Prachtig overtrek, snelle verzending.

Een heel mooi dekbedovertrek, niet duur en de verzending was supersnel, zelfs rond de kerstdagen.

Uitstekend van A tot Z

Bedankt.

Goede ervaring

Product werd snel verzonden. Dekbedovertrek heeft een ontzettend leuke print en voelt lekker aan

Groot verschil

Besteld omdat de foto van het artikel er goed uitzag. Maar uit de verpakking gehaald blijkt het er veel anders uit te zien.

Goede kwaliteit!

Prachtig dekbedovertrek van een goede kwaliteit. Erg fijn dat de instopstrook lang is met drukknopen!

Snelle levering ,ondanks de kestdrukte. Dekbedovertrek is van fijn materiaal en ligt super lekker

Prima kwaliteit en service

Keurig

Goede kwaliteit en super vlotte bezorging van het bestelde. Zelfs in de feestdagen periode

De levering was goed

Het product is matig zou het nooit meer bestellen

Tevreden.

Mooie en goede kwaliteit

Kleur prachtig en stof heeft echt mooie kwaliteit

zeer goed

goede info, snel geleverd, kwaliteit gebracht

Snelle levering, goede kwaliteit, niet goedkoop

Zie titel

Prima en voelt behaaglijk als laken onder ons dekbed. Zodoende ik minder vaak het dekbed goed te hoeven wassen. Na verloop van tijd met wassen wordt het laken wel dunner

Snel geleverd, zelfs in principe kerst coronatijd

Mooie items makkelijk besteld en snel geleverd.

Ik vind het een enorme domper van 65 hele euro's

Omdat de werkelijke afbeelding mij heel erg tegenvalt, heb ik het nog steeds niet uit willen pakken. De afbeelding op internet toonde een heel duidelijke prent vd natuur. In werkelijkheid ziet de prent er vaag en versleten uit, en dat voor zoveel geld! Daar baal ik flink van.

Perfect!

Ik had hoofdkussens besteld. Zij zijn snel en goed geleverd. Helemaal tevreden!

Kerstcadeau nog net op tijd in huis

Vrijdag besteld, maandagavond in huis. Fijn dat de logistiek bij Smulders dit toelaat! Product betreft een dekbedovertrek, daar is weinig op aan te merken

Veel keus en snel geleverd

Veel keus en snel geleverd

Goede prijs/kwaliteitsverhouding en een perfecte service

Mijn eerste contact met Smulders Textiel is goed verlopen; levering conform toezegging en product geheel naar wens.

Wel betaald. Niet geleverd. Wanneer wel?

De badmat die we besteld hadden is voorlopig niet leverbaar. Jammer, we hebben al betaald en hopen op spoedig bericht. Jammer dat het niet bij deze badmat vermeld stond. Bij andere was dat wel zo.

Prima kwaliteit

Snel, veel keus

De titel spreekt voor zich: ik ben tevreden!

Bezorgen niet de volgende dag

Ik bestelde een dekbedovertrek bij Smulderstextiel, omdat ik zag dat ze de volgende dag leveren. Inderdaad bij een concurrent is die goedkoper, maar aan service mag een prijs hangen ben ik van mening. De service bij Smulders stopt alleen al vrij snel ben ik tot conclusie gekomen. Na bevestiging van PostNL dat ze precies op een tijd willen leveren dat ik er niet ben, zie ik dat voor €1.95,- het kan verzetten naar de avond. 2 uur later krijg ik een mail dat ze gewoon helemaal niet komen en morgen tussen 18:00 en 22:00 komen, maar dan ben ik helemaal niet thuis. Na contact met de klantenservice van Smulders, krijg je een soort van sorry maar zoek het maar uit met Postnl, waarvan ik wel van mening ben dat hun kiezen voor deze bezorgdienst en niet al te klantvriendelijk overkomen. Ik denk dat ik hetzelfde dekbedovertrek maar bij een goedkopere concurrent bestel.

matige kwaliteit

het geeft veel pluisjes