst bleken ze er toch op te zitten. 2) de maat die ik besteld heb is 240x220 maar bij het opmaken bleek dat de breedte bijna 250/ 255 is. Ik ga hem nu smaller laten maken maar dat is natuurlijk niet de bedoeling. Verder mooie kwaliteit, precies wat ik bedoelde, linnen. Mvg, Dick Mulder
Hartelijk dank voor uw referentie. Wat jammer om te horen dat er knopen aan zitten, dat is namelijk niet de bedoeling. U heeft de bredere maat besteld en daarom ook ontvangen. Voor vragen en opmerkingen mag u altijd contact opnemen met de klantenservice.
Me bestelling was snel geleverd en ligt heerlijk
Heel fijn om te horen, dank voor uw beoordeling. Geniet van uw aankoop en graag tot ziens.
Bezorging ging heel snel. Alleen jammer (zoals vroeger) dat ik het pakje niet bij hun zelf op kan halen. Ik woon 5 minuten van hun filiaal af. Dit zou veel goedkoper zijn.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Helaas hebben we toen de pandemie begon, besloten om zo min mogelijk mensen op kantoor te ontvangen. Excuus voor het ongemak.
Ik had al vaker besteld op de site van Smulderstextiel en was daar zeer tevreden over. Kwaliteit beddengoed! Kleur en vorm blijven goed na het wassen. Daarom nu Kayori Zucchi dekbedovertrek Goud besteld. mooi dessin en goede kwaliteit.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Geniet van uw mooie dekbedovertrek. Graag tot ziens.
De Unique Living Lars plaids zijn lekker warm en ook nog eens mooi. De bovenkant is gladharige polar fleece en ze zijn gevoerd met witte wollige coral fleece. In prachtige kleuren voor elk interieur. Helemaal tevreden, zeker toen ik zag dat ze per stuk ook nog eens € 5,- goedkoper waren dan in een woonwinkel die pretendeert de goedkoopste te zijn. :-)
Dank voor uw mooie beoordeling. Geniet van uw heerlijke plaids. We zien u graag terug.
Op zondag besteld, Op maandag het pakket al ontvangen
Fijn om te horen, we staan graag voor u klaar. Dank voor uw beoordeling, tot ziens.
Het laken voelt heerlijk zacht en glad aan. Het is een genot om in bed te stappen met deze topper hoeslaken.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Heel fijn om te horen. Geniet van uw aankoop en graag tot ziens.
Het dekbed dat ik gekocht heb ligt heerlijk maar de kleuren lijken totaal niet op het plaatje. Ariadne at Home Soft Linen dekbedovertrek Natural Lits-jumeaux zou ook oranje in moeten zitten maar het zijn verschillende kleuren groen.
Dank voor uw beoordeling. Wat jammer om te horen dat het niet helemaal naar verwachting is. Indien het artikel ongewassen, ongebruikt en in de originele verkoopverpakking zit, kunt u het kosteloos naar ons terugsturen.
Wat ik zocht was gemakkelijk te vinden op de website. Snel besteld en - als beloofd - supersnelle levering! Prima kwaliteit.
Heel fijn om te horen, dank voor uw beoordeling. We staan graag voor u klaar.
Alles goed kwaliteit levering prijs .
Heel fijn om te horen, dank voor uw beoordeling.
Besteld en de volgende dag al binnen. Goed werk.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. We staan graag voor u klaar. Geniet van uw aankoop.
Ben tevreden Mooi materiaal, blijft na wassen ook mooi Snel bezorgd
Heel fijn om te horen. Dank voor uw beoordeling en geniet van uw aankoop.
Bestelling goed verlopen, gemakkelijk zoeken in de webwinkel. Snelle levering.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen. Graag tot ziens.
Goede kwaliteit keukendoeken, mooi dessin! Vlotte accurate levering. Tevreden!
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Heel fijn om te horen. Geniet van uw aankoop en graag tot ziens.
Dit keer vielen de slopen erg tegen. De panden zijn niet recht in elkaar gestikt, waardoor er spanning op de zijnaden ontstaat. Ik zelf de slopen zo goed als mogelijk gerepareerd, maar het blijven slechte slopen. Ik zag het probleem te laat nadat ik ze al een keer in de wasautomaat gewassen had. Terugsturen was geen optie meer..
Dank u voor uw beoordeling. Wat vervelend, dat u uw bestelling niet in goede orde heeft ontvangen. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Onze excuses. U kunt alsnog contact opnemen met onze klantenservice over een passende oplossing, ook al zijn uw slopen inmiddels gewassen.
Bestelling goed en snel. Klantenservice onbekwaam.
Hartelijk dank voor uw review. Onze excuses, dat uw ervaring met onze klantenservice niet naar uw tevredenheid was. Wellicht kunt u contact met ons opnemen en aangeven, waar het voor u misging in het contact met onze klantenservice.
Het product is snel en netjes bezorgd.Maar de kwaliteit laat te wensen over. Ik heb gekocht een flanellen onderlaken en een flanellen hoeslaken. Beide producten pillen ontzettend. Hierdoor voelt het product ruw aan en geeft het niet het gevoel wat je van flanel kan verwachten nml. lekker zacht. Heb niet het duurste product gekocht maar gezien prijs/kwaliteit verhouding had ik meer verwacht Product gekocht in december dus voldoende ervaring met het product
Dank u voor uw beoordeling. Het is bij flanel gebruikelijk dat er wat pluizen ontstaan, omdat het een opgeruwde stof betreft. Hierdoor kunnen er losse haartjes in de stof zitten, die bij een eerste gebruik loslaten en pluisjes veroorzaken. Naeen paar wasbeurten zou dit beduidend minder moeten zijn. Om het laatste pluis te verwijderen kunt u het overtrek op lage temperatuur in de droger doen. Wanneer het dekbedovertrek pluizen af blijft geven , kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij kijken dan samen met u naar een passende oplossing.
Goede spullen voor nette prijzen, snelle en complete verzending. Kortom: helemaal goed!
Goed om te lezen dat u tevreden bent met uw bestelling. Hartelijk dank voor uw feedback.
Alles is vlot gegaan.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Veel plezier met uw aankoop.
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV