Volgens verwachting

Gewoon goed

Gewoon perfect.

Duidelijke site. Ik zag meteen welke filters is moest hebben. Makkelijk te bestellen en levering volgens afspraak.

Gewoon top

Het is goed geregeld

Snel geleverd. Goede kwaliteit.

Binnen enkele dagen geleverd. Verpakking mag wat steviger zijn. Kwaliteit van filters is prima.

snel simpel en vlug besteld

De filters waren snel , simpel en vlug besteld en zo ook geleverd. tegen een hele redelijke prijs,

Snel makkelijk

Oude order snel oppakken voor herhaal bestelling wellicht een verbetering

geweldig

de info die op de site te vinden is zijn we heel tevreden over het gemak van zoeken wat je nodig hebt is ook simpel dit artikel past perfect en is zeet aan te bevelen

Zeer klantgericht. Prima communicatie.

Zie hierboven

Werd telefonisch zeer goed geholpen.

Snelle levering, goed product.

Reeds enkele jaren bestellen we de filters voor ons ventilatiesysteem. Ze passen en werken zoals het hoort! Service van TOPS is...top!

vlot en goed verlopen

vlot en goed verlopen

PRIMA

Gisteren reeds doorgegeven. Onduidelijk voor mij of mijn beoordeling bij u is aangekomen.

Ik bestel al geruime tijd bij Tops filters en de service is top.

Ik bestel al geruime tijd mijn cv filters bij Tops filters en de levering is altijd top verzorgd. Snelle levering en altijd na half jaar een berichtje terug om weer te denken aan uw bestelling voor de filters. Ik zeg top sevice en top bedrijf

Mijn bestelling herhaal ik jaarlijks. Ik pak de oude erbij, zoek de bestelnummers, vul die in. Dat werkt prima. Ook bezorging goed alhoewel andere pakjes bezorgers betere info geven over bestel moment. Deze bezorgdienst geeft geen enkele info.

Prima product

Prima product. Goede uitleg mbt installeren. Tip: Neem een andere bezorger. Pakket werd nat en beschadigd beneden in portiek gefli….. En wij maar wachten!! Neem aan dat dat niet de bedoeling is

Snel geleverd en voldeed aan mijn verwachtingen.

Filters besteld en snel ontvangen.

Degelijke kwaliteit van producten en diensten.

Vlotte levering tegen een correcte prijs.

luchtfilters

bestelling binnen 2 dagen geleverd voor de goedkoopste adres in Nederland

Mijn ervaring met Tops is uitstekend

Snelle levering, goede kwaliteit en prijs. Niet duurder geworden.

Snel geleverd en redelijke prijzen. Handig dat je meteen de juiste filters kunt vinden door het typenummer in te voeren.

Top snelle levering

Goed verpakt en snel geleverd

Na bestelling van de filters werden deze zoals aangegeven binnen twee werkdagen geleverd. Heb deze filters al eerder besteld en deze voldoen prima voor ons WTT-systeem.

Alles klopt.

Duidelijke installatie instructies en top webshop. Vaste klanten korting. Zo hoort het.

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over TOPS WTW-filters

TOPS WTW-filters is een dochteronderneming van TOPS Luchtfilters, al ruim 40 jaar, een betrouwbare leverancier en producent op het gebied van filters voor luchtbehandeling-installaties, spuitcabines en WTW systemen, voor de zakelijke markt. TOPS WTW-filters maakt gebruik van de kennis, productie en inkoopkracht van TOPS Luchtfilters, waardoor topkwaliteit producten tegen de scherpste prijzen aangeboden kunnen worden, nu ook voor de particuliere markt. Onze WTW filtersets voldoen aan de Europese EN779 normering. Zo weet u zeker dat u altijd over een kwaliteitsfilter beschikt. Mocht u toch nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Tops WTW-filters.