1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zelf alles online regelen. Verzekeringen zijn dagelijks opzegbaar.

Het online berekenen van de premie lijkt wel een gokkast, 5 keer achter elkaar opnieuw de berekening gemaakt met dezelfde gegevens, 5 keer een andere premie. De premie op de factuur is uiteindelijk ruim 16% hoger dan de online offerte! Bij de jaarlijkse verlenging van een van de verzekeringen werd de premie verhoogd met 57% !! (zonder dat ik ook maar 1 schade heb gemeld). Verzekering opgezegd 4 dagen voor verlenging, premie reeds afgeschreven, ruim 3 weken later premie nog niet terug ontvangen! Via e-mail krijg je pas een reactie na 6 werkdagen, terwijl ze op de website vermelden dat dit binnen 1 werkdag is. Kortom: de ene na de andere slechte ervaring.

Pluspunten

Ik kan hun snel bereiken en mooi omgaan met de mensen.

Ik heb daar hier niets om te zeggen

Pluspunten

Vlotte directe en transparante communicatie. Je krijgt wat er wordt gezegd.

Meer Naamsbekendheid.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima om alles zelf te regelen, kom je er even niet uit, wordt zeer snel per mail op gereageerd. Dik tevreden!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ze beweerde telkens dat ik geen schadevrije jaren heb en bij andere verzekering konden ze zien dat ik dit wel had uit eindelijk een jaar gewacht doen ze de schade vrije jaar een maand later oftewel je betaald een voor een paar weken meer dan nodig is helaas dat dit zo gegaan is ben daarom overgestapt, en helaas kan je met dit bedrijf ook geen telefonisch contact krijgen, vind het dus ook allemaal maar moeizaam gaan.

Pluspunten

gewoon goed

geen

Pluspunten

Accurate en persoonlijke communicatie. Voel me gezien.

Nee hoor

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen idee, ze zijn zeer slecht bereikbaar. Absoluut niet van deze tijd om vragen alleen maar via de mail te beantwoorden. Onder het mom van 'de feestdagen'. Het is 8 januari mensen, het nieuwe jaar is allang begonnen!!

Installeer een telefoon of zet een persoon achter de chatservice. Dat heet klantgerichtheid. Het schijnt dat je daarmee klanten behoudt en er zelf meer klanten bij kunt krijgen. Probeer het dus eens.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

sluit nooit geen rechtsbijstandverzekering af via Verzekeruzelf.nl Je komt in een draaimolen van doorverwijzen ,en afwijzen. Bij het melden van een schade ,hebben ze twee weken nodig om te bekijken of het onder de dekking valt. Uiteindelijk vinden ze toch een reden om , de schademelding af te wijzen. Letterlijk te horen gekregen " we kijken wel of het gedekt is, en daarna wijzen wij een jurist aan . Belachelijk slecht en geen service,en niet te vergeten in mijn geval 20 dagen verloren.

Pluspunten

snel en zeer makkelijk

Pluspunten

Makkelijk alles te regelen via internet

Makkelijker telefonisch te bereiken voor vragen

Pluspunten

Na 1 keer bellen of mailen , alles geregeld , en dat is zo fijn, ze bellen ook persoonlijk terug voor verdere zaken ,

Pluspunten

Overzichtelijk aanbod en goed bereikbaar als je ze nodig hebt.

Pluspunten

Fijn om daar een verzekering af te sluiten zo als je zelf wil! stoppen en of veranderen kan zomaar. geen lange contracten veranderen gaat bijna gelijk.

Telefonisch bereikbaar zou het inderdaad nog beter maken.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen! Bij schade niet willen uitbetalen en met allerlij snoesjes komen. Mailtjes worden laat beantwoord. Moet soms dagen wachten op contact. Heb je schade en die gemeld is moet je bijna 2 weken wachten totdat ze contact opnemen. Zogenaamd goede service.. niet dus

Alles wat ik hierboven heb gemeld! Ik raad niemand en dan vooral jongeren aan NIET hier te verzekeren!

Pluspunten

Snelle directe antwoorden en aanpak van een probleem!

Ga zo door!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Redelijke premies

Als je bijvoorbeeld iets hebt ingediend op bijvoorbeeld een WA + beperkte Casco autoverzekering en er wordt door verzekeruzelf aangegeven dat zij niets doen bij een schuldige tegenpartij waarvan niet alle gegevens beschikbaar zijn dan doen jullie voor de rest niets voor de klant. Terwijl jullie zelf ook in het bestand van de klant kunnen kijken en de hele ingediende claim bijvoorbeeld intern kunnen doorsturen op een door verzekerde afgesloten Rechtsbijstandverzekering. Nee dan doen jullie niet, jullie laten verzekerde de hele claim dan weer opnieuw indienen op de Rechtsbijstand. Kijk dat is natuurlijk absoluut NIET klantvriendelijk, dat kunnen jullie intern ook doorsturen.

Pluspunten

Snel teruggebeld na terugbel verzoek. Vriendelijk te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen.

Pluspunten

Verzekeruzelf is een goedkope en fijne verzekeringsmaatschappij die alles via internet regelen. Ik had een lekkagevlek in het plafond en via foto's en een legale schilder is mijn plafond weer stralend wit. Het werd allemaal snel geregeld en ik hoefde helemaal niet lang te wachten op mijn geld.

Pluspunten

Goede snelle service

Pluspunten

-overzichtelijk/ duidelijk -gunstige prijzen -goede communicatie, redelijk snelle reactie op vragen -deskundige, heldere antwoorden

telefonisch contact mogelijk maken, maar dit is niet realistisch gezien de opzet van het bedrijfsmodel.

Pluspunten

Makkelijk schade melden dmv foto's en omschrijving. Ook tijdens het hele proces van herstel.

Nee

Pluspunten

lekker handige site.

prettig als je in geval van nood ook kunt bellen.

Pettelaarpark 80

5216 PP Den bosch