Snelle en goede bezorging

Duidelijke website. Bij noodzakelijke vernieuwing van filters een duidelijke mail.

Prima.

Snelle levering, keurig verpakt.

Na bestelling product snel in huis

De producten werden na eenvoudige bestelling gewoon snel geleverd.

Juiste maat geleverd.

Netjes afgeleverd en ze bevallen heel goed.

Goede ervaring

De filters waren goed afgeleverd.

gunstige prijs

gewoon doen wat je belooft

bestelling was makkelijk omdat ik vorige factuur had bewaard. Afhandeling ging snel en bezorging keurig geregeld.

Perefecte uitvoering bestelling

Bestelling werd zoals altijd, perfect uitgevoerd en snel geleverd.

Vlotte levering van correcte producten

Bestelling en levering waren vlot en correct, ook de reminder-mails na een aantal maanden zijn handig.

Eenvoudig bestellen, vlot en keurig afgeleverd krijgen.

Van begin (bestellen) tot einde (levering) vlot en keurig; niets op aan te merken!

Prima service!

De reminder mail om weer filters aan te schaffen vind ik prettig

Snel en goed geleverd

Voor de derde keer filters voor mijn www installatie besteld (2 sets voor een jaar gebruik). Goede filters, nette prijs en snel geleverd. Ook gemakkelijk dat je elk half jaar een herinnering krijgt dat je filters aan vervanging toe zijn.

Duidelijk en snel

Snel duidelijk welke filters passen en de beste (naar keuze) zijn, de kortingen zijn goed en de levertijd super

Super snelle levering

Ik heb reeds meerdere bestellingen gedaan steeds inorde top

Snelle levering, goede produkten tegen goede prijs

Je wordt per e-mail op de hoogte gehouden wanneer de filters vervangen moeten worden. Snelle levering.

snelle levering, prima product

Deze filters stellen nooit teleur, doen wat ze moeten doen

uitgebreide info. Alle tijd

Zeer aardige mevrouw met rustige uitleg en accuraat. Gelijk alle info per mail binnengekregen en 5 app voor onderhoud!

Perfecte leverint

Top filters

Goede filters en snel geleverd. Makkelijke site en veel keus. Vaste klanten korting en een herinnering wanneer je filters vervangen moeten worden.

Snel en netjes bezorgd!

Prima product

Al jaren lang klant prima

Ik ben helemaal in mijn sas als producten geleverd worden zoals de bedoeling is, dit was het geval.

zeer professionele en supersnelle levering

Manco opgelost

Kreeg van de twee bestel regels maar 1 regel binnen. Klantenservice gebeld en foto opgestuurd. Volgende dag ontbrekende artikelen geleverd. Moest wel twee keer thuis blijven voor hun fout dus een kleinigheidje extra had leuk geweest. Maar helaas

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over TOPS WTW-filters

TOPS WTW-filters is een dochteronderneming van TOPS Luchtfilters, al ruim 40 jaar, een betrouwbare leverancier en producent op het gebied van filters voor luchtbehandeling-installaties, spuitcabines en WTW systemen, voor de zakelijke markt. TOPS WTW-filters maakt gebruik van de kennis, productie en inkoopkracht van TOPS Luchtfilters, waardoor topkwaliteit producten tegen de scherpste prijzen aangeboden kunnen worden, nu ook voor de particuliere markt. Onze WTW filtersets voldoen aan de Europese EN779 normering. Zo weet u zeker dat u altijd over een kwaliteitsfilter beschikt. Mocht u toch nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Tops WTW-filters.