Ik heb tot nu toe goede ervaringen met Smulderstextiel. Ik kocht al het beddengoed van een bepaald merk. En nu dan de handdoeken. Zeer goede kwaliteit. Bezorging snel en keurig verpakt. Ik ben er heel tevreden over. Ook de klantenservice zeer vriendelijk!
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wij wensen u nog veel plezier met uw bestelling en wellicht tot een volgende keer!
Hoeslaken stretch essenza is van mooie kwaliteit en ook met goede duurzaamheidskwalificatie. Prima service.
Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling.
Na jaren modderen met krimpende dekbedden en hoezen eindelijk super geslaagd. Heerlijk dekbed, mag ook wat kosten maar dan heb je echt wat goeds. Ruim vallende hoes met ruime insteek overlap, geen koude voeten meer. Top.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent!
Mooie kwaliteit en een nette prijs
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Product is slecht afgewerkt, naden scheef en stuk niet doorgestikt. Materiaal is erg dun voor een flanel stof.
Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend te lezen dat het dekbedovertrek niet aan uw wensen voldoet. Ik zie dat u nog geen contact heeft opgenomen met onze klantenservice, ik wil u adviseren dit wel te doen. Zij helpen u graag verder.
Na bestelling snelle service qua bezorgen. Het bestelde dekbedovertrek is prima en van uitstekende kwaliteit.
Snelle bezorging. Mooi dekbed katoen-satijn en top kwaliteit! Erg blij mee
Ik heb een bestelling geplaatst en de dag erna kwam het pakket al aan de deur, super. Dekbedhoes van Kayori is echt heerlijk, er zit zijde in en is mega zacht. Top merk. Gr Stéphanie
Aangename ervaring en zeer goed contact met klantendienst ivm advies aankoop zakelijke rekening
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat we u hebben kunnen helpen.
De website is overzichtelijk en makkelijk te navigeren. Het productaanbod is ook ruimschoots. Verder is de levering zeer soepel verlopen en zijn de producten van een goede kwaliteit. Ik bestel hier gerust nog eens!
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Ik bestelde het 4 seizoenen dekbed classic cinderella. Het zag er mooi uit op het plaatje en beschrijving. Er stond ook een duidelijke foto en in de beschrijving dat deze met rits aan elkaar te bevestigen zijn. Dit zocht ik. Wat krijg ik? Drukknopen! Ontzettend balen. Pakket gelijk weer retour gestuurd. Jammer dat de beschrijving en foto's niet kloppen met het daadwerkelijke artikel. Ik heb het label gecheckt. Dit was echt de classic cinderella 200 x 200
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat vervelend dat de beschrijving niet juist was, onze excuses. We gaan deze kwestie opnemen met cinderella
Voor beddengoed kom ik altijd weer uit bij Smulders textiel. Veel keus, goede website, leuke prijzen en aan biedingen. Mijn bestelling wordt altijd snel en correct geleverd.
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Meerdere keren hier gekocht vanwege uitgebreid assortiment, kwaliteit en snelle levering.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Dekbedovertrek Iris katoen/satijn prachtig kwaliteitsproduct! Komt precies overeen met foto. Voelt heerlijk zacht aan! De lange instopstrook is ideaal voor een dekbed van 220cm. ‘S avonds besteld, de volgende dag al in huis! Alles keurig verpakt. Al met al een zeer goede ervaring met Smulders Textiel!
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Te laat gezien dat 2 naden gescheurd waren.
Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat er 2 naden gescheurd zijn, onze excuses. U mag hier altijd contact over opnemen met de klantenservice. Deze helpen u graag verder.
Dit was de derde keer dat ik iets bij Smulderstextiel heb besteld. Elke keer erg tevreden over het product, dit keer een dekbedovertrekset van katoensatijn. Voelt heerlijk aan, licht en soepel. Droogt snel aan de waslijn, kreukvrij ook nog.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Goed verpakt en snel geleverd. Ook de kwaliteit is naar wens, want we kunnen er vrij lang mee doem.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Artikel voldoet aan de verwachting
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Na mijn bestelling had PostNL het pakketje (vermoedelijk) bij het verkeerde huis bezorgd. Desondanks, nadat de klantenservice van Smulders netjes de nodige stappen doorliep om ook PostNL onderzoek te laten doen, heb ik binnen de week kosteloos alsnog mijn bestelling ontvangen door middel van een nieuwe verzending. Top service, en steeds heel snel antwoord van de klantenservice.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Een wafel plaid pluisde behoorlijk. Ook na het wassen (met azijn). Email contact met de klantenservice verliep op een prettige manier. Ik mocht (kosteloos) de plaid terugsturen en tot mijn verbazing werd het (volledige) aankoopbedrag direct na ontvangst door Smulderstextiel teruggestort. Chapeau!!!
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat we u goed hebben kunnen helpen!
Ik ben erg tevreden over de dekbedovertrekken van Kyori, satijn-katoen. Goede kwaliteit, ruime keuze. Bij één van de overtrekken was de naad niet goed gestikt. Na contact met de klantenservice werd er een nieuwe gestuurd en een retour regeling getroffen voor het kapotte overtrek.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat we u hebben kunnen helpen!
Ik heb 3 prachtige dekbedovertrekken gekocht en een hoeslaken. Wat een kleuren, ben heel erg benieuwd hoe de hoeslaken zit, zit het goed dan bestel ik meer.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Vandaag bestellen, morgen in huis. Dat werd correct uitgevoerd. De juiste door mij bestelde producten werden keurig netjes verpakt op de aangegeven tijd bij mij afgeleverd. Chapeau voor Smulders textiel.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
beste kwaliteit op de markt! en zoals altijd geweldige service
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Fijne winkel met veel keuze. Snelle, heel snelle levering. Klanten service goed bereikbaar en nemen de tijd voor je.
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV