Heel tevreden

Ik bestelde op zondagmiddag 2 dekbedhoezen die de volgende dag al aankwamen. In 1 daarvan zat echter een gaatje. Ik meldde dat en kreeg meteen een beschrijving over hoe ik het kon retourneren. Een nieuwe hoes was al naar mij onderweg. Die kreeg ik ook de volgende dag al aan. De producten zijn mooi en de klantenservice echt goed.

Keuken handdoeken drogen voor geen meter

Heb handdoeken gekocht waarbij in de beschrijving staat dat ze super drogen maar ze verplaatsen alleen het vocht. Enorm balen

Prachtig hoeslaken.

Soms moet je maar afwachten of de kleur ook zo is, als wordt beloofd op de website zelf. Wat betreft dit... echt mijn complimenten! Mooi verpakt!

Voldoet aan mijn verwachting

Goede artikelen en een snelle levering.

prima prijs kwaliteit

goed makkelijk snel

Perfectie

Fijn om online te bestellen. Er is keuze te over. Volgende dag je bestelling in huis! Complimenten

Valt mij een beetje tegen

Ik heb een prachtig mooi flanellen dekbedovertrek gekocht en gekregen. Lekker warm Maar nu ik er een week onder lig, heb ik heel veel last van pluisje (de zwarte kant) Daar ben ik niet tevreden over.

snelle en correcte bezorging

top kwaliteit

alles naar wens gegaan

Prachtig

In de winter hebben wij altijd flanel dus ik was op zoek en het is echt moeilijk om mooi flanel te vinden en toen zag ik deze overtrek. Wooooow wat een print EN flanel. Dusss heb ik deze meteen besteld en wat een goede kwaliteit. Je voelt het helemaal dus op naar de volgende.

Toch nog sneller dan verwacht; veertien dagen eerder!

Goede service. Snel geleverd.

Telefonisch nog om advies gevraagd. Ging erg vriendelijk en vlot.

Tevreden

Leuke en mooie dekbedovertrek voor de kleinkinderen

Goede ervaringen

Heb al wat vaker bij Smulders gekocht. Altijd snelle levering en netjes verpakt.

Mooie kwaliteit.

Het zelfde als op de site, kleuren komen overeen.

Makkelijk besteld, snelle levering, uitstekende kwaliteit.

Makkelijk besteld, snelle levering, uitstekende kwaliteit. Zou er zo weer een bestelling plaatsen.

Ruime keus en snelle levering

's Morgens bedacht dat ik andere dekbedden, overtrekken en lakens wilde, ik kwam op de site van Smulders textiel uit en was vrij snel klaar met uitzoeken. Goede overzichtelijke site met veel keuze. Artikelen besteld en dezelfde avond nog geleverd en lag ik even later in een lekker fris bed

Mooi van kwaliteit

Heb nog niet gepast maar het voelt lekker aan en de kwaliteit is zeer goed.

Ik ben heel blij met mijn katoenen dekbed.

Ik ben allergisch voor dons en synthetische dekbedden vind ik veel te warm en te benauwd. Katoen is echt een aanrader.

Snel en goed

Snelle levering, telefonisch goed advies, afhandeling correct en professioneel. Complimenten voor medewerkers en bedrijf!

Kleur overtrekken mooi ,alleen heel erg veel pluis

Een mail naar de klantenservice , snelle reactie. Even afwachten hoe de overtrekken na de 2e wasbeurt eruit zien !

Levering en materiaal prima. Kleur flats.

De levering en het materiaal zelf is prima. De kleur valt erg tegen. Flats.

Dekbed overtrek is retour gegaan

De print was heel korrelig. Komt misschien door de stof (flanel), maar ik heb het geretourneerd.

valt tegen

Twee dekbedovertrekken : De kleur van de een kwam niet echt overeen met de foto. De "tegen kant " van sloop en overtrek is wat groter , dus lastig strijken. Slordig in elkaar gezet. Ook de stof , katoen is te grof . De andere is Flanel, kleuren goed , ook hier achterzijde groter dan goede kant. Ik zal nooit meer iets bestellen bij Smulders.

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV