Goed bedrijf met top(s) service!

Bestel nu reeds een paar jaar mijn filters bij Tops. Iedere keer krijg ik automatisch een reminder dat ze aan vervanging toe zijn wat ik als ze zeer prettig ervaar! Bestelling plaatsen en binnen een paar werkdagen worden de filters weer netjes geleverd. Ga zo door toppers!

WTW Filters are with the quality as prescribed.

I always order WTW Filters for my zendher box, the filters are always delivered with the quality as prescribed, fit well and run for the 6 months durations. The delivery with DPD in the area of Utrecht is also very professional. I am using this service for 4 years now and will always recommend it for the quality and the price of products (they also offer discounts when the quantity gets higher)

eenvoudige bestelling en snelle levering

eenvoudige bestelling en snelle levering

professioneel

bestellen, levering en betaling professioneel

Snelle levering and goeie kwaliteit

alles perfect

je wordt op tijd gewaarschuwd dat je filters vervangen moeten worden Bestelling en levering snel en altijd correct uitgevoerd

Snelle service/levering prima.

×××

Snel en goed!

Materiaal is degelijk en van goede kwaliteit. Hanschoen filters zijn iets duurder, maar bestaat uit twee lagen waardoor het nog beter filtert!

Na verwachting geleverd en goed/snel telefonisch advies

Meerdere keren filters gekocht via TOPS-filters. Levering steeds na enkele dagen. In één woord: perfect.

Alles is super geregeld

Ik had verkeerde filters besteld, bellen, teruggestuurd, goede besteld en alles werd naar grote tevredenheid geregeld

Prima bedrijf

Snelle en correcte levering.

De levering en de materialen waren zoals het moest

Het is voor mij de tweede maal dat ik jullie filters gebruik en alles ging vlot.

het goede product ontvangen

Zie Bovenstaand

prima webshop

snelle levering, goede kwaliteit, niet duur .

uitstekend

rondom goed, geen enkele klacht

Snel

Snelle levering. Goed verpakt en artikel was het goede product

Gemakkelijk besteld, betaald, en snel geleverd.

Snelle levering van de gewenste filters. Fijn dat er een halfjaarlijkse herinnering wordt gestuurd. Altijd een reserve filter op voorraad.

Snel en vakkundig.

Zeer snel en vakkundig verzonden in samenwerking met vervoerder. Product ook goed verpakt. Te samen reden om in vervolg Wederom voor Tops WTW filters te kiezen. Bedankt nogmaals , Groetjes Peter

Snel en correct geleverd

Goed geholpen door klantenservice en product op tijd geleverd

ze zijn schoon te maken

Ze zijn schoon te maken

Perfect.

Snelle service en verkeerde filters waren zo weer opgeruild.

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over TOPS WTW-filters

TOPS WTW-filters is een dochteronderneming van TOPS Luchtfilters, al ruim 40 jaar, een betrouwbare leverancier en producent op het gebied van filters voor luchtbehandeling-installaties, spuitcabines en WTW systemen, voor de zakelijke markt. TOPS WTW-filters maakt gebruik van de kennis, productie en inkoopkracht van TOPS Luchtfilters, waardoor topkwaliteit producten tegen de scherpste prijzen aangeboden kunnen worden, nu ook voor de particuliere markt. Onze WTW filtersets voldoen aan de Europese EN779 normering. Zo weet u zeker dat u altijd over een kwaliteitsfilter beschikt. Mocht u toch nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Tops WTW-filters.