Had 2 dekbedovertrekken besteld. In 1 zat een weeffout. Meteen werd er een nieuwe opgestuurd.

Niet goed

Ik heb 2 dekbedovertrekken besteld. Ten eerste komen ze niet overeen met het plaatje maar dat neem ik voor lief. Ten tweede de kussenslopen hebben verschillende kleuren. Ik kon het terugsturen maar had alles al weggedaan en gewassen. Dit is de laatste keer dat ik hier iets bestel

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Die een prima service.

Ik kan wel druk met een overtrekken besteld bij smulderstextiel. Maar dat pakketje is nooit bij mij aangekomen via DHL Ze hadden de dekbedovertrek opnieuw verstuurd via post NL. Het product is het goeie kwaliteit. En in goede klantenservice.

Prima webshop!

Een uiterst gesmeerd lopende bestelling bij deze shop. Alles was perfect in orde: communicatie, snelheid van levering, de factuur en natuurlijk de order zelf.

Mooi dekbedovertrek zeer mooi design en goede kwaliteit, veel keuze.

Netjes verpakt en een snelle levering helemaal tevreden.

Prima producten

Goede producten en kwaliteit goed verzorgd verpakt en snel geleverd

Snelle bezorging

Werd snel bezorgd zag er goed uit, weet nog niet natuurlijk of het mooi blijft. Alleen van de tas waar het dekbed in zat was het hengsel heel snel gebroken, was jammer want het was een cadeau voor mijn kleinzoon.

zoals steeds goede en vlotte service

mooie kwaliteit, snelle levering

Supersnelle levering

Vrijdag besteld en zaterdag lagen we al onder een heerlijk dekbed met prachtig flanellen hoeslaken

Jammer, pakket niet aangekomen

Na het bestellen van het pakket met "levering dezelfde dag" is er 5 keer aangegeven door DHL dat het geleverd zou worden in de avond op 5 verschillende dagen. Met de camera van de voordeur aan konden we zien dat er niemand kwam maar we kregen wel telkens een bevestiging van DHL dat ze het niet konden leveren omdat we er niet waren. Beklag gedaan bij Smulders en DHL. Heeft niets opgeleverd. Smulders gaat het geld terugstorten nadat het pakket bij hen terug is gekomen. Als het terugbezorgen net zo goed gaat als het leveren verwacht ik die 80 euro kwijt te zijn.

Fantastische klantenservice!!!

Mijn ervaring is dat je een bedrijf pas echt leert kennen als een product tegenvalt. Wij hadden 2 1-persoons dekbedden van het merk Walra besteld. Voor gebruik op 30 graden gewassen en toen bleek het te smal te zijn voor ons dekbed. Smulderstextiel reageerde snel en adequaat. Naast het terugsturen en erg snelle terugbetaling van deze dekbedden heeft hun kwaliteitscontrolcentrum gekeken naar andere producten (het kan pech zijn geweest) en gaven terug dat deze collectie sowieso klein uitvalt en gaven ook direct aan welke merken groter uitvallen. Dat vind ik meedenken en geeft vertrouwen. Ik heb gelijk andere dekbedden besteld, die zijn aangekomen en inderdaad net die paar cm breder wat het verschil maakt. Door deze klantenservice kom ik hier de volgende keer graag terug.

hele mooie kwalitatieve dekbedovertrekken

goede website, uitstekende beschijvingen, leuke aanbiedingen, goede communicatie, prima aflevering.

Snelle levering, mooie dekbedovertrek

Snelle levering, mooie dekbedovertrek

Duur dekbedovertrek maar trekt enorm pluisjes aan

Van een 1-persoons dekbedovertrek van €70 euro mag je toch verwachten dat het goede kwaliteit is. Uit de verpakking haal ik een zwarte percale katoenen stof volledig onder de pluisjes. Wassen helpt ook niet en is niet schoon te krijgen. Het trekt letterlijk alles aan. Echt verschrikkelijk!

Zeer tevreden!

Goede producten, mooie prijs en snelle bezorging!

goede service

Ik heb zelf verkeerde besteld; wordt moeiteloos terug genomen. Ga nu het goede artikel ben Smulders bestellen.

uitgerust wakker worden

heerlijke nieuwe dekbedden en overtrekken bij Smulderstextiel gekocht. alles was erg goed verpakt en de levering vond snel plaats. kortom aanrader

Kwaliteit dekbedovertrek zeer slecht.

Naden scheef, naden niet doorgestikt en print vaag. Dekbedovertrek teruggestuurd naar Smulders.

Super!!!

Goede kwaliteit en super snelle levering. Top!!!

Mooie aankoop voor een schappelijke prijs

Dekbedovertrek aangeschaft met altijd risico dat het tegenvalt omdat een foto op Internet wel eens mooier overkomt dan de praktijk. Dat viel gelukkig erg mee: een mooie kwaliteit en snel geleverd. Dik tevreden

Snel geleverd, mooi dekbedovertrek

Volgende dag al netjes verpakt geleverd. Goeie kwaliteit satijn katoen dekbedovertrek met mooie print. En matras topper- met split- hoes jersey, elastisch genoeg maar wel net aan voor 160cm matras.

Snelle en goede service.

Ik heb tot nu toe goede ervaringen met Smulderstextiel. Ik kocht al het beddengoed van een bepaald merk. En nu dan de handdoeken. Zeer goede kwaliteit. Bezorging snel en keurig verpakt. Ik ben er heel tevreden over. Ook de klantenservice zeer vriendelijk!

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV