Prima filter

Na jaren een abonnement elders nu overgestapt naar Tops wtw filters. kwaliteit hetzelfde maar een stuk goedkoper! Ook de levering verliep vlot, blij mee!

Prachtig

Zoals gebruikelijk: helemaal OK

Zoals gebruikelijk: prima kwaliteit voor een goede prijs en snel verzonden.

Ik heb filters besteld, deze werden snel toegezonden, zeer goede communicatie via mail.

Prima filters, vlotte levering, niets op aan te merken.

Ik vind een 10 een hoge beoordeling, maar ik ben tevreden. De filters zijn van het gewenste materiaal, ze passen goed werden vlot geleverd en ik vind de prijs ook prima.

Snel en goed service!

Goed service en snel afgeleverd! Het kan niet beter. De site is ook duidelijk. Vooral klantvriendelijk service!

Bestelling en levering vlot verlopen

Nog geen ervaring met het product; plaatsing over enkele weken.

Snel, goed, zonder poespas

Het bestellen is altijd super eenvoudig. Als je niet (meer) weet wat je precies nodig hebt is je vorige bestelling zo gevonden. Heb je hulp nodig kun je altijd bellen. Bezorgen is nog nooit verkeerd gegaan, nog nooit het verkeerde gekregen. Misschien zul je zeggen: logisch, zo hoort het ook. Inderdaad, maar wij hebben zat ervaringen met allerlei andere instellingen, winkels en bedrijven waar dat, zeker sinds COVID, niet meer zo is.

Blij met de herinneringen van vervanging

Goed advies en correcte levering

Snel en perfect geregeld.

in een woord top

bestelling en levering verliep vlekkeloos.

Halfjaarlijkse reminder, snelle service

Dankzij halfjaarlijkse reminder altijd op tijd nieuwe filters in huis en snelle levering.

Gewoon goed

Gewoon goed

De filters die ik wou

Werkt goed.

Bestellingen worden netjes en op tijd geleverd.

De bestelde filters werden keurig op tijd geleverd,.

De filters werden , keurig verpakt, na 2 dagen thuis geleverd.

Snel en met de korting een goede deal

Ik koop steeds 11 +1 gratis met 10% korting. Deze deel ik dan met de buren. Vaste knlant. Geen betere op het net.

Binnen 2 dagen de juiste filters in huis.

Snelle levering, prima product

Niets op aan te merken. Als ik weer filters nodig heb, dan weet ik waar ik moet zijn.

Super gemakkelijk

Uitstekend verlopen en zeer snelle levering

Helemaal tevreden

Snelle en goede levering!

Goede filters

Gebruik deze filters al een aantal jaren tot grote tevredenheid

Uitstekende sevice

Had tijdens de laatste bestelling gevraagd omnpas vanaf maandag te leveren omdat ik niet aanwezig was. Toch al geleverd op vrijdag bij de buren.

topservice

Prijs goed afgeleverd volgens afspraak

Makkelijk en vlot geregeld!

Bestelling is vlot geregeld en binnen paar dagen in huis.

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over TOPS WTW-filters

TOPS WTW-filters is een dochteronderneming van TOPS Luchtfilters, al ruim 40 jaar, een betrouwbare leverancier en producent op het gebied van filters voor luchtbehandeling-installaties, spuitcabines en WTW systemen, voor de zakelijke markt. TOPS WTW-filters maakt gebruik van de kennis, productie en inkoopkracht van TOPS Luchtfilters, waardoor topkwaliteit producten tegen de scherpste prijzen aangeboden kunnen worden, nu ook voor de particuliere markt. Onze WTW filtersets voldoen aan de Europese EN779 normering. Zo weet u zeker dat u altijd over een kwaliteitsfilter beschikt. Mocht u toch nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Tops WTW-filters.