Prima product, tegen voordelige prijs en razendsnel geleverd.

Alles naar wens verlopen

de verpakking is zeer omvangrijk doos voor 2 filters wel stevig

Correct product en correcte levering

De juiste filter voor jouw toestel is gemakkelijk te vinden op de site en wordt snel geleverd.

Up to date, snelle service

Ik word tijdig op de hoogte gehouden voor het verwisselen van de filters.

correct

volgens afspraak

Snelle levering, goede producten.

Prima service.

Prima geen bijzonderheden

Prima makkelijke web side snelle levering

Snel en correct

Heel gemakkelijk met de herinneringsmail als het tijd is om de filters die je het laatst besteld hebt te vervangen met een link om dezelfde filters terug te bestellen, dan moet je niet meer zoeken naar de juiste filters.

Keurig op tijd geleverd

De filters bevallen prima

Snel en goed.

Makkelijker manier om iets te bestellen. Wat ze schrijven doen ze vlot en snel. Ook de afrekening.

primma geholpen

goed geholpen was dik voor elkaar

Geen klachten!

Prima en snelle levering

Originele Zehnder wtw filters besteld, weer schone lucht in huis

goede service

Snelle levering en seintje wanneer het filter aan vervanging toe is.

Klantvriendelijk en beleefd

Eerder met jullie zaken gedaan welke correct zijn verlopen

Geheel volgens verwachting

eenvoudig een bestelling geplaatst van een artikel wat ik al eerder besteld heb. Tijdig geleverd en goed verpakt.

Super reminders, service en korting

Goede kwaliteit.

Zoals altijd: snel en goed.

Bestelling snel binnen. Netjes verpakt. En in orde!

reasonable price and delivery time

easy to order and follow up of day and time of delivery instead of waiting the whole day for delivery

Conform de belofte

Het is niet de eerste keer dat ik iets bestelde. Producten zijn betrouwbaar en als belooft op tijd geleverd.

altijd supper geleverd

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over TOPS WTW-filters

TOPS WTW-filters is een dochteronderneming van TOPS Luchtfilters, al ruim 40 jaar, een betrouwbare leverancier en producent op het gebied van filters voor luchtbehandeling-installaties, spuitcabines en WTW systemen, voor de zakelijke markt. TOPS WTW-filters maakt gebruik van de kennis, productie en inkoopkracht van TOPS Luchtfilters, waardoor topkwaliteit producten tegen de scherpste prijzen aangeboden kunnen worden, nu ook voor de particuliere markt. Onze WTW filtersets voldoen aan de Europese EN779 normering. Zo weet u zeker dat u altijd over een kwaliteitsfilter beschikt. Mocht u toch nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Tops WTW-filters.