Helaas moeten retourneren. De kleur is veel blauwer dan op de foto en door de satijnglans vond ik hem juist goedkoop ogen. Qua opdruk etc volgens beschrijving en foto.
Snelle levering van een geweldig dekbedovertrek, mooie fijne stof.
Hartelijk dank voor uw goede beoordeling.
Na 1x wassen is het nog heerlijk zacht. De afdruk is niet zo scherp als op het voorbeeld. En de stof is niet zo dik. Maar wel mooie kwaliteit
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Op flanel oogt een print wat fletser dan op bv. katoen-satijn. Nog veel plezier met uw aankoop.
de levering was zeer snel. de kleuren van het bestelde overtrek met bloemen weken echter heel erg af van die van de foto. Ook zat er een gerafelde naad aan het dekbed. Dit kan ik echter zelf maken omdat ik een naaimachine heb (maar niet iedereen) De stof zelf voelt erg slap aan, niet wat ik gewend ben van de satijnkatoen die ik kende.
Dank u voor uw review. Onze excuses, dat u uw bestelling niet in goede staat heeft ontvangen. Wilt u alsnog contact opnemen met onze klantenservice?
IN EEN WOORD FANTASTISCH
Hartelijk dank voor uw goede beoordeling. Graag tot een volgende keer.
Er wordt supersnel geleverd en de dekbedovertrekken hebben een fijne prijs, ook de extra lange die wij nodig hebben.
Hartelijk dank voor uw review. Goed om te lezen, dat u tevreden bent over de keuze en de prijs.
Het maakt me niet uit wanneer een bestelling wordt geleverd, maar het is knap vervelend dar er gezegd wordt, uw bestelling wordt zaterdag tussen 8 en 17 uur bezorgd. Uiteindelijk een mail, hij wordt maandag geleverd. Ook dat gebeurt niet. Weer een dag voor nop zitten te wachten. En dan staan ze op dinsdag op de stoep zonder dar aan te kondigen. Waardeloos dus.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat vervelend dat uw bestelling niet op de verwachte tijd geleverd is, dit betreuren we. Wat de levering betreft zijn wij afhankelijk van de vervoerder. Onze excuses voor het ongemak.
Vlot geleverd mooi design, weet niet of hij mooi blijft heb hem nog maar net
Hartelijk dank voor uw review en graag tot ziens.
Hij is lekker warm maar hij pluist wel heel erg. Heb hem inmiddels gewassen maar nog steeds pluist hij. Toch handig als je een kledingroller hebt.
Dank u voor uw beoordeling. Het is bij flanel gebruikelijk dat er wat pluizen ontstaan, omdat het een opgeruwde stof betreft. Hierdoor kunnen er losse haartjes in de stof zitten, die bij een eerste gebruik loslaten en pluisjes veroorzaken. Na een of twee wasbeurten zou dit beduidend minder moeten zijn. Om het laatste pluis te verwijderen kunt u het overtrek op lage temperatuur in de droger doen. Wanneer het dekbedovertrek pluizen af blijft geven, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Ik was al een tijdje op zoek naar een goede hoes voor een dik matras. De kwaliteit is dik en het materiaal zacht. Ik ben er blij mee!
Dank u voor uw beoordeling. Fijn om te lezen, dat u eindelijk de goede matrashoes heeft gevonden.
Heerlijk fluffie en zacht zei mijn dochter
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Goed om te lezen, dat uw dochter het dekbed fluffy en zacht vindt.
Overzichtelijke website. Bestellen ging goed. Snelle levering. Dekbedovertrek goed maat/materiaal/etc), maar veel minder diep/vol van kleur dan de foto's. Dus zinvol om de foto's niet te rooskleurig te maken Smulders
Hartelijk dank voor uw review. Onze excuses, dat uw dekbedovertrek niet aan uw verwachtingen voldoet. Op flanel komt een print altijd wat fletser over, dan op het materiaal katoen of katoen-satijn.
Top product VOO schappelijke prijs
Dank u voor uw review. Graag tot ziens.
altijd fijn , goede prijs en goede kwaliteit en snelle bezorging!
Hartelijk dank voor uw goede beoordeling. Wat fijn, dat u tevreden bent over onze service.
Goede kwaliteit hoeslakens en slopen en super snel geleverd.
Dank u voor uw 5 sterren beoordeling. Veel plezier van uw aankoop.
Dik Tevreden!
Hartelijk dank voor uw review en graag tot ziens.
Heel erg slecht en goedkoop gemaakt. Erg slecht en scheef genaaid. Valt heel erg tegen.
Wat vervelend dat uw aankoop van slechte kwaliteit is. Dat betreuren we. U kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen kijken. Onze excuses voor het ongemak.
Dank u voor uw 5 sterren. Veel plezier van uw aankoop.
Mooi en goede kwaliteit
Fijn om uw goede review te lezen.
Hoop keus en snelle levering
Dank u voor uw 5 sterren. Graag tot een volgende keer.
Hartelijk dank voor uw review. Graag tot ziens.
Niets aan toe te voegen
Dank u voor uw review. Graag tot een volgende keer.
Snelle en correcte levering. Product komt overeen met mijn verwachting!
Dank u voor uw 5 sterren beoordeling en graag tot ziens.
Professionele website, leuke ervaring met winkelen en levering van verzending. Mooi beddengoed, maar het is van zwak kwaliteit. Ik kocht drie soorten beddengoed, elk was gescheurd, ik moest mijn handen naaien.
Wat vervelend dat het beddengoed van zwakke kwaliteit is. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. U kunt altijd contact met onze klantenservice opnemen, zodat we tot een passende oplossing kunnen komen. Onze excuses voor het ongemak.
De dekbedhoezen zijn nog mooier in werkelijkheid dan op de foto. Erg fijne kwaliteit.
Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn, dat uw dekbedovertrekken zo goed bevallen.
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV