snelle levering, netjes verpakt

Onderdelen goed te vinden op de website.

Alles top geregeld

Goede filters snelle levering- zeer tevreden

Een goede geheugensteun, doet wonderen voor mijn gezondheid.

Door de geheugensteun via de mail, van de laatste bestelling, word ik bewust ervan om de filters te bekijken. Deze zorgen voor een schone en frissen leef omgeving. Dus het simpele mailtje, helpt mij aan een betere leef omgeving voor mij als me medebewoners.

Ik wordt altijd heel vriendelijk en goed geïnformeerd geholpen. Dank.

Alles top!

Herinnern, snel aan huis bezorgd, goede communicatie.

Altijd goed.

Product en levering allebei prima.

Snel en goed

Snelle levering, niet teveel opdringerige mailtjes. Leuke korting als je langer klanr bent. Prima bedrijf dus!

Op tijd en conform afspraaak geleverd.

Tops filters voor onze Vent-Axia 440

We gebruiken de filters al enkele jaren van Tops WTW en zoals altijd worden ze op tijd geleverd. Top service.

Erg tevreden over dit product. Zou zo weer bestellen.

Gewoon goed.

Makkelijk te bestellen en de levering was ook snel op tijd.

Alles naar wens

Gemakkelijke website om te bestellen en vlug geleverd

Tevreden

Eenvoudige installatie. goede verwerking van geplaatste orders. onduidelijke betalingsinstructies. gebruiksduur mag wel wat langer zijn /worden

Zeer service gericht

Een van de twee bestelde filters was te breed. Ik heb direct gebeld en het uiterst vriendelijke personeel kwam direct met een oplossing. Een nieuw exemplaar is onderweg en het oude kan direct weer retour. De breedtefout is waarschijnlijk een probleem van de fabrikant, maar Topfilters reageert direct adequaat en klantgericht. Dát verdient 5 sterren.

Zoals verwacht

Niets op aan te merken

Perfecte service.

Duidelijke website. Gemakkelijk bestellen en betalen. Track en trace.

prima en snelle levering

Doet zijn naam eer aan TOP

Goede keuze en snelle levering

Filters voor het ventilatiesysteem hier gevonden die ik ergens anders niet kon vinden en aan een eerlijke prijs.

Perfecte service, snelle levering

Mooie mail elke 6 maanden als reminder voor vernieuwen luchtfilters. Vandaag bestellen morgen thuis. Ideaal.

Gemakkelijk en snel

Zoals gebruikelijk zijn de WTW filters makkelijk te bestellen en wordt snel geleverd.

Het was prima verzorgd,

Mijn bestelling werd keurig op tijd geleverd en netjes verpakt.

Vlot geleverd

Gewoon goed. De bestelling was er snel.

Perfekt

Alles ok

Helder en snel

Voorlopig heel goed

De info op de site was heel duidelijk en de filters zijn ook te koop aan zeer goeie prijs. De levering was snel en de bijgeleverde sticker om te zien wanneer je de filters moet vervangen is heel handig. Alleen moet ik voorlopig nog afwachten of de filters ook echt even goed hun werk doen. Ik vermoed van wel maar dat is nog te vroeg om te zeggen.

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over TOPS WTW-filters

TOPS WTW-filters is een dochteronderneming van TOPS Luchtfilters, al ruim 40 jaar, een betrouwbare leverancier en producent op het gebied van filters voor luchtbehandeling-installaties, spuitcabines en WTW systemen, voor de zakelijke markt. TOPS WTW-filters maakt gebruik van de kennis, productie en inkoopkracht van TOPS Luchtfilters, waardoor topkwaliteit producten tegen de scherpste prijzen aangeboden kunnen worden, nu ook voor de particuliere markt. Onze WTW filtersets voldoen aan de Europese EN779 normering. Zo weet u zeker dat u altijd over een kwaliteitsfilter beschikt. Mocht u toch nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Tops WTW-filters.