Prima product en een snelle levering

Goede kwaliteit en een snelle levering

Goed product en snelle levering.

Signalering voor vervanging is een fijne service.

Leuk en duidelijk

Het verkoopproces is makkelijk overzichtelijk en snel!

Dit is de tweede keer dat ik bij jullie bestel

Het gaat allemaal vlotjes per mail En de bezorging is ook vlot Wij zijn blij met jullie

snel besteld en snel bij ons thuis

ALS JE ER EVEN NIET UIT KOMT IS MET EEN TELEFOONTJE ALLES SNEL GEREGELD

Prima info om tot het juiste product te komen

Daarna besteld en supersnel in huis. Heel tevreden met het leveren van de filters voor mijn luchtverwarmer en voor een heel nette prijs.

Goed product snelle levering

Goede omschrijving van het product, dus snelle juiste keuze gemaakt.

Keurig geleverd

Perfect advies en supervlotte levering

Zeer vriendelijke en professionele advisering. En daarna per omgaande geleverd. Bravo!

super voor elkaar

keurig geregeld allemaal en lekker snel bezorgd

Levering snel en prima product

Zoals de vorige keer ook: prima prijs en product. Daarnaast een vlekkeloze levering.

prima blijf bij dit bedrijf bestellen

top

Snel en op tijd geleverd

Alles volgens opdracht geleverd

Zie boven

Altijd om de 6 maanden nieuwe filters

op tijd kan ik nieuwe filters bestellen zonder dat ik het vergeet beter voor de lucht kwaliteit

Snelle en correcte afhandeling

Wij bestellen al een aantal jaar de filters. Altijd goede en snelle levering

vlotte levering, alles ziet er goed uit

Site overzichtelijk.

Goede prijs en snelle levering!

Gexoon zoals het hoort

Snel geleverd en goede prijs kwaliteit

Snelle en juiste levering.

Datgene wat ik besteld heb is snel en juist geleverd.

Geweldige service en dat uitstekende aflevering

Super levering En na het sturen van een mail aan zhender over een foutmelding filter error een snelle mail van Nico terug met daarin de oplossing die helemaal goed is Dank je wel Nico

Goed!

Handig na bestellen via reminder

Vriendelijk en snel

Ik werd aan de telefoon vriendelijk en kundig te woord gestaan. Goede producten, niet duur.

Always efficient service. Long-time customer.

Fast and easy. I have been using these guys for about 3 years. Always quick delivery, which you pay for, but good product and great range.

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over TOPS WTW-filters

TOPS WTW-filters is een dochteronderneming van TOPS Luchtfilters, al ruim 40 jaar, een betrouwbare leverancier en producent op het gebied van filters voor luchtbehandeling-installaties, spuitcabines en WTW systemen, voor de zakelijke markt. TOPS WTW-filters maakt gebruik van de kennis, productie en inkoopkracht van TOPS Luchtfilters, waardoor topkwaliteit producten tegen de scherpste prijzen aangeboden kunnen worden, nu ook voor de particuliere markt. Onze WTW filtersets voldoen aan de Europese EN779 normering. Zo weet u zeker dat u altijd over een kwaliteitsfilter beschikt. Mocht u toch nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Tops WTW-filters.