super service

Ik had twee dezelfde dekbedovertrekken besteld maar kreeg verschillende kleuren. Gebeld en voor ik er 1 retour had gestuurd kreeg ik de goede al thuis. Top!!

Quick and good service

Good products for the price and quick delivery.

• Ci consiglieresti? Si

heel mooi

kleur is echt heel mooi, kwaliteit super.

Fantastisch service

Ik heb 2 kussens met sloop besteld voor levering in Denemarken. Ongelofelijk snel service, kwamen in 3 dagen, sneller dan Deens post. 5 stèren Bedank

Top service !

Duidelijke omschrijving over kleur, kwaliteit en maten van elk artikel

Een supersnelle levering van een superzachte deken

Het openen van de doos en daarna de plastic zak, waarin de deken zat, was geweldig: wat een supermooie en heerlijk zachte deken is het!

Klantvriendelijk

Snelle levering. Plaid ontbrak in eerste zending. Snel nagestuurd. Telefoniste was zeer vriendelijk en begripvol.

Wanneer er vragen zijn, krijg je super snel een reactie terug. De service is top.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Een dekentje besteld, volgende dag geleverd top.

Zeer fijn kussen slaapt super ik transpereer veel ni is mijn kussen droog geweldig

Helaas fifty-fifty

Ambiante splittopper met de afmeting 180 x 200 past echt niet om de topper. De Walra met dezelfde afmeting (althans op papier....) past perfect. Dus de Ambiante gaat retour.

Bestelling, bezorging en kwaliteit redelijk

Wij hadden een lits-jumeaux hoeslaken besteld in de veronderstelling dat dit voor 2 aparte matrassen was. Dat bleek niet het geval zodat we moesten retourneren en opnieuw bestellen. De site is daar niet duidelijk over. Bij het dekbedovertrek zat maar 1 sloop. Even bellen met de klantenservice en de sloop lag de volgende dag alsnog in de brievenbus. De flanellen stoffen zijn lekker warm maar pillen wel heel erg.

Slechte levering

Gevraagd om op een bepaalde dag te leveren. Hier is geen gehoor aangegeven. 2 artikelen besteld, blijkt er ineens 1 niet leverbaar.

Verrassend

Artikelen verrassend snel geleverd. Ze zijn in werkelijkheid net zo mooi als op de foto.

Prima kwaliteit, snelle levering

Zie boven

Precies zoals verwacht

Mooie kleuren, goed materiaal, snelle bezorging.

Kan niet beter

S’avonds besteld volgende morgen in huis zonder problemen . Daar word je vrolijk van

Tevreden snel in huis

Snel in huis

Goede kwaliteit snelle levering prijs prima

Snelle levering, goed product.

Heel mooi

Prima kwaliteit, schitterende kleuren.

S avonds besteld volgende dag in huis geweldige dekbedovertrek.fijne materiaal En 260 breed .super voor herhaling vatbaar

Prima service, goede prijs/kwaliteit

Wauw!

Snelle levering , een heerlijk bedovertrek voor mijn xxl dekbed van 260× 220 Mooie keuze!

Hsuper service en prima kwaliteit

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV