Netjes geregeld en goede kwaliteit

Winterdekbed super kwaliteit snel geleverd heel goed

Mooie kleuren en supermacht dekbed!

Makkelijke website en snelle levering!

Klantgerichtheid optimaal

Het bestelde en betaalde dekbedhoes was niet leverbaar. Ik kreeg de mogelijkheid om voor hetzelfde bedrag een vervangende hoes te bestellen. Een inlevend email contact zorgde voor goede afhandeling.

Prima.

Lekker warm en zacht

Heerlijk zacht, luxe uitstraling en de perfecte kleur voor bij ons behang.

Mooi dekbedovertrek, en niet alleen mooi maar ook nog eens echt groot genoeg van ons dekbed.

Fijne ,snelle en zeer vriendelijke service

Mijn computer had problemen met de bestellingspricedure. Medewerkster pakte het meteen goed op via de chat. Alles netjes op tijd ontvangen.

5 sterren volgende keer

Wat ik jammer vind is dat pas na betaling ik te horen kreeg dat het bestelde en betaalde later geleverd werd en apart. En nu met de feestdagen is het toch redelijk snel geleverd. Normaliter heb ik het de volgende dag in huis.

Super snelle verzending

Super en goed product

Goede kwaliteit en snel geleverd

Snelle levering van aan mijn verwachting voldoende kwaliteit

Mooie kwaliteit!

Mooie flanellen dekbedhoes besteld van hele goede kwaliteit. Kleuren komen helemaal overeen met de foto’s op de site. Heel snelle levering. Goeie ervaring :-)

Prima producten

De bestelling was er heel snel. Het is een heerlijk dekbed!

Supersnelle levering en een geweldig mooi betaalbaar kwaliteitsproduct gekocht!!

Echt een hele snelle levering van het door mij gekochte product waar ik enorm tevreden mee ben!!

Snelle levering en goede kwaliteit !

Ik kom zeker bij Smulders textiel terug !

Heb besteld voor schoondochter. Cadeau voor Kerst. Ik zal nooit bestellen. Ben geen fan van on line shoppen. Ga wel naar fysieke winkel. Zijn er hier in de buurt genoeg van.

professioneel

duidelijke communicatie en strakke opvolging van beloftes. Ik heb fijn materiaal ontvangen en ben er erg blij mee. Smulderstextiel is echter geen prijsvechter en ik heb het idee wel wat teveel betaald te hebben. Zag de lakens met sterke korting op een andere site, echter daar was het inloggen een ramp.

De eerste keer is prima bevallen.

Hoeft niet uitgelegd .

Redelijk

Eerst een bericht dat pas over 3 weken geleverd word, maar ineens na een week al binnen. Fijn natuurlijk maar vreemd. Kwaliteit: badstof dekbedovertrek pilt gelijk na eeste wasbeurt

Geweldig mooie kwaliteit

Prachtig cadeau voor mijn vriendin, ze heeft veel geholpen met de verhuizing. 2 Mooie 1 persoons dekbedovertrekken en 1 hoeslaken voor lits-jumeaux apartverstelbare bedden. Ze is er heel blij mee. Tip 1 nacht in koud water met azijn zetten en daarna voor de 1ste x wassen de kleur blijft mooier en katoenvezel sterker.

plaids werden keurig verpakt en snel geleverd.ze zijn van goede kwaliteit, precies wat ik in gedachten had.

Goede service, goede producten

Ben heel blij. Bestelling werd volgende dag al geleverd. Mooie dekbedhoes. Mooie kwaliteit.

eenvoudig bestellen, en prima afgehandeld

Veel keuze, makkelijk bestellen en goed afgehandeld. Alleen te veel mailtjes. Ben persoonlijk tevreden met 1 mail en als er wat bijzonders is nog een .

Mooie producten en goede kwaliteit. Veel filters .... om snel en efficiënt tot een keus. Moeilijke om te kiezen , soms.

Perfect product met een uitmuntende kwaliteit

Prima ervaring, juist en tijdig geleverd

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV