Top service van Tops, effect filter valt wat tegen

Deze filters gekocht in de hoop dat ze de rooklucht uit de schoorsteen, die met zuid oostelijke wind de inlaat van de wtw ingeblazen wordt, geurvrij zouden kunnen maken. Het helpt wel iets, maar niet genoeg. Zwaarder geschut nodig. Verder prima filters.

snelle en goede levering

Filters voldoen zeer goed. Zijn snel geleverd.

Je kan er gewoon op vertrouwen

Bestel al jaren hier mijn filters. Het is nog nooit mis gegaan. Goed verpakt. Snel geleverd.

Top kwaliteit voor een top prijs

Makkelijk bestellen en snel in huis.

Gemakkelijk te bestellen en een snelle nette levering

Gemakkelijk te bestellen en een snelle nette levering

Zeer professioneel en kwaliteit. Top.

Zeer slecht berijdbaar jullie opening tijden via de telefoon kloppen niet!!!!!!

Het versturen van de filters gaat goed

Snelle levering, ok prijs

Gewoonweg top

Makkelijke site. Informatie is overzichtelijk. Bestelling werd goed verwerkt. Duidelijke tussentijdse informatie

Makkelijk, snel en betrouwbaar

Order wordt snel geleverd en product voldoet aan alle verwachtingen

Besteld en heel heel snel geleverd met dpd

Kwaliteit staat hoog in vaandel1

toppie

goede service altijd makkelijk te bestellen snelle levering geweldig bedrijf

Goede en nette service

Goede en nette service

Top, snelle levering

Goede producten, snelle levering

Correct en vlot.

Gemakkelijk en snel bestellen. Juiste prijs.

Correcte en snelle afhandeling

De fiters werden snel en probleemloos geleverd.

Makkelijk te bestellen snel geleverd.

Snel kunnen bestellen!

Fijne site en snel bestellen is snel leveren !

Perfecte Aflevering! Top!

Goede Filters en Perfecte Aflevering!

Keurig op tijd geleverd

Goed verpakt, juiste artikel in goede staat ontvangen

Uitstekend!!

De eerste keer voor mij dat ik een bestelling geplaatst heb en ben over de afhandeling en vlugge levering zeer tevreden.

Goed, zoals het hoort

Zoals afgesproken en keurig verzorgd

Matig

Levering .Keurig en op tijd. Filters zaten al in de kachel. KRIJG IK N.B. EEN VERZOEK OM TE BETALEN.DE BETALING WAS AL HOOG EN BREED AFGESCHREVEN!! Ik weet wat uw antwoord is: dit gaat automatisch. Dan moet u dat snel veranderen.

Prima geleverd

Makkelijk bestellen via internet en een paar dagen later netjes afgeleverd met de pakketdienst.Makkelijker kan toch niet!

prima geadviseerd

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over TOPS WTW-filters

TOPS WTW-filters is een dochteronderneming van TOPS Luchtfilters, al ruim 40 jaar, een betrouwbare leverancier en producent op het gebied van filters voor luchtbehandeling-installaties, spuitcabines en WTW systemen, voor de zakelijke markt. TOPS WTW-filters maakt gebruik van de kennis, productie en inkoopkracht van TOPS Luchtfilters, waardoor topkwaliteit producten tegen de scherpste prijzen aangeboden kunnen worden, nu ook voor de particuliere markt. Onze WTW filtersets voldoen aan de Europese EN779 normering. Zo weet u zeker dat u altijd over een kwaliteitsfilter beschikt. Mocht u toch nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Tops WTW-filters.