Pluspunten

Snelle chatservice! Heel snel autoverzekering opgezegd na verkoop!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hulp word snel aangeboren

Pluspunten

Makkelijke website en snelle reactie per chat

Pluspunten

Al paar keer autoschade laten afhandelen. Heb daarbij ervaring dat je compleet ontzorgd wordt. Nagenoeg geen omkijken naar. Ook beantwoording van specifieke verzekeringsvragen ging accuraat en duidelijk. Top!

Voor specifieke verzekeringsvragen werkt een telefonisch contact mogelijkheid beter denk ik i.p.v. chatten.

Pluspunten

Eenvoudig zelf verzekering afsluiten en beheren

Pluspunten

Ze staan je super net te woord via de chat als je ze nodig hebt en ze behandelen je heel netjes

Op dit moment niet

Pluspunten

Supersnelle en correcte reactie op mijn chatbericht.

Ik zou het niet weten.

Pluspunten

Simpel, snel en redelijk goedkoop.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Wil je een verzekeraar die zonder te luisteren meteen de tegenpartij in het gelijk stelt, en verder niet ingaat op vragen en verzoeken, dan zit je bij deze verzekeraar helemaal goed! Dit terwijl de tegenpartij erkent dat de fout van beide kanten kan geweest zijn en mij dus ook wil uitkeren. Let wel: Dit moest FLYCT (een externe schadebehandelaar) voor mij regelen. Dus ook mijn schadevrije jaren zijn onnodig teruggezet. Verzekeruzelf heeft tot op heden niet gereageerd op mails van mij of FLYCT met vragen hoe ze tot deze beslissing zijn gekomen en waarop ze dit hebben gebasseerd. Lekker makkelijk werken zo

Pluspunten

Snel te benaderen online. Direct antwoord. Behulpzaam en duidelijk.

Pluspunten

perfect bedrijf en word direct geholpen

Pluspunten

Makkelijk, snel en eenvoudig.

Goed de mail lezen en reageren op de vraag.

Pluspunten

Snelle afhandeling per mail, gied bereikbaar en deskundig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel en precies met hoge kortingen

geen op het eerste oog

Pluspunten

Goed georganiseerd, vriendelijk ondanks de digitale communicatie.

ga zo door..

Pluspunten

De polis van Independer valt ineens 6 euro hoger per maand uit dan afgesproken. Dit soort praktijken zijn schandalig. Ook zeggen zij een klantscore te hebben van 8.2, echter is dit inmiddels een 7,7. Al met al een absolute afrader!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Het lijkt mooi tot je een schade hebt en service verwacht!

Jarenlang tevreden 2 auto's hier verzekerd. Nu is een auto aangereden en vul ik de schademelding in. Ik weet dat de auto WAplus verzekerd is maar de schuld ligt bij de tegenpartij. Je verwacht dan dat jou verzekering even de melding bij de tegenpartij doet. Service heet zoiets. Verzekeruzelf laat je het hele schademeldingsformulier volledig invullen, terwijl ze al direct hadden kunnen aangeven dat verder invullen geen zin had..... Daarna dien je het in en krijg je een behoorlijk uitgebreide e-mail waarin ze stellen dat mijn schade niet verzekerd is maar verhaalbaar op de tegenpartij. Ik kan dat zelf melden met een voorbeeldbrief die ze hebben. Of mijn rechtsbijstandverzekering inschakelen. Of een claim bureau dat vervolgens de kosten verhaald op de tegenpartij. Met dezelfde moeite hadden ze ook mijn schade bij de verzekeraar van de tegenpartij kunnen melden. Alle benodigde informatie had ik al (zinloos) ingevuld in het schadeformulier en hadden ze zo automatoisch over kunnen nemen en kunnen eamilen..... Schandalig slechte service dus! En ook nog eens de tegenpartij op kosten willen jagen met een claim-bureau. Geen wonder dat verzekeringen zo belachelijk duur zijn. Binnenkort ben ik hier weg!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime communicatie mogelijkheden Vriendelijke medewerkers Prijs/kwaliteit

Sneller reageren, de chat duurde vrij lang Klantenservice via telefoon

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nog niet gevonden

1. Offerte via independer niet 20%hoger maken... 2. Adequaat reageren bij annuleren verzekering 3. Bij annuleren verzekering de noclaimjaren niet blijven blokkeren. 4. Niet week wachten op email beantwoorden! 5.automtisch proces niet laten doorgaan met aanmaningen terwijl verzekering al 1,5 maand geannuleerd is en geen bedrag te betalen is.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Kan er geen 1 bedenken. Bij vragen over bijvoorbeeld, is mijn man automatisch mee verzekerd, krijg ik een mail dat ik dat maar op internet moet opzoeken. Telefonisch contact is niet mogelijk. Er is geen oplossing voor mensen die dyslectisch zijn.

Een goed advies geven, mensen te woord staan. Een persoonlijk advies en of gesprek zou zeer wenselijk zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

scherpe prijzen, alles via de mail

Pluspunten

Verreweg het goedkoopst, prima klantenservice, lekker online alles snel geregeld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Schade is eenvoudig te melden via de website. Geen tussenpersoon nodig. Snelle reactie op de schademelding.

Pas na 4 maanden reactie over schade van tegenpartij. Graag net zo'n snelle reactie als bij melding.

Pluspunten

Gewoon geweldig en eenvoudig zelf je verzekering kiezen en aanmelden: makkelijker kan niet!

Niets!

Pettelaarpark 80