Ik had twee dezelfde dekbedovertrekken besteld maar kreeg verschillende kleuren. Gebeld en voor ik er 1 retour had gestuurd kreeg ik de goede al thuis. Top!!
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze service. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe aankoop.
Good products for the price and quick delivery.
Thank you for your review. It is great to read that you are satisfied with the price and our service. We hope you enjoy your new purchase.
kleur is echt heel mooi, kwaliteit super.
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de kleur en kwaliteit. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe aankoop.
Ik heb 2 kussens met sloop besteld voor levering in Denemarken. Ongelofelijk snel service, kwamen in 3 dagen, sneller dan Deens post. 5 stèren Bedank
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze service. We wensen u veel plezier van uw nieuwe aankoop. Graag tot ziens!
Duidelijke omschrijving over kleur, kwaliteit en maten van elk artikel
Wat fijn om te lezen, dat u onze website duidelijk vindt en onze service zo goed vindt.
Het openen van de doos en daarna de plastic zak, waarin de deken zat, was geweldig: wat een supermooie en heerlijk zachte deken is het!
Dank u voor uw review en nog veel plezier van uw zachte deken.
Snelle levering. Plaid ontbrak in eerste zending. Snel nagestuurd. Telefoniste was zeer vriendelijk en begripvol.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag tot ziens.
Wanneer er vragen zijn, krijg je super snel een reactie terug. De service is top.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Goed om te lezen, dat u zo tevreden bent over onze service.
Een dekentje besteld, volgende dag geleverd top.
Dank u voor uw goede review. Graag tot ziens.
Zeer fijn kussen slaapt super ik transpereer veel ni is mijn kussen droog geweldig
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen, dat dit kussen u zo goed bevalt. Nog veel plezier met uw aankoop.
Ambiante splittopper met de afmeting 180 x 200 past echt niet om de topper. De Walra met dezelfde afmeting (althans op papier....) past perfect. Dus de Ambiante gaat retour.
Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat het Ambiante hoeslaken niet goed past. Dit is niet de bedoeling. Deze ontvangen we graag retour. Na ontvangst storten wij het aankoopbedrag terug op uw creditcard.
Wij hadden een lits-jumeaux hoeslaken besteld in de veronderstelling dat dit voor 2 aparte matrassen was. Dat bleek niet het geval zodat we moesten retourneren en opnieuw bestellen. De site is daar niet duidelijk over. Bij het dekbedovertrek zat maar 1 sloop. Even bellen met de klantenservice en de sloop lag de volgende dag alsnog in de brievenbus. De flanellen stoffen zijn lekker warm maar pillen wel heel erg.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Vervelend om te lezen dat de website niet duidelijk genoeg was voor u. Onze excuses. U kunt contact opnemen met de klantenservice wanneer u klachten of opmerkingen heeft. Wij zijn u graag van dienst.
Gevraagd om op een bepaalde dag te leveren. Hier is geen gehoor aangegeven. 2 artikelen besteld, blijkt er ineens 1 niet leverbaar.
Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat er niet op uw mail is gereageerd. Dit is niet de bedoeling. Het is zeker mogelijk om een verzenddatum in uw bestelling te zetten dit kan tijdens de bestelling of na uw bestelling. Wij adviseren dan om telefonisch contact met ons op te nemen na bestelling. We betreuren het dat het gewenste dekbedovertrek niet meer geleverd kon worden.
Artikelen verrassend snel geleverd. Ze zijn in werkelijkheid net zo mooi als op de foto.
Zie boven
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Graag tot een volgende keer.
Mooie kleuren, goed materiaal, snelle bezorging.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent. Graag tot ziens.
S’avonds besteld volgende morgen in huis zonder problemen . Daar word je vrolijk van
Hartelijk dank voor uw reactie. Wat fijn om te lezen. Veel plezier van uw aankoop.
Snel in huis
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat het pakket snel is geleverd.
Goede kwaliteit snelle levering prijs prima
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Graag tot ziens.
Snelle levering, goed product.
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Prima kwaliteit, schitterende kleuren.
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
S avonds besteld volgende dag in huis geweldige dekbedovertrek.fijne materiaal En 260 breed .super voor herhaling vatbaar
Hartelijk dank voor uw feedback. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
Prima service, goede prijs/kwaliteit
Bedankt voor uw beoordeling.
Snelle levering , een heerlijk bedovertrek voor mijn xxl dekbed van 260× 220 Mooie keuze!
Bedankt voor uw beoordeling. Veel plezier met de aankoop en graag tot ziens.
Hsuper service en prima kwaliteit
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV