Goede kwaliteit.
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Minpuntje is dat nalevering wel erg lang duurt (2 maanden).
Dank u voor uw review. Wij begrijpen, dat het jammer, is, dat de nalevering langer duurt. Onze excuses. Indien u uw nalevering wilt annuleren of een passend alternatief wilt uitkiezen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Geweldig geregeld
Dank u voor uw beoordeling. Graag tot ziens.
Hadden voor onze zoon een dekbed, oversteek en hoeslaken besteld, bleek hoeslaken te klein te zijn, na telefoontje vriendelijk en goed geholpen en zonder extra kosten een nieuwe opgestuurd Ook retour sturen gaat gemakkelijk
Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen, dat u zo tevreden bent over onze service.
Dekbed pluist heel erg alles zit onder vindt het heel erg en zeker voor dat geld
Bedankt voor uw beoordeling. Wij adviseren u om hierover contact op te nemen met onze klantenservice.
Dekbedovertrek zeer snel geleverd van het merk Pip zeer mooi verpakt en inderdaad de dozen zijn zeker nog een keer te gebruiken om iets te kunnen versturen. Staat zeer mooi op bed goede lengte zeer ruime instop strook het enige kritiek puntje is dat het dekbed overtrek niet helemaal recht gestikt is. Maar ben voor de rest zeer tevreden.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat jammer, dat het dekbedovertrek niet helemaal recht gestikt lijkt te zijn. Onze excuses. Indien u dit wenst, kunt u contact opnemen met onze klantenservice, zodat wij samen met u naar een passende oplossing kunnen kijken.
Hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling.
Heel snelle en korrecte levering. Producten zijn zeer degelijk en tot nu toe (na een week) heel tevreden over de kwaliteit.
Dank u voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen, dat u zo tevreden bent over de kwaliteit.
Wat een heerlijke dekbedhoes! Aan te raden
Dank u voor deze review en nog veel plezier van uw aankoop.
Bedankt voor uw goede beoordeling. Graag tot ziens.
Dekbed overtrekken die ik besteld had vielen niet tegen. Zending netjes aangekomen
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Wij kennen en gebruiken al jaren het linnengoed van Esszenza. Geweldig goede kwaliteit !
Dank u voor uw review. Essenza is inderdaad een mooi merk.
bestelling mooi op tijd, spullen voldoen helemaal aan de verwachting.
Dank u voor uw 5 sterren beoordeling. Nog veel plezier van uw aankoop.
Keurig op tijd geleverd. Hij zit nog in de verpakking, maar het ziet er goed uit.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag tot ziens.
Er stond op de site bij sommige dekbedovertrekken de tweede voor de helft, dat stond zo bij elke maat. 2x een grote maat besteld // dus de tweede zou dan de heft zijn 2 x eenpersoons dekbedovertrek besteld // dus de tweede zou gratis zijn. Wat is er nu gebeurd, ze hebben dit gegeven op de eenpersoons overtrekken. Ik had dit reeel gevonden als ik van ieder een had besteld. Netjes een mail gestuurd, maar nee, geen genade. Ik voel me belazerd en zal hierdoor nooit meer iets kopen bij jullie
Bedankt voor uw bericht. Jammer dat u er zo over denkt.
Prijs kwaliteit verhouding is niet goed.
Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat de kwaliteit van de dekbedovertrekken niet aan de verwachtingen voldoen. Jammer dat u hierover na ontvangst geen contact met ons heeft opgenomen.
Alles vlot geregeld.
Bedankt voor uw beoordeling.
Prima levering van het product.
Bedankt voor uw beoordeling. Veel plezier met de aankoop.
Na het wassen en strijken van het dekbed overtrek bleek het scheef gestikt te zijn. Erg jammer .Kwaliteit is goed.
Wat vervelend dat het overtrek scheef gestikt is. Dat is niet de bedoeling. U kunt altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bekijken. Onze excuses voor het ongemak.
Mooi en snelle levering
Bedankt voor uw beoordeling.
Jullie hebben een heel mooie collectie En het wordt ook keurig netjes verpakt! Ik kom zeker terug!
Bedankt voor uw feedback. Veel plezier met de aankoop en graag tot ziens!
Mooie kwaliteit artikelen, makkelijk bestelproces, goede communicatie en snelle levering.
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze website, producten en service. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe aankoop.
een snelle bezorging geweldig
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze producten en service. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe aankoop.
2 x 2 dekbedovertrekken besteld die op de site als direct leverbaar stonden. 2 sets na een week binnen. Overige 2 sets ... Onduidelijk wanneer die geleverd gaan worden. Laat op de site weten wat wel/niet beschikbaar is. Wel zo duidelijk voor kopers
Bedankt voor uw beoordeling. Jammer dat u niet tevreden bent met onze informatieverstrekking. Op onze website kunt u in de artikelinformatie zien wat de levertijd van het artikel is. Verder houden we u op de hoogte middels de mail. Uiteraard kunt altijd contact met onze klantenservice opnemen. Wij staan altijd klaar om u te helpen.
Snelle en goede service.
18 Kloosterweg