Uitstekend.

Goede kwaliteit.

Minpuntje is dat nalevering wel erg lang duurt (2 maanden).

Geweldig geregeld

Goede service en kwaliteit

Hadden voor onze zoon een dekbed, oversteek en hoeslaken besteld, bleek hoeslaken te klein te zijn, na telefoontje vriendelijk en goed geholpen en zonder extra kosten een nieuwe opgestuurd Ook retour sturen gaat gemakkelijk

Al mijn vijfde aankoop nog nooit een klacht gehad tot nu

Dekbed pluist heel erg alles zit onder vindt het heel erg en zeker voor dat geld

Zeer snelle levering

Dekbedovertrek zeer snel geleverd van het merk Pip zeer mooi verpakt en inderdaad de dozen zijn zeker nog een keer te gebruiken om iets te kunnen versturen. Staat zeer mooi op bed goede lengte zeer ruime instop strook het enige kritiek puntje is dat het dekbed overtrek niet helemaal recht gestikt is. Maar ben voor de rest zeer tevreden.

Heel snelle en korrecte levering

Heel snelle en korrecte levering. Producten zijn zeer degelijk en tot nu toe (na een week) heel tevreden over de kwaliteit.

Mooi van kleur en heerlijk zacht

Wat een heerlijke dekbedhoes! Aan te raden

Gekregen wat ik gekocht heb

Dekbed overtrekken die ik besteld had vielen niet tegen. Zending netjes aangekomen

Geweldig ! Snelle levering !

Wij kennen en gebruiken al jaren het linnengoed van Esszenza. Geweldig goede kwaliteit !

super

bestelling mooi op tijd, spullen voldoen helemaal aan de verwachting.

Keurig op tijd geleverd. Hij zit nog in de verpakking, maar het ziet er goed uit.

Ik voel me misleid

Er stond op de site bij sommige dekbedovertrekken de tweede voor de helft, dat stond zo bij elke maat. 2x een grote maat besteld // dus de tweede zou dan de heft zijn 2 x eenpersoons dekbedovertrek besteld // dus de tweede zou gratis zijn. Wat is er nu gebeurd, ze hebben dit gegeven op de eenpersoons overtrekken. Ik had dit reeel gevonden als ik van ieder een had besteld. Netjes een mail gestuurd, maar nee, geen genade. Ik voel me belazerd en zal hierdoor nooit meer iets kopen bij jullie

Kwaliteit valt tegen

Prijs kwaliteit verhouding is niet goed.

Mooi dekbed en vlot geleverd.

Alles vlot geregeld.

Wij liggen er lekker warmpjes bij onder ons nieuwe dekbed overtrek.

Prima levering van het product.

Hele mooie duidelijke website.vlotte levering.dekbedovertrek scheef gestikt

Na het wassen en strijken van het dekbed overtrek bleek het scheef gestikt te zijn. Erg jammer .Kwaliteit is goed.

Mooi dekbedovertrek

Mooi en snelle levering

Keurig netjes!

Jullie hebben een heel mooie collectie En het wordt ook keurig netjes verpakt! Ik kom zeker terug!

Mooie kwaliteit artikelen, makkelijk bestelproces en snelle levering

Mooie kwaliteit artikelen, makkelijk bestelproces, goede communicatie en snelle levering.

Een geweldige dekbedhoes

een snelle bezorging geweldig

Dekbedovertrek wel besteld, niet direct leverbaar

2 x 2 dekbedovertrekken besteld die op de site als direct leverbaar stonden. 2 sets na een week binnen. Overige 2 sets ... Onduidelijk wanneer die geleverd gaan worden. Laat op de site weten wat wel/niet beschikbaar is. Wel zo duidelijk voor kopers

Zeer goede service.

Snelle en goede service.