Snelle levering, past goed

Snelle levering aan een goede prijs.

Producten snel geleverd en goed verpakt.

Goed product en snel geleverd

Filters bestellen wij hier vaker. Kwaliteit is goed en levering is snel.

Snelle en perfekte aflevering

Snelle en perfekte levering

Snelle levering.

Super snel geleverd

Prima geregeld

Mega goede service

Erg tevreden met service en klantvriendelijkheid. Twee maal verkeerde maten besteld en retourpakket zoek geraakt, vanuit TOPS WTW- Filters fijne service en hulp. Zoals je het overal hoopt te krijgen!

Snelle levering en een handige periodieke melding dat de filters aan vervanging toe zijn. Altijd de passende filters in huis.

Goed!

Herinneringsmail is prettig. Levering ook goed.

Betrouwbaar

Sinds 2019 bestel ik dit relatief simpele product. De leverancier en het product zijn betrouwbaar. Wat meer heb je nodig??

Snel ter plaatse na bestellen

Ik ben echt tevreden van het produkt en ook van de levering

Zeer snelle levering.

altijd snelle en goede aflevering van prima product!

De filters doen het goed en fijn dat ik zo nu en dan bestelreminder krijg. als 1-pitter doe ik nl lang met een bestelling van 10 filters. bezorging van de doos verloopt prima

Altijd goed.

snelle levering en duidelijke website

Altijd perfecte leveringen ! Dank !

Snelle levering, product precies zoals omschreven, netjes verpakt.

Ik bestel de filters hier al jaren. Oude bestelling staat in mijn historie; die gewoon opnieuw bestellen en een paar dagen later komen de filters netjes verpakt thuis.

Goede prijs kwaliteit

Wordt netjes afgeleverd.

Een prima en snelle levering

Het betreft een bestelling van de filters

Handig is de periodieke mail

Alles was in orde

Ook snel geleverd

Goeie en snelle service

Goeie en snelle service

Prima en op tijd geleverd

Zie boven

Uitstekend en op tijd geleverd

Uitstekende filters

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over TOPS WTW-filters

TOPS WTW-filters is een dochteronderneming van TOPS Luchtfilters, al ruim 40 jaar, een betrouwbare leverancier en producent op het gebied van filters voor luchtbehandeling-installaties, spuitcabines en WTW systemen, voor de zakelijke markt. TOPS WTW-filters maakt gebruik van de kennis, productie en inkoopkracht van TOPS Luchtfilters, waardoor topkwaliteit producten tegen de scherpste prijzen aangeboden kunnen worden, nu ook voor de particuliere markt. Onze WTW filtersets voldoen aan de Europese EN779 normering. Zo weet u zeker dat u altijd over een kwaliteitsfilter beschikt. Mocht u toch nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Tops WTW-filters.