Snel geleverd, goed ingepakt.

Prima levering, snel doeltreffend.

good seller recommended

I have been purchasing filters from their site for a few years now, never any problems, fast shipping and goods always available advised

Geweldig bedrijf.

Ik was onlangs bij Tops in Nederweert langsgereden, want ik wilde de juiste filters in mijn WTW systeem. Een zeer vriendelijke mevrouw is eventjes naar beneden gekomen, en deze heeft in een paar minuten geregeld dat de juiste filters voor het WTW systeem zouden worden verstuurd. Een dag of vier later had ik de juiste filters binnen, nog hartelijk dank mevrouw. Ik denk zeer zeker dat er met dit soort filters er veel minder stof de woning ingeblazen wordt. Ik ga vanaf nu alleen nog maar voor De Tops WTW filters.

Snelle service, beantwoord vragen snel. Vriendelijke medewerkers en snelle levering.

Grote keuze en leveren perfect materiaal af binnen redelijk korte tijd thuis.

Keuzes te over, origineel alsook eigen merk.

Goed en makkelijk te bestellen en met paar dagen in huis

Goed en makkelijk te bestellen en met paar dagen in huis.

Topservice

Vlugge levering van het gekozen product. Indien het product aan vervanging toe is krijg je een herinneringsmail wat ik zeer handig vindt. Ook krijg je op volgende aankoop 10% wat leuk is meegenomen.

Snel en probleemloos

Heb drie keer een bestelling gedaan. Ging steeds makkelijk. Bezorging is snel, ook al is het bezorgadres in het buitenland.

prima!

Snelle levering met goede korting

Ik bestel hier altijd mijn filters voor mijn WTW systeem. Krijg elke zes maanden een herinnering om nieuwe te bestellen hoef je er zelf niet meer om te denken

Great service

Very good service and the products fit perfectly

Geweldig fijn bedrijf, no nonsense

Ik doe al zo'n 30 jaar zaken met Tops luchtfilters. Altijd perfect geregeld en als er dan al iets is wat niet helemaal goed is gegaan, wordt dit zéér snel opgelost

Prima product en prijs

Prima product, goede prijs en snelle levering. Ook houden ze me op de hoogte wanneer het weer tijd is om te bestellen. Zo blijft mijn WTW in goede conditie.

De filters functioneren prima. Zeer tevreden.

Snel geleverd. Filters werken prima

Elke bestelling wordt tot op heden snel geleverd. Goed verpakt en goed te vervangen.

Ruime keuze en snelle levering en keurig verpakt

Zeer goede service

Bestelling correct en snel geleverd.

Snel en correct geleverd

Ik bestel mijn WTW filters al jaren bij Tops, en goede prijs voor één goed product.

Zoals altijd vlotte levering.

Snelle levering van het juiste product

Top (s)

Snelle levering en prima service

Snelle levering. Prima service. We hadden 11+1 filters besteld. Doos opengemaakt om te checken. Inderdaad keurig 12 stuks. Bij eentje was de plastic verpakking los. Heeft dit geen nadelige gevolgen?

Top(s)bedrijf

Filters zijn makkelijk te vinden, snel besteld en snel geleverd.

Gewoon een vertrouwd adres

Jaarlijks een - niet opdringerige - herinneringsmail. Na bestelling, snelle levering. Waren alle bedrijven maar zo.

Altijd keurige levering.

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over TOPS WTW-filters

TOPS WTW-filters is een dochteronderneming van TOPS Luchtfilters, al ruim 40 jaar, een betrouwbare leverancier en producent op het gebied van filters voor luchtbehandeling-installaties, spuitcabines en WTW systemen, voor de zakelijke markt. TOPS WTW-filters maakt gebruik van de kennis, productie en inkoopkracht van TOPS Luchtfilters, waardoor topkwaliteit producten tegen de scherpste prijzen aangeboden kunnen worden, nu ook voor de particuliere markt. Onze WTW filtersets voldoen aan de Europese EN779 normering. Zo weet u zeker dat u altijd over een kwaliteitsfilter beschikt. Mocht u toch nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Tops WTW-filters.