Goede producten

Duidelijk en correct

Snelle levering.

Duidelijke informatie

Duidelijke informatie en snelle levering in degelijke verpakking

Alles perfect m.u.v. het bestellen om line

Lukte niet om te bestellen. Perfect geholpen door medewerkster

Filters mooi op tijd geleverd!

Filters waren snel geleverd

Prima gegaan, bestelling in dank ontvangen!

Zie boven.

Vriendelijke klantenservice, snelle levering, goede prijs

Makkelijk bestellen en snelle levering

Wat erg makkelijk is, is dat je je bestelling kan herplaatsen. Hoef je niet opnieuw te zoeken. En je krijgt ook een reminder om weer te bestellen.

Snelle levering en goed product

Goede website, waarbij alles makkelijk te vinden is. Bovendien goede prijs en snelle levering. Zeker een aanrader.

Correcte service en kwalitatieve producten

Snel, betrouwbaar en goede dienstverlening.

Very good quality, delivery and price

Very fast delivery and good quality for the price

Snelle levering.

Zeer prettig

Perfecte service zoals al jaren bekend

Ik doe al heel wat jaren zaken met TOPS luchtfilters, gaat allemaal erg gesmeerd. Goed bedrijf, goede producten, goed en vriendelijke medewerkers en als er al iets zou zijn…zij zoeken naar een juiste oplossing voor je probleem. En niet te vergeten een snelle levering

Een voeding bestelproces en vlotte levering

Ik had al eerder filters bij Tops gekocht en ook toen goede ervaringen. Ik heb deze set filters als reserve liggen en net schone geïnstalleerd dus ervaring in gebruik heb ik nog niet maar ik ga er van uit dat ze passen (zelfde type als de vorige)

Helemaal goed

De service en kwaliteit van de producten van Tops zijn top!

Prima levering

Goeie en snelle levering.

Alles correct en vlot verlopen.

Zoals beschreven zijn de filters van het merk. Snelle levering.

snelle service

Gewoonweg uitstekend

Top! Prima service en de juiste producten

Prima product

Krijg mijn juiste product maar is wel een uitzoekerij of je de juiste maat besteld

Netjes op tijd en correct geleverd

Tevreden.

Zorgvuldige en correcte service.

Aanvankelijk door mij verkeerde type filter besteld. Werd heel snel en correct vervangen door de juiste. Nette bediening.

Goede service en snelle levering

Na bestelling volgende dag in huis. Duidelijk en overzichtelijk.

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over TOPS WTW-filters

TOPS WTW-filters is een dochteronderneming van TOPS Luchtfilters, al ruim 40 jaar, een betrouwbare leverancier en producent op het gebied van filters voor luchtbehandeling-installaties, spuitcabines en WTW systemen, voor de zakelijke markt. TOPS WTW-filters maakt gebruik van de kennis, productie en inkoopkracht van TOPS Luchtfilters, waardoor topkwaliteit producten tegen de scherpste prijzen aangeboden kunnen worden, nu ook voor de particuliere markt. Onze WTW filtersets voldoen aan de Europese EN779 normering. Zo weet u zeker dat u altijd over een kwaliteitsfilter beschikt. Mocht u toch nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Tops WTW-filters.