Vlotte levering en zeer tevreden

alles verliep vlot

geen opmerking vlotte bestelling vlotte levering en extra promo code

Goede kwaliteit, snelle levering.

Duidelijke site, snelle afhandeling qua betaling-levering. Filters zaten goed verpakt. Correcte prijs. Goede kwaliteit. Alles prima, zal zeker opnieuw bestellen

Snel en correct

Vlot en correct

Top service van TOPS

Prettige website, snelle levering.

filters op tijd geleverd

snelle bestelling, snelle levering, filters al eerder besteld dus ze zijn bekend, levering op het tijdstip dat ik zelf heb aangegeven

Tops is top

filters zijn correct af geleverd.

Ze hebben alles wat ik nodig had

Duidelijk

Goede en snelle levering

N.a.v. van een attentie email nieuwe filters besteld.

Contact heel goed met de servicedienst van jullie, denken goed na en proberen het bezorgprobleem op te lossen. Maar de pakketbezorging was een grote puinhoop. Hoop dat bij een volgende bestelling dat u gebruik maakt van een andere bezorgdienst.

Makkelijk te bestellen - goeie website en snelle levering Zeer goede prijs/ kwaliteit verhouding

Best value for money delivered swiftly

Best value for money delivered swiftly

Door middel van een e-mail reminder van TOPS waarin duidelijk het type filter staat omschreven, de nieuwe bestelling geplaats en de filters gewisseld. Teven een handig schema / sticker) waarop de laatste filter wissel bijgehouden kan worden.

Goed terug te vinden wat de vorige bestelling was. Netjes geleverd en ook snel.

Tevreden

Snelle levering, prijs/kwaliteit in orde

De materialen werden snel geleverd. Het aanbod op de website was heel overzichtelijk .

Makkelijk en snel geleverd

Duidelijke site.

Snel en vakkundig

Zeer snelle afhandeling en makkelijke website

Snelle levering en prima product ontvangen.

Uitstekende service!!

Een ongelooflijke vriendelijke vrouw ( Martine) aan de lijn gehad. Ze gaf mij een prima en duidelijke uitleg en nam ook mijn bestelling op! Mijn bestelling is zeer snel aangekomen en alles is naar wens. Nogmaals hartelijk dank.!! Friedl uit Brugge

Goede levering

Snell en eenvoudig

Geleverde filters zijn naar verwachting

Is goed

Prima, snelle service

Helemaal tevreden over de service van TOPS. Door hun reminder ben ik de filters gaan wisselen en heb ik een stickerschema ontvangen om de wisselbeurten te noteren. Top!

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over TOPS WTW-filters

TOPS WTW-filters is een dochteronderneming van TOPS Luchtfilters, al ruim 40 jaar, een betrouwbare leverancier en producent op het gebied van filters voor luchtbehandeling-installaties, spuitcabines en WTW systemen, voor de zakelijke markt. TOPS WTW-filters maakt gebruik van de kennis, productie en inkoopkracht van TOPS Luchtfilters, waardoor topkwaliteit producten tegen de scherpste prijzen aangeboden kunnen worden, nu ook voor de particuliere markt. Onze WTW filtersets voldoen aan de Europese EN779 normering. Zo weet u zeker dat u altijd over een kwaliteitsfilter beschikt. Mocht u toch nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Tops WTW-filters.