Pluspunten

Snelle schadeafwikkeling; goede voorwaarden voor een redelijke prijs; klantvriendelijk.

Pluspunten

Werkt goed en Betalen ook uit bij schade zonder al te veel poespas .

Geen telefonische bereikbaarheid !

Pluspunten

Snel Begripvol Helder

Pluspunten

Hebben onze probleem met schadevrije jaren zeer correct en netjes opgelost. Ook fijn dat je een herrinneringsmail krijgt over dit soort zaken.

geen

Pluspunten

Voor het eerst een claim ingediend t.a.v. aansprakelijkheid en deze is snel en correct afgehandeld. Prima geregeld!

Pluspunten

Alles is positief weet geen slechte punten tis duidelijk correct en klantvriendelijk

Pluspunten

helder en goede informatie en de medewerkers zeer behulpzaam

Pluspunten

Goede directe communicatie via online chat. Goede tarieven. Afhandeling van mijn schade: daar kan ik nog niets over zeggen, want ik heb hem net pas aangemeld.

Heb ze nu nog niet kunnen vinden. ;-)

Pluspunten

Goede en efficiënte afhandeling van schade, onmiddellijk live antwoord bij vragen, zeer betaalbare prijzen.

Geen verbeterpunten, alles is prima.

Pluspunten

weet niks alles is prima zo

Pluspunten

snel en goed contact via de chat onderin het scherm. kan snel mijn verzekering aanpassen nu ik een andere auto heb, en het is gelijk geregeld

het inloggen via mobiel zou makkelijker kunnen. ik moest nu toegang hebben tot een laptop, die je niet bij de hand hebt als je een auto koopt. dus snelle aanpassingen doen via mobiel werkt prettiger en sneller

Pluspunten

werkt netjes en volledig....

Pluspunten

Voordelig, zelf regelen op het moment dat het jou uitkomt, er wordt gelijk gehandeld/gereageerd/bevestigd. Zelfs toen ik zelf een fout had gemaakt en ik een mail stuurde naar de klantenservice werd er binnen een dag gereageerd en werd het probleem (en dat was het) gelijk opgelost. Ik ben echt heel tevreden!

Pluspunten

geen wachttijden aan een telefoon maar gewoon emailen of chatten en binnen een half uur antwoord via de mail via de chat gelijk. schade word ook snel afgehandelt en de service is pervect

Pluspunten

snel en correct

Pluspunten

Snelle en juiste informatie. heel vriendelijk en met aanbevelingen waar je niet aan gedacht zou hebben. top service!

Pluspunten

Werd meteen goed geholpen.

Pluspunten

Snel afgehandeld Goed meegedacht over problemen Flexibel meegewerkt aan oplossingen

Flexibeler in dealerkeuze i.r.t. hoogte eigen risico Vervangend vervoer in gelijke klasse/functionaliteit

Pluspunten

Duidelijke informatie op de website, scherpe premies, adequate en snelle - maar tevens persoonlijke - beantwoording van vragen via chat: voor dit moment ben ik fan!

Aangeven welke grotere verzekeraar achter een label zit. Nu werd ik positief verrast bij ontvangst van de polis, het had me nog eerder over de streep getrokken om de polis af te sluiten

Pluspunten

lage premies, vlotte en correcte uitbetaling. geen vervelende addertjes onder het gras, duidelijke informatie

Pluspunten

prima,snel en duidelijk geholpen

ga zo door !

Pluspunten

super en duidelijk geholpen

geen

Pluspunten

Goede prijs - kwaliteit verhouding. Goede communicatiemogelijkheden

Pettelaarpark 80

5216 PP Den bosch