Pluspunten

Duidelijke taal in de voorwaarden en in de communicatie. Snel antwoord via de mail. Aan de telefoon netjes bejegend.

Pluspunten

Snelle en prima afwikkeling bij schade.

Pluspunten

Snelheid, goedkoop, overzichtelijk

Berekeningen duidelijker maken. Rekentools. Keuze tussen verschillende aanbieders (bijv. 2 of 3 aanbieders van rechtsbijstandverzekering, specialisten).

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eenvoudig en snel

Zorg ervoor dat jullie pro actief klanten benaderen, wanneer een verzekering goedkoper kan. Nu krijg je alleen een melding van premieverhoging. Klanten gaan dan ook bij andere aanbieders kijken, terwijl als je hier pro actief op anticipeert, dit niet gebeurd.

Pluspunten

Makelijk en duidelijk.

Klanten voordeeltjesõ

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

goedkoop, maar bij schade willen ze niet uitbetalen.. Dan wijzen ze graag naar zogenaamd achterstallig onderhoud, dat was idd aanwezig maar niet de oorzaak van mijn waterschade. De badkuip was overgelopen en dat kwam niet door de achterstallige voegnaden in de tegels (kit was verouderd) maar doordat het automatische afvoergat bovenin het bad niet goed doorliep..Ik bewees dit aan de zogenaamde onafhankelijke schade expert door het bad vol te laten lopen en hij zag dit ook. Maar hij bleef bij zijn conclusie "achterstallig onderhoud" en dan hoeft de verzekering niet uit te betalen. Ik heb er nog steeds spijt van dat ik geen tweede onafhankelijk schade expert heb ingehuurd, want de totale schade bedroeg meer dan 5000 Euro, inclusief het opnieuw sauzen van mijn plafonds en de schade aan mijn geluidsinstallatie en piano.. En het verzoek om enige clementie werd ijskoud afgewezen..

Pluspunten

Goede service, scherpe tarieven

Pluspunten

Mooie startaanbieding. Goeie service.

Aan het einde van de verzekering, nieuwe aanbiedingen doen ipv verhogen en verlengen huidige verzekering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

makkelijk verzekering afsluiten, geen onnodig gedoe en verder is alle informatie duidelijk en makkelijk te krijgen.

zo door blijven gaan.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nauwelijks

Eerlijker zijn en beter communiceren

Pluspunten

snelle service, goede afhandeling, lage prijzen.

Pluspunten

zeer snelle afhandeling mutaties en terugbetaling

Pluspunten

goedkope verzekering. Vlot met uitbetalen. ik hoef nergens naar om te kijken, alleen automatische incasso.

telefonisch contact?

Pluspunten

altijd bereikbaar, duidelijk inzicht over wat er wel en niet onder de verzekering valt, modulaire opbouw: je kunt verzekeringsdekking uitbreiden in stapjes. Per maand te starten, veranderen, opzeggen.

Pluspunten

snelle service met veel aandacht

geen idee

Pluspunten

Goedkope autoverzekering, goed werkende site.

geen

Pluspunten

Verzekering afsluiten ging erg makkelijk. Op persoonlijke site staan alle documenten overzichtelijk bij elkaar.

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Straight forward, goede prijs, prima geregeld

Geen dreigmailtjes sturen bij schade

Pluspunten

Goed en goedkoop

Pluspunten

snel, accuraat en scherp geprijsd

Pluspunten

Duidelijke informatie op de site. Ervaring afhandeling voorruitschade zeer goed en snel. Prijs kwaliteit ben ik zeer tevreden over.

Ik heb geen ervaringen voor verbeterpunt.

Pluspunten

Heb nooit iets gedeclateerd, dus daarover kan ik niet oordelen. Maar hun e-mailinformatie over mijn verzekering is altijd duidelijk.

?

Pettelaarpark 80