Topservice!

Besteld zoals altijd online en twee dagen later terug topmateriaal aan mijn deur... PERFECT!

Moeiteloos bestellen

Duidelijke website waardoor bestellen eenvoudig en snel gaat

Makkelijk

Goed!

Alles prima: in orde, snel. Maar wel 1 opmerking: de postbode heeft niet aangebeld en het gewoon in mijn brievenbus gestopt. Het lag voor het grijpen. Ik was nochtans thuis. Wie het had willen stelen had dit eenvoudig kunnen doen.

Alles is correct verlopen

Ben helemaal tevreden hoe de bestelling is verlopen.

Een snelle en gemakkelijke bestellingen doen , en snelle levering

Snel geleverd en weer precies op maat

Dankzij de prima site precies de juiste filters voor de verschillende apparaten.

Degelijke kwaliteit, originele filters, snel geleverd

Top service.

De filter werden geleverd door DPD. De DPD heeft echter de doos dermate beschadigd dat de filters onbruikbaar zijn geworden. DPD schaam je! Tops wtwfilters heeft dit goed opgepakt door nieuwe filters af te sturen, ze zijn nog onderweg. De volgende bestelling wordt weer bij Tops geplaatst.

Product prima bezorging door derden slecht

De bestelde filters werden direct klaargemaakt voor verzending. Het probleem zit bij de transporteur DPD. Ondanks dat U waarschijnlijk geen invloed hier op uit kunt oefenen, vind ik wel dat U dit moet weten/horen. Via de mail wordt je keurig op de hoogte gehouden van de status van de zending. Ook een melding dat het pakket bezorgd zou zijn. Dat laatste klopt niet. Er is noch aangebeld op het huisadres noch een briefje in de brievenbus gestopt dat het pakket aangeboden is bij het verzamelpunt. Je moet dus alert zijn en zelf actie ondernemen door te bellen met de servicedesk van DPD. (wachttijd van 7 minuten) Hier kreeg ik te horen dat het bij het verzamelpunt was afgeleverd. De servicedeskmedewerker zou een aantekening van het incident maken, was het antwoord. Het is jammer dat de transporteur het laat afweten bij zo'n goed product.

Helemaal goed en tevreden

Goede levering. Informatie goed en verpakking goed en netjes

Snelle levering, goede service

Het is vooral handig dat je in je account kan terugvinden wat je bestel-geschiedenis is, zodat je gemakkelijk en snel direct kan nabestellen!

Correcte en snelle levering

Vlotte en snelle afwikkeling. Ook DPD heeft deze keer prima werk geleverd

Beoordeling is goes.

Duidelijke productomschrijving, dus past het.

Juiste filter kiezen vrij eenvoudig. Het past in installatie en op tijd geleverd. Wel zijn producten erg duur. De constructie en gebruikte materialen voor een filter zijn in geen vergelijk voor de prijs die je betaald. Maar dit is bij elke website die je kiest hetzelfde verhaal. Toch bestel ik al jaren bij Tops WTW filters en ben tevreden.

Zeer makkelijk te bestellen

Netjes kwa bestelling en snel geleverd

Goede kwaliteit en snelle levering

Het zijn goede filters en vlug in huis

Ik gebruik maar 2 filters per jaar

Gemakkelijk bestellen via de website, snel geleverd en goed geprijsd

Netjes op tijd geleverd en een top product

Goede kwaliteit en service

De filters doen wat ze moeten doen!

goede service en product

Goede filters voor veel minder geld dan de concurent!

Goed product voor prima prijs

Omdat ik nieuwe wtw-filters nodig had, ben ik op internet gaan zoeken. Tops was veruit de goedkoopste. De filters die ik ontvangen heb zijn van dezelfde kwaliteit als mijn oude filters. Ze werden ook vlot bezorgd.

Bestelling helemaal conform aanvraag.

Goed , niks aan toe te voegen.

Altijd perfect in orde

Tip top

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over TOPS WTW-filters

TOPS WTW-filters is een dochteronderneming van TOPS Luchtfilters, al ruim 40 jaar, een betrouwbare leverancier en producent op het gebied van filters voor luchtbehandeling-installaties, spuitcabines en WTW systemen, voor de zakelijke markt. TOPS WTW-filters maakt gebruik van de kennis, productie en inkoopkracht van TOPS Luchtfilters, waardoor topkwaliteit producten tegen de scherpste prijzen aangeboden kunnen worden, nu ook voor de particuliere markt. Onze WTW filtersets voldoen aan de Europese EN779 normering. Zo weet u zeker dat u altijd over een kwaliteitsfilter beschikt. Mocht u toch nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Tops WTW-filters.