Mooi dekbed, maar te krap.

Ik had verwacht dat het dekbed ruimer zou vallen, zoals al mijn dekbedden. Nu past het precies en trek ik het dekbed weg bij mijn man als ik me omdraai. Of mijn man trekt het dekbed bij mij weg. Maar kan het retourneren en ruilen voor een grotere, een lits jumeaux? Ik heb alleen de verpakking niet meer. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, S. Jouvenaar

Snel en goed

Keurig netjes goed verzorgd

Waar voor je geld

Mooi dekbed overtrek. Valt mooi ruim. Precies zoals getoond op de foto van de site

Snel en goed

Snel geleverd volgens bericht, compleet

Jammer dat een sloop de stik naad los was .

Snelle levering, goede kwaliteit

Nu 2 keer bij Smulders besteld, de kwaliteit van de dekbedovertrekken is er goed. De levering, de volgende dag, super snel.

Goede service, mooie ontwerpen

Ben helemaal blij met mijn dekbedovertrek. Alleen aardig aan de prijzige kant. Snel bezorgd

Heerlijke lakens

Heerlijke lakens gekocht. Geweldige kwaliteit

Prachtige dekbedhoezen Snel bezorgd

Snel gevonden.

Door de ingevoerde zoekcriteria heeft de klant vlot een duidelijk overzicht van de aangeboden artikelen die bij haar/hem passen.

Fijne kwaliteit en lekker warm

Mooie snelle service

Maar na dekbedovertrek een keer gewassen te hebben op 40° is het gekrompen naar 130 x225 was 140x260 nee er dus niet blij mee

Prima in orde

Goede ervaring met bestellen,en bezorging

Niet goedkoop maar wel goede kwaliteit

Heb de hoeslakens nog maar 5 dagen binnen, dus de tijd is tekort om kwaliteit op langere termijn te beoordelen.

Mooi product, snel geleverd

simpel en prima

simpel te bestellen en prima van kwaliteit

Uiterst hoogwaardig kwaliteitsproduct!

Met prachtige details in de motieven

De overtrekken zijn van uitstekende kwaliteit en precies zoals afgebeeld . Leuke prijs en snelle levering.

Zeer snelle levering. Ook de retourzendingen worden zeer snel verwerkt.

Was snel geleverd en mail wanneer die bezorgd werd

Mooie dekbedovertrekken en snel geleverd

Prachtige dekbedovertrekken, ruime keus en in verschillende prijsklassen. Snelle levering.

Mooi dekbedovertrek

Prachtig mooi en goede kwaliteit

Bestelling keurig en goed verpakt en snel geleverd.

De bestelling was keurig en goed verpakt. Verder is de bestelling snel geleverd.

Prima shop

Veel keus, duidelijke foto's en geleverd zoals beloofd.

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV