goede filters

Zeer tevreden, snelle levering Wel prijzig

Volgende dag direct in huis

Perfect geregeld!

De filters zijn gemakkelijk te bestellen ook met vaste klanten korting en ze worden goed afgeleverd.

Levering is snel en vaak wordt er korting aangeboden.

Doen wat ze beloven

Zeer positief. Snelle levering

Eindelijk de juist filter

Na veel zoeken en bestellen op andere websites, hier de juist filter kunnen bemachtigen :-)

Veel keus, vriendelijke en deskundige klantenservice. Snelle levering.

Snelle en betrouwbare levering

Goed en overzichtelijk assortiment voor nette prijs.

correct ...netjes en snel

makkelijk te bestellen...nette site

super, order arrived in time and in good condition

super, order arrived in time and in good condition

Heel tevreden over bestellen en levering.

Was vergeten mijn kortingscode in te vullen. Een telefoontje en het was geregeld. Toppie.

Gemakkelijk te bestellen en zeer snelle levering.

Hoewel het een herhalingsaankoop betreft, verloopt het bestelproces vlot en is de levering ook zeer snel.

Mooi dat je door Tops WTW filters er aan herinnerd dat je de filters moet vervangen en meteen de juiste aangeeft. Dat scheelt zoeken op de site om de juiste te vinden.

Prima service, snelle correcte levering

Altijd ieder half jaar een herinnering dat mijn filters moet worden vervangen.

Dat vind ik heel fijn ,want anders vergeet ik dat,de bezorging en bestelling gaat vlot en snel.

Snel en betrouwbaar

De halfjaarlijkse reminder is een goed voorbeeld van follow up. Hoef niet na te denken wanneer ik weer nieuwe filters moet bestellen.

Ik heb mijn bestelling ontvangen

Het probleem lag bij DPD, niet bij uw bedrijf.. gelukkig is alles nu opgelost, mede dankzij u.

goed bezorgd

alles op tijd geleverd groeten hennie van beek

Alles perfect verlopen

Maandag avond besteld en woensdag geleverd.

Herinneringmail met een link naar juiste product is super

Het ontvanger van een herinneringsmail of je nog filters nodig hebt, met daarin een link naar het juiste filter is erg makkelijk. Zo vergeet je geen filters te bestellen en het gaat ook nog eens erg snel.

Op tijd geleverd geen bijzonderheden

heel erg goed

snelle levering goeie prijs jullie geven aan wanneer ik ze moet vervangen top! bestel ze ook voor mijn buren

Tops WTW filters zijn snel en zorgvuldig geleverd. Complimenten!

Snelle levering en informatie betreffende verzending

Duidelijke informatie over voorafgaande bestelling.

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over TOPS WTW-filters

TOPS WTW-filters is een dochteronderneming van TOPS Luchtfilters, al ruim 40 jaar, een betrouwbare leverancier en producent op het gebied van filters voor luchtbehandeling-installaties, spuitcabines en WTW systemen, voor de zakelijke markt. TOPS WTW-filters maakt gebruik van de kennis, productie en inkoopkracht van TOPS Luchtfilters, waardoor topkwaliteit producten tegen de scherpste prijzen aangeboden kunnen worden, nu ook voor de particuliere markt. Onze WTW filtersets voldoen aan de Europese EN779 normering. Zo weet u zeker dat u altijd over een kwaliteitsfilter beschikt. Mocht u toch nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Tops WTW-filters.