Filters tijdig geleverd en zijn van goede kwaliteit.

Goed product, snelle levering

Goed product - prima levering

Makkelijk te bestellen - Goede prijs

Ik had een opmerking geschreven dat ik graag de levering vanaf woensdag had. Omdat wij de dagen ervoor niet thuis waren. Helaas is hier niks mee gedaan en kwam de levering eerder. En de doos waar de filters in zaten was ingedeukt waardoor de filters zelf ook waren ingedeukt. Ik heb ze gelukkig wel kunnen gebruiken.

Tops is top!

Had filters nodig voor onze WTW unit. Op de site duidelijke informatie mbt maten, vorm en merk. Na bestelling prima navolging van mijn order ook via de transporteur. Na ontvangst in de doos een keurig kaartje en papier met duidelijke accordering van de bestelling. Prijs ook prima, zeker met substantiële staffelkorting. Voor herhaling vatbaar...een echte betrouwbare aanrader.

Snel geleverd.

De filters waren direct leverbaar, zijn betaalbaar en worden snel geleverd.

De bestelde filters zijn snel en correct afgeleverd

Goed De prijs van de filters is wel hoog voor eenvoudige filters

Snel

Juiste type goed te vinden

Snelle levering.

Goed product , goede service , snelle levering

Super service

Goede kwaliteit en een snelle levering

Al jaren bestel ik de wtw filters bij Tops. Snelle levering Goede kwaliteit Betrouwbaar En een herinnering mail om te vervangen.

Snelle levering plakplaatjes met telf no goed!

snel ontvangen heb

Bestelling en afhandeling prima in orde.

Verzending via DHL onvoldoende. Bezorger belt niet aan en is in een vloek en een zucht verdwenen. Pakket kan vervolgens afgehaald worden.

Uitstekende service

Redelijk

Helaas werd de zending verstuurd met DPD. Ik kreeg een bericht toen het pakje was afgeleverd maar ik had liever een bericht vooraf met een tijdvak, want dat heb ik niet gehad.

De 4 bestelde filters voor onze Brink B33-H zijn keurig verpakt geleverd door DPD.

Snelle order verwerking

Snelle uitlevering van de order

prima!!!

prima en snel

Correcte afhandeling, prima geregeld.

Goed product, snelle en goede afhandeling.

Kwaliteit

Goede kwaliteit, goede service, snelle levering.

Snelle en goede levering

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over TOPS WTW-filters

TOPS WTW-filters is een dochteronderneming van TOPS Luchtfilters, al ruim 40 jaar, een betrouwbare leverancier en producent op het gebied van filters voor luchtbehandeling-installaties, spuitcabines en WTW systemen, voor de zakelijke markt. TOPS WTW-filters maakt gebruik van de kennis, productie en inkoopkracht van TOPS Luchtfilters, waardoor topkwaliteit producten tegen de scherpste prijzen aangeboden kunnen worden, nu ook voor de particuliere markt. Onze WTW filtersets voldoen aan de Europese EN779 normering. Zo weet u zeker dat u altijd over een kwaliteitsfilter beschikt. Mocht u toch nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Tops WTW-filters.