Snel en eenvoudig het gewenste artikel kunnen bestellen en ontvangen.

Via de website eenvoudig het gewenste artikel kunnen bestellen en makkelijk kunnen betalen. De filters werden snel geleverd en gedurende het proces werd ik goed geïnformeerd over de status van mijn bestelling. De filters zijn in goede ontvangen en passen en werken uitstekend.

Tevreden

Snelle en correcte levering

Uitstekende service

Elk half jaar een nette melding via de mail over de vervanging van mijn filterset. Dat is toch meedenken!!!!

De filters zijn top

De luchtfilters zijn uitstekend en worden snel geleverd.

Bestelling wtw-filters

Na herinnering van hun kant opnieuw besteld en snel geleverd.

Niets op aan te merken

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over TOPS WTW-filters

TOPS WTW-filters is een dochteronderneming van TOPS Luchtfilters, al ruim 40 jaar, een betrouwbare leverancier en producent op het gebied van filters voor luchtbehandeling-installaties, spuitcabines en WTW systemen, voor de zakelijke markt. TOPS WTW-filters maakt gebruik van de kennis, productie en inkoopkracht van TOPS Luchtfilters, waardoor topkwaliteit producten tegen de scherpste prijzen aangeboden kunnen worden, nu ook voor de particuliere markt. Onze WTW filtersets voldoen aan de Europese EN779 normering. Zo weet u zeker dat u altijd over een kwaliteitsfilter beschikt. Mocht u toch nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Tops WTW-filters.