Alles is prima verlopen

Alles is prima verlopen, zowel pre als post sales :-)

Besteld en snel geleverd. Goede prijs ...

goede en snelle aflevering

nvt

Gewoon goed

Oké

Snel en nette prijs

Eenvoudig bestelproces, nette prijs en snelle levering.

prima en gaan alng mee

zeker een half jaar te gebruiken.

Makkelijk

Fijn dat ik kan repeat van de oude order

Snelle levering.

Snelle levering; duidelijke website; heldere communicatie over de bestelling/levering.

Vlotte afhandeling

Eenvoudig te bestellen

Super snelle levering

Snelle levering en scherpe prijzen.

Levering was goed

Alles was goed en gemakkelijk geregeld

juiste product voor redelijke prijs

Fijn dat producten van een wellicht verouderd systeem nog steeds tegen een redelijke prijs op een simpele manier besteld kunnen worden.

het onze eerste ervaring en die verliep goed, levering goed op tijd het product moet ik nog uit proberen daar kan ik nog geen mening over geven, maar ik heb er vertrouwen in dat het goed zal zijn

Snelle en goede bezorging.

Misschien handig is de beschrijving voor plaatsing bijgevoegd wordt, moet nu in mijn archief zoeken.

Snel geleverd en goed verpakt!

Bedankt voor de snelle levering en zeer goede verpakking!

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Overzichtelijke site en snelle service.

Makkelijk besteld en vlot geleverd

Benodigde artikelen snel op site gevonden en tegen een aantrekkelijke prijs

Zoals verwacht

Prima verlopen.

Snelle en juiste levering

Van bekend produkt

Alles vlot verlopen.

Vlot verlopen zoals het zou moeten zijn.

Duidelijke site, scherpe prijs

Vlotte levering, acceptabele prijs

De bestelde filters zijn vlot geleverd. Kwaliteit is goed.

Correcte uitvoering; originele filters

Correcte uitvoering v/d bestelling; originele filters maar sterk gestegen in prijs.

Top geregeld!

Vanaf het bestellen tot aan de levering zit het proces goed in elkaar. Vakkundige medewerkers die je op de juiste wijze informeren over het product zodat je geen foute dingen kunt bestellen. Ruime keuze in het assortiment.

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over TOPS WTW-filters

TOPS WTW-filters is een dochteronderneming van TOPS Luchtfilters, al ruim 40 jaar, een betrouwbare leverancier en producent op het gebied van filters voor luchtbehandeling-installaties, spuitcabines en WTW systemen, voor de zakelijke markt. TOPS WTW-filters maakt gebruik van de kennis, productie en inkoopkracht van TOPS Luchtfilters, waardoor topkwaliteit producten tegen de scherpste prijzen aangeboden kunnen worden, nu ook voor de particuliere markt. Onze WTW filtersets voldoen aan de Europese EN779 normering. Zo weet u zeker dat u altijd over een kwaliteitsfilter beschikt. Mocht u toch nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Tops WTW-filters.