Van Gogh dekbedovertrek besteld en snel geleverd. Fantastisch mooi overtrek, meteen nieuwe hoeslakens erbij besteld, heerlijk om naar bed te gaan!
Hartelijk dank voor uw review. De dekbedovertrekken van de serie van Van Gogh zijn inderdaad prachtig. Nog veel plezier met uw mooie aankoop.
Mooie warme plaid
Dank u voor uw review. Geniet van uw warme plaid.
Een dekbed gekocht in een leuke actie (van €100 naar €80). Besteld en de volgende dag in huis. Duidelijke communicatie over de verzending via de mail. Ik zou hier zeker vaker bestellen!
Hartelijk dank voor uw 5 sterren. Graag tot een volgende aankoop.
Mooie producten voor het bed, veel keus .Snelle levering en ook duidelijk traject bij retour zending
Fijn om te lezen, dat u tevreden bent over onze goede service. Graag tot een volgende keer.
Veel keuze, goede kwaliteit en snelle service
Hartelijk dank voor uw goede beoordeling. Graag tot ziens.
Een aantal keer een dekbedovertrek gekocht. Tot nu toe geen spijt.
Dank u voor uw review en graag tot ziens.
de eerste keer dat ik iets besteld heb. Zeer snelle en correcte afhandeling.
Dank u voor uw beoordeling. Goed om te lezen, dat uw eerste bestelling goed bevallen is. Graag tot een volgende keer.
Ik had online gekeken naar het product. Het was 74 euro. Echter toen ik wederom online keek en ik wilde bestellen was het ineens een stuk goedkoper! Iets van 40 euro ipv 74 euro. Dus dat vond ik erg tof. helaas viel het textiel me erg tegen. En de opdruk ook. Het plaatje op internet is niet hetzelfde als het geleverde product. Erg jammer. Ik zal dan ook niet meer via smulders online bestellingen plaatsen
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Onze excuses, dat uw dekbedovertrek niet aan uw verwachtingen voldoet. Kunt u contact opnemen met onze klantenservice? Graag willen wij samen met u naar een passende oplossing kijken.
Jullie houden aan de leveringsvoorwaarden voorwaarden. Goede kwaliteit. Goede prijs.
Twee hele fijne dekbedovertrekken ontvangen van goede kwaliteit. Mooie stof en mooi van kleur.
Wat fijn, dat uw dekbedovertrekken zo goed bevallen. Nog veel plezier van uw aankoop.
2 dekbedovertrekken gekocht, alle twee mooi. Maar 1 ervan was volgens mij even snel inelkaar genaaid want hij is nogal scheef en 1 van de kussenhoezen ook. Dat was een beetje jammer. Had het niet eerder ongemerkt pas toen ik het op wilde hangen na het wassen. Maar met een beetje goed trekken als je het op bed legt, zit het wel ok.
Dank u voor uw review. Onze excuses, dat 1 dekbedovertrek niet goed gestikt is. U kunt contact opnemen met onze klantenservice voor een passende oplossing.
Zeerctevreden over product en levering
Dank u voor uw beoordeling en graag tot ziens.
Ik had besteld, en al heel snel kwamen ze het pakket bezorgen. Het dekbed bevalt zeer goed. Alleen was het jammer dat je zo weinig andere bezorgdagen kon aangeven zonder bij te hoeven betalen. Dit vond ik wel een minpunt.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn, dat het dekbed goed bevalt. Als u kiest voor bezorging door PostNL kunt u zonder extra bezorgkosten een andere bezorgdatum ingeven tijdens het bestelproces.
Top kwaliteit en gaan tbv klantevredenheid vele stappen verder dan verwacht!
Hartelijk dank voor uw review. Heel fijn om te lezen, dat u zo tevreden bent over onze service.
Snelle levering, goede communicatie, zoals het hoort! Prima dekbedovertrek, goede kwaliteit! Uitermate tevreden!
Dank u voor uw mooie woorden. Graag tot ziens.
Vind het balen dat de hoes voor de topper nog steeds niet is geleverd.
Dank u voor uw beoordeling. Deze topper was helaas niet op voorraad, onze excuses. Inmiddels is de topper naar u verstuurd.
ruime keuze, makkelijke website, vlotte bezorging en goed verpakt
Hartelijk dank voor uw mooie 5 sterren beoordeling/
Snelle levering, mooie en fijne dekbedhoes!
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop.
Mooie website en mooie artikelen.!!!
Dank u voor uw goede review.
Netjes verpakt!
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Goed om te lezen, dat het dekbedovertrek aan uw verwachtingen voldoet.
Zeer keurige afhandeling en goed bereik bare website
Dank u voor uw review. Graag tot de volgende keer.
Het bestelproces verliep prima, goede communicatie en vlotte verzending. Het bestelde kinderdekbedovertrek, flink aan de prijs met 30 euro, bleek echter van goedkope Chinese makelij. Eigen schuld hoor, want er stond ‘microvezel’ en ik had me moeten realiseren dat dit polyester meuk betekende. En omdat ik het al gewassen had in de hoop dat de stof dan wel fijn zou aanvoelen was retourneren geen optie meer. Volgende keer beter opletten.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Jammer om te lezen, dat het materiaal niet aan uw wensen voldoet. Onze excuses. Microvezel is inderdaad een synthetisch materiaal. Wellicht kunt u het dekbedovertrek op 30 graden wassen met een scheutje witte natuurazijn. Dit haalt de laatste resten uit het verfbad en maakt de was zachter.
Tevreden
Hartelijk dank voor uw review. Fijn, dat u tevreden bent met uw aankoop.
Snelle levering, goede kwaliteit en een goede prijs/kwaliteit verhouding
Hartelijk dank voor uw review en nog veel plezier van uw aankoop.
Producten waren er snel, Duidelijke communicatie
Dank u voor uw beoordeling. Graag tot ziens.
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV