Gewoon Goed

Eerste keer besteld gewoon simpel gezegd goed.

Het materiaal is perfect. Mijn kleinzoon gaat met plezier naar bed omdat er een Bumba dekbedovertrek in zijn bed ligt.

Zoals verwacht een uitstekende service

Smulders textiel behoort tot het duurdere segment waardoor de keuze reuze is en de kwaliteit onbetwist

Niet de gehele bestelling tegelijkertijd binnen.

Een bestelling doen en dan een deel binnen daar word ik niet echt blij van. En dan nog een ik weet niet hoeveel dagen ik nog moet wachten tot de bestelling compleet is.. Daar de producten zo mooi zijn wachten we, maar leuk is het niet hoor!

Topkwaliteit voor een leuk bedrag

De dekbedhoezen zijn in het echt nog mooier dan op beeld. Heerlijk satijnkatoen.

veel keuze. Jammer dat minder snel duidelijk is wat met duurzaam katoen is gemaakt en wat niet. Dit zou in de zoekopdracht sneller mogelijk moeten zijn om te selecteren.

Heerlijk dekbed!

Snelle levering. Heerlijk winterdekbed besteld, de goedkoopste synthetische. Maar wat een goed en warm dekbed. Blij mee.

Mooi bedtextiel en goed passend

Bedtextiel van 2 verschillende leveranciers besteld. Deze bestelling is in 2 delen geleverd met 2 dagen er tussen. 2x rijden met 2 pakketten, dat kan wat mij betreft beter in 1x gedaan worden. Even een berichtje dat de totale bestelling over 3e dagen wordt bezorgd, scheelt veel voor het milieu.

Tegenvallend

Lichtere stof dan verwacht, kussensloop flodderig en kussen puilt er snel uit . Mindere kwaliteit dan de soortgelijke uitvoering van Beddinghouse.

prima service

de bestelling is bedoeld als cadeau voor kerstmis. lk kan dus nog niet oordelen over de kwaliteit. ziet er in ieder geval goed uit.

Niet alles was in een levering beschikbaar, maar via mail werd ik goed op de hoogte gehouden. Alle 3 de bestelde artikelen waren binnen een paar dagen bezorgd. Keurige afhandeling, makkelijke en overzichtelijke website. Mijn volgende bestelling beddengoed is weer bij SmuldersTextiel

Slechte service

Toen ik mijn dekbedovertrek thuis kreeg, de andere moet nog steeds komen, stonk die zo verschrikkelijk erg dat ik het meteen in de wasmachine heb moeten mikken. Toen werd er om een foto gevraagd..hoe dan een geurprobleem?? Toen weer als hij gewassen is dan een foto ga zo maar door. Niet een keer werd er gezegd, mevrouw wij vergoeden minstens de helft van de kosten. Nee alleen maar weer een foto..halloooooooooo die kan je echt niet ruiken. DUS! Slechte zaak en als ik de volgende binnen heb en die stinkt ook zo direct terug , geld terug, en er NOOIT meer iets bestellen. Ik vind deze toko slechte service handhaaft.

Precies op tijd ontvangen ..snelle service

Zaterdagavond besteld en op maandag had ik alles thuis.

Subliem!

Wat ‘n service! Persoonlijke en snelle reacties. Zéér coulant. Dankjewel Sabrine! Grote klasse.

Valt zeer tegen

Volgens de afbeelding op de webshop zou het dekbedovertrek overwegend grijs zijn, nou dat is het niet het is meer groenachtig en dat valt dan tegen, hij is gewassen dus we sturen het niet terug maar leuk is anders

Mijn bestelling was op tijd en snel,,dankjewel.

Prima,dankjewel

Dik tevreden

Duidelijke site. Goede kwaliteit, snelle levering.

Verrassend goed product

Alhoewel ik t.o.v. een normaal katoenen laken weinig verbetering voorzag is het althans voor mij een plezierige verrassing geworden. In de winter een warm laken i.p.v. een koel laken. Nu een aantal dagen in gebruik en slaap ik aan één stuk door tot 6 uur s'ochtends i.p.v. regelmatig s'nachts wakker te worden. Voor de winter een absolute aanrader.

mooi waterdichte matrashoes. goed formaat

Onzorgvuldig

Jammer dat de verpakking van het beddengoed kapot in de verzend verpakking gaat. De verzend verpakking kwam onbeschadigd aan. De verpakking van het beddengoed is dus al stuk daar I gegaan. Vind ik een onhygiënisch idee. En onfatsoenlijk.

Moeite met bestelling plaatsen

Het heeft mij ruim een uur gekost om een bestelling voor een dekbedovertrek voor mijn kleinzoon te kunnen plaatsen. Gelukkig is het na veel geduld gelukt en is het ook op tijd bezorgd.

Ziet er mooi uit!

Snel geleverd en n precies zoals op de foto

Niets ontvangen na ruime week

Helaas heb ik een ruime week na mijn bestelling nog niets ontvangen.. wellicht komt het door sint drukte bij de post maar bestellingen van andere webshops kwamen wel snel binnen.

Flanel dekbedovertrek

Wohh dat had ik veel eerder moeten doen, heerlijk geslapen. Als ik weer geld heb koop ik er weer 1. Nu maar genieten van deze.

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV