snelle levering. via chat duidelijk advies

prettig contact. gedegen advies

Goede service, ook bij leveringringsproblemen komen ze met a adequate oplossing

Snelle en correcte aflevering. Goede werking van de filters. Jammer dat er geen indicatie op de filters zit voor het vervangen.

Snel en in orde.

Tops Filters zijn altijd snel en duidelijk met de leveringen.

Snel geleverd en prima filter

Dankzij een handige herinnering weer nieuwe filters besteld voor mijn luchtsysteem en netjes en snel geleverd.

Perfect geholpen

Keurige aflevering

Je krijgt gewoon op tijd je spullen. Volgens afspraak.

SUPER

snelle service

Schitterend

Snelle levering en correcte prijzen.

Producten en service TOPS oké, levering niet oké.

We zijn al enige tijd klant bij TOPS. Tevreden over de producten maar de verzending is niet oké, hoewel we daar ook voor betalen. DPD levert absoluut geen correct werk. Bij niet-thuis krijgen we geen bericht waar het pakket geleverd is en mogen we zelf op zoek gaan. Tops heeft ons daar heel goed in geholpen maar dit vraagt tijd en energie die niet nodig is. De keuze van de leverancier is TOPS daarom ook een mindere score. We twijfelen om bij een volgende aankoop een andere leverancier in filters te zoeken en dit voor deze reden. Zou spijtig zijn.

Goed en snel

Gevonden wat ik wilde en de levering is zoals voorzien

Goed assortiment, handig voor herhaal bestellingen en goede service

Ruime keuze in originele en merkloze filters voor de verschillende Zehnder apparaten die wij gehad hebben en nu weer hebben. De laatste keer was er iets fout gegaan bij de verzending en dit is snel en goed opgelost. Ook handig: met een paar klikken bestel je hetzelfde gewoon weer. Zeker bij dit soort verbruiksproducten is dat ideaal.

Uitstekende service

aandacht en vriendelijke hulp en advies gekregen heb.

Snelle levering en goede communicatie

Prima bedrijf met duidelijke communicatie

Perfecte service

De bestelling en afhandeling zonder enig probleem zou zo weer voor gaan

Snel en correct

Eenvoudig bestelen en snelle levering

Correcte afhandeling van het bestelde artikel

Er was in plaats van 1 paar 2 paar gestuurd hierover telefonisch contact opgenomen. Werd meer dan keurig te woord gestaan en bijzonder netjes afgehandeld daarvoor mijn hulde.

Snel, vlot en informatief

Prima levertijd

Zie boven

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over TOPS WTW-filters

TOPS WTW-filters is een dochteronderneming van TOPS Luchtfilters, al ruim 40 jaar, een betrouwbare leverancier en producent op het gebied van filters voor luchtbehandeling-installaties, spuitcabines en WTW systemen, voor de zakelijke markt. TOPS WTW-filters maakt gebruik van de kennis, productie en inkoopkracht van TOPS Luchtfilters, waardoor topkwaliteit producten tegen de scherpste prijzen aangeboden kunnen worden, nu ook voor de particuliere markt. Onze WTW filtersets voldoen aan de Europese EN779 normering. Zo weet u zeker dat u altijd over een kwaliteitsfilter beschikt. Mocht u toch nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Tops WTW-filters.