Eerste keer besteld gewoon simpel gezegd goed.
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Het materiaal is perfect. Mijn kleinzoon gaat met plezier naar bed omdat er een Bumba dekbedovertrek in zijn bed ligt.
Dank u voor uw beoordeling. Wij wensen uw kleinzoon nog veel plezier van zijn Bumba dekbedovertrek.
Smulders textiel behoort tot het duurdere segment waardoor de keuze reuze is en de kwaliteit onbetwist
Hartelijk dank voor uw mooie review. Graag tot ziens.
Een bestelling doen en dan een deel binnen daar word ik niet echt blij van. En dan nog een ik weet niet hoeveel dagen ik nog moet wachten tot de bestelling compleet is.. Daar de producten zo mooi zijn wachten we, maar leuk is het niet hoor!
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij begrijpen, dat u uw bestelling bij voorkeur in 1 keer ontvangt. Soms komt het echter voor, dat niet alle artikelen op voorraad zijn. De voorradige artikelen worden dan alvast verstuurd. Onze excuses, dat u langer heeft gewacht op uw complete bestelling.
De dekbedhoezen zijn in het echt nog mooier dan op beeld. Heerlijk satijnkatoen.
veel keuze. Jammer dat minder snel duidelijk is wat met duurzaam katoen is gemaakt en wat niet. Dit zou in de zoekopdracht sneller mogelijk moeten zijn om te selecteren.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Als u in de zoekbalk op onze website "duurzaam" intypt, komt u bij deze artikelen.
Snelle levering. Heerlijk winterdekbed besteld, de goedkoopste synthetische. Maar wat een goed en warm dekbed. Blij mee.
Dank u voor uw review. Wij wensen u nog veel warmte van uw dekbed toe.
Bedtextiel van 2 verschillende leveranciers besteld. Deze bestelling is in 2 delen geleverd met 2 dagen er tussen. 2x rijden met 2 pakketten, dat kan wat mij betreft beter in 1x gedaan worden. Even een berichtje dat de totale bestelling over 3e dagen wordt bezorgd, scheelt veel voor het milieu.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Bij een bestelling wordt het eventuele voorradige deel al geleverd. U kunt contact opnemen met de klantenservice, mocht u een eventueel nieuwe bestelling in 1 keer ontvangen. Dan wordt dit voor u aangepast.
Lichtere stof dan verwacht, kussensloop flodderig en kussen puilt er snel uit . Mindere kwaliteit dan de soortgelijke uitvoering van Beddinghouse.
Onze excuses, dat uw bestelling niet aan uw verwachtingen voldoet. U kunt contact opnemen met onze klantenservice.
de bestelling is bedoeld als cadeau voor kerstmis. lk kan dus nog niet oordelen over de kwaliteit. ziet er in ieder geval goed uit.
Hartelijk dank voor uw beoordeling over onze service.
Niet alles was in een levering beschikbaar, maar via mail werd ik goed op de hoogte gehouden. Alle 3 de bestelde artikelen waren binnen een paar dagen bezorgd. Keurige afhandeling, makkelijke en overzichtelijke website. Mijn volgende bestelling beddengoed is weer bij SmuldersTextiel
Hartelijk dank voor uw review. Wij zien u graag weer.
Toen ik mijn dekbedovertrek thuis kreeg, de andere moet nog steeds komen, stonk die zo verschrikkelijk erg dat ik het meteen in de wasmachine heb moeten mikken. Toen werd er om een foto gevraagd..hoe dan een geurprobleem?? Toen weer als hij gewassen is dan een foto ga zo maar door. Niet een keer werd er gezegd, mevrouw wij vergoeden minstens de helft van de kosten. Nee alleen maar weer een foto..halloooooooooo die kan je echt niet ruiken. DUS! Slechte zaak en als ik de volgende binnen heb en die stinkt ook zo direct terug , geld terug, en er NOOIT meer iets bestellen. Ik vind deze toko slechte service handhaaft.
Wat jammer om te lezen, dat u zo onze service heeft ervaren. Onze excuses. Beddengoed kan een geur hebben van het verfbad. U kunt het beddengoed eerst wassen op 30 graden met wat witte natuurazijn. Dit haalt de laatste resten van het verfbad en de geur eruit. Zoals in het eerdere mailcontact met u aangegeven, mag u het dekbedovertrek aan ons retourneren, zodat u uw geld terugkrijgt.
Precies op tijd ontvangen ..snelle service
Dank u voor uw beoordeling en graag tot ziens.
Zaterdagavond besteld en op maandag had ik alles thuis.
Hartelijk dank voor uw review.
Wat ‘n service! Persoonlijke en snelle reacties. Zéér coulant. Dankjewel Sabrine! Grote klasse.
Dank u wel voor uw mooie review. Wat een compliment.
Volgens de afbeelding op de webshop zou het dekbedovertrek overwegend grijs zijn, nou dat is het niet het is meer groenachtig en dat valt dan tegen, hij is gewassen dus we sturen het niet terug maar leuk is anders
Wat jammer om te vernemen, dat uw dekbedovertrek niet aan uw verwachtingen voldoet. Onze excuses. Wilt u contact opnemen met onze klantenservice? Wij kunnen dan samen met u een een eventuele passende oplossing zoeken.
Prima,dankjewel
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Graag tot ziens.
Duidelijke site. Goede kwaliteit, snelle levering.
Dank u voor uw goede review.
Alhoewel ik t.o.v. een normaal katoenen laken weinig verbetering voorzag is het althans voor mij een plezierige verrassing geworden. In de winter een warm laken i.p.v. een koel laken. Nu een aantal dagen in gebruik en slaap ik aan één stuk door tot 6 uur s'ochtends i.p.v. regelmatig s'nachts wakker te worden. Voor de winter een absolute aanrader.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen, dat u een stuk beter slaapt en het lekker warm heeft tijdens het slapen. Nog veel plezier van uw aankoop.
mooi waterdichte matrashoes. goed formaat
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Jammer dat de verpakking van het beddengoed kapot in de verzend verpakking gaat. De verzend verpakking kwam onbeschadigd aan. De verpakking van het beddengoed is dus al stuk daar I gegaan. Vind ik een onhygiënisch idee. En onfatsoenlijk.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat vervelend om te lezen. Wij begrijpen uw teleurstelling. Wanneer het artikel vies of defect is dan vernemen wij dit graag van u.
Het heeft mij ruim een uur gekost om een bestelling voor een dekbedovertrek voor mijn kleinzoon te kunnen plaatsen. Gelukkig is het na veel geduld gelukt en is het ook op tijd bezorgd.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat jammer om te lezen. Wij vragen u voor een volgende keer contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.
Snel geleverd en n precies zoals op de foto
Bedankt voor uw beoordeling. Graag tot een volgende keer!
Helaas heb ik een ruime week na mijn bestelling nog niets ontvangen.. wellicht komt het door sint drukte bij de post maar bestellingen van andere webshops kwamen wel snel binnen.
Hartelijk dank voor uw reactie. Wat vervelend om te lezen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen. Wij gaan dan kijken wat wij voor u kunnen doen.
Wohh dat had ik veel eerder moeten doen, heerlijk geslapen. Als ik weer geld heb koop ik er weer 1. Nu maar genieten van deze.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en tot een volgende keer!
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV