Ik bestel al 15 jaar filters en ze worden altijd snel geleverd. Ik ben helemaal tevreden!

vind de juiste materialen

vlugge levering

Echt goede filters

Dit zijn prima filters goede prijs kwaliteit verhouding, Snel geleverd

Top,

Prima geholpen.

Goede info over artikel.

Altijd goed en volgens afspraak bezorgd.

Altijd goed en volgens aangeven bezorgd

Altijd snel

Bestelling herhalen, afrekenen en paar dagen later in huis.

Helemaal ok

Goed product en snel verstuurd

Prima bedrijf!

Sinds een aantal jaren bestellen wij hier onze filters. Gebruiksvriendelijke site, vlotte afhandeling en snelle levering. Een tevreden klant!

Goede service en ook snel

Superfijn

Snel en uitstekend verzorgd

Product naar tevredenheid geleverd

Prima bedrijf

Tot op heden geen problemen met kwaliteit van product, levering en informatie

Goede service en correcte afhandeling

Op tijd geleverd en goede prijs/kwaliteit verhouding ten opzichte van andere filter webshops.

Donderdag besteld, maandag geleverd

Good service.

Good and reliable.

Prima snel geleverd

Na de bestelling waren de filters snel op ons adres

Al 3 keer bij hun besteld

Heel snel geleverd en zoals gewoon top kwaliteit ik kan terug een jaar verder tx.

Snel en makkelijk te bestellen

Prima product

snel en goed

Na bestelling de filters goed en snel geleverd

Helemaal goed

Ik bestel al jaren filters en ik ben zeer tevreden klant . Ik blijf klant omdat Tops WTW is altijd Top service en Top mensen.

is niet de eerste keer dat ik de filters besteld, krijg netjes een reminder als ze weer vervangen moeten worden en heb ze dan binnen no time in huis. prima service

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over TOPS WTW-filters

TOPS WTW-filters is een dochteronderneming van TOPS Luchtfilters, al ruim 40 jaar, een betrouwbare leverancier en producent op het gebied van filters voor luchtbehandeling-installaties, spuitcabines en WTW systemen, voor de zakelijke markt. TOPS WTW-filters maakt gebruik van de kennis, productie en inkoopkracht van TOPS Luchtfilters, waardoor topkwaliteit producten tegen de scherpste prijzen aangeboden kunnen worden, nu ook voor de particuliere markt. Onze WTW filtersets voldoen aan de Europese EN779 normering. Zo weet u zeker dat u altijd over een kwaliteitsfilter beschikt. Mocht u toch nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Tops WTW-filters.