Goed, alles in orde.

Goed, alles in orde.

Goede filters en snel in huis.

Goed geregeld

Too

Geven altijd op tijd een seintje om weer een set aan te schaffen.

Mijn bestelling ging goed en het pakket is netjes geleverd en ik vind het heel fijn dat jullie altijd korting geven echt top daarom blijf ik ook altijd bij jullie bestellen

Snelle levering goeie prijs kwaliteit verhouding

Prijzen wel niet verder verhogen.

Helaas kon ik niet meer inloggen op mijn account maar snel weer gevonden wat nodig was. Daarna ook snel geleverd.

Duidelijke site, goede service.

Op de website was duidelijk en snel te vinden wat ik nodig had.

Alles correct zoals je verwacht.

Eenvoudig te bestellen en snel in huis

Bestel al langere tijd mijn filters bij Tops. Gaat altijd perfect, artikelen snel in huis. Heb ook een keer telefonisch advies gevraagd en goed te woord gestaan. Wat mij betreft uitstekend adres om luchtfilters te bestellen

Product op tijd geleverd

Product op tijd geleverd

Makkelijk besteld, snel ontvangen

De bestelprocedure was erg eenvoudig en het object was gemakkelijk te vinden. Vervolgens binnen twee dagen de bestelling ontvangen.

Al jarenlang betrouwbaar en snel

Voor onze Zehnder ComfoAir WTW willen we eigenlijk alleen de originele filters en die vonden we bij Tops. Op hun advies is één filter een antipollen versie geworden. Al jaren worden we keurig geholpen en herinnerd aan om de filters te vervangen. Snelle levering, nooit problemen.

Snelke levering

Mijn eerste ervaring met dit bedrijf. Goede website en snelke levering

Goede website, snelle afwikkeling en prima levering.

Altijd een snelle levering!

WTW filters... gewoon doen! Al jaren een tevreden klant

Al jaren top

Alles perfect en snel inorde

2 dagen na bestelling werd het pakketje al geleverd.

prima service

Na bestelling een snelle en goed verpakte levering. Product is ook goed.

Makkelijk en snel geleverd

Ze hebben alle filters die we in onze wijk gebruiken. Collectief verzamel ik een grote bestelling en dan krijgen we veel staffelkorting. Top.

Hel aardige klantenservice

Ik had de verkeerde besteld (verkeerde type aangeklikt) en binnen 24 uur had men het geregeld om de verkeerde terug te nemen en de goede alsnog te sturen. Dat vind ik helemaal top.

Op zich niets mis mee hoewel de filters door de brievenbus hadden gemogen en gepast ipv een doos bez

Graag door de brievenbus ipv bezorging in doos met de kosten en bezorg moment die bij een doos komen.

Snelle afhandeling iwel ets dunner

Filters ontvangen. Ik heb wel het idee dat ze dunner zijn dan de originele. Verder afwachten.

Prima en snelle levering

De levering wordt binnen 1-2 dagen bezorgd

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over TOPS WTW-filters

TOPS WTW-filters is een dochteronderneming van TOPS Luchtfilters, al ruim 40 jaar, een betrouwbare leverancier en producent op het gebied van filters voor luchtbehandeling-installaties, spuitcabines en WTW systemen, voor de zakelijke markt. TOPS WTW-filters maakt gebruik van de kennis, productie en inkoopkracht van TOPS Luchtfilters, waardoor topkwaliteit producten tegen de scherpste prijzen aangeboden kunnen worden, nu ook voor de particuliere markt. Onze WTW filtersets voldoen aan de Europese EN779 normering. Zo weet u zeker dat u altijd over een kwaliteitsfilter beschikt. Mocht u toch nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Tops WTW-filters.