Op de afgesproken tijd/dag bezorgd!!

Prima, product voldoet aan de verwachtingen!

mooi design

Mooi dekbedovertrek en heerlijk zacht en warm. Ideaal voor de koudere perioden.

Mij is alles duidelijk

Prima.

vlotte en duidelijke service

volgende dag in huis, is heel prettig.

Dekbedovertrek

Fijn lekker warm dekbedovertrek van prima kwaliteit.

Heerlijk warm zacht overtrek

Top product

Mooie overtrekken voor een redelijke prijs

Al een paar keer een overtrek besteld, het wordt snel geleverd en het zijn mooie overtrekken voor een redelijke prijs.

Mooie producten van hoge kwaliteit, fijne website en snelle levering.

Ik heb al vaak producten bij u gekocht. Altijd mooi, altijd van goede kwaliteit en altijd geleverd conform afspraak.

Zie boven!

Mooi en snel

Bestellen en binnen no time in huis.

niet het juiste product, wel goede service

We hebben onlangs 2 Kayori Gochi dekbedovertrekken gekocht. Nadat de overtrekken apart, in 2 wasbeurten waren gewassen, zagen we dat beide motieven/kleuren verschillend waren. Ook de slopen. Het was onmogelijk om dit eerder te zien, in de verpakking. Aangezien de dekbedovertrekken samen op een 2-persoonsbed moeten liggen, is het geen mooi plaatje. Smulderstextiel adviseerde om de producten kosteloos terug te sturen. Wij kregen het bedrag binnen een paar dagen teruggestort. Prima communicatie en afhandeling van klantenservice.

Prima ervaring

Snel geleverd, product als omschreven

Prima afhandeling

Alles loopt zoals toegezegd

Prima webshop, aanrader!

Onlangs een dekbedovertrek van Riviera Maison tegen een zacht prijsje aangeschaft. Je wordt vanaf bestelling tot levering op de hoogte gehouden. De levering is zeer snel. Prima webshop. Aanrader!

Het dekbed voldoet aan alle eisen prachtigekwaliteit en supersnel geleverd..sorry was bij de verkeerde webwinkel

Snel en keurig

Staat netjes

Alles super

Snelle levering, mooie kwaliteit en de fleecedekens zijn heerlijk warm

Goede kwaliteit en prijsc

Geweldig beddengoed, mooi design en goede kwaliteit.

Netjes op tijd geleverd. Een overtrek was niet op voorraad. Maar hiervan keurig op de hoogte gehouden.

keurig en netjes verpakt.

de dekbed overtrekken stonden als blauw te boek maar zijn eerder aqua blauw tegen groen aan.

Lekker vlot afgeleverd. Heerlijk dekbed en hoes.

Geweldig snelle levering en heel veel keus.

Prachtige dekbedovertrekken

Prachtige dekbed overtrek

Ik heb 2 dekbed overtrekken gekocht en ze zijn prachtig! Mooi van kleur en lekker zacht dus ik zeg top, en ik had ze na bestelling een dag later in huis dus top service!

Ervaring goed

Derde aankoop, flanel dekbedovertrek bevalt prima. Tot 260cm breedte. Over de hele onderkant-breedte in te brengen.

Super mooie kwaliteit.

Vandaag besteld en morgen in huis. Goede kwaliteit en blijft mooi van kleur. Echt geweldig.

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV