Whats in a name. TOP

Snel, vertrouwd, simpel te bestellen

Op communicatie en levering

Alles naar wens

Positieve ervaring

Produkten zijn eenvoudig te bestelling op de website. En worden keurig op tijd geleverd.

Heel snel geleverd

Altijd een herinnering om de filters te vervangen

Supersnel en handig.

Fijn is, dat de filters na bestelling, volgende dag in huis zijn. Fijn is ook - al snap ik het commerciële element- dat Topfilters een halfjaarlijkse uitnodiging tot bestelling stuurt: heerlijk!!

Great!

Straightforward.

een vlotte bestelling en snelle levering

bestelling is vlot verlopen

Altijd geweldige service!

Ik ben niet zo handig in dit soort dingen en kreeg zelfs een herinnering van TOPS dat ik een bepaalde tijd filters heb besteld en ze misschien weer nodig had. Dat klopte! Ik kon meteen naar dezelfde als de vorige keer. De prijs is prima en ze werden de volgende dag nog geleverd. Helemaal top!

Goed en correct

Snelle levering.

Top product

Komen perfect hun afspraken na.

zeer vlugge levering goede service

vlugge service goed verpakt en heel vlugge levering echt top

Sel en direct ontvangen

Efficiënt bedrijf en ook het telefonisch contact verliep prima. Ga zo doo!

snelle schakeling en actie van de klantenservice n.a.v. e-mailcontact t.a.v. een storing.

vlotte levering en goede service

Snelle levering. Ik had echter zelf onbewust een foute opgave verstrekt. Ik heb meteen per email gereageerd. Diezelfde dag al een reactie. Er werd mee gedacht aan een oplossing. De nieuwe zending is besteld en het foute artikel is met een ontvangen retourbon geretourneerd. Zeer goede service.

Spullen gekregen, slechte levering.

Filters ontvangen, spullen niet tot aan deur geleverd maar in centrale aankomsthal achter bankje gegooid. Pas dagen na eigenlijke bezorgdatum gevonden.

Perfect afgeleverd

Goed verpakt en snel geleverd.

Snelle en correcte levering van de bestelde filters!

Snelle en correcte levering van de bestelde filters!

Onlangs filters besteld. Ben zeer vakkundig geholpen. Ook de levering verliep zeer snel. Na 2 dagen had ik mijn bestelling binnen. Keurig bezorgd door DPD.

Snelle herhaling van bestelling door bestelhistorie

De passende luchtfilters waren goed te vinden, snelle en gratis bezorging is top.

Prima filters

Ervaring met de levering via DPD is slecht , e-mail gehad met levering op bepaalde dag , wij thuis gebleven maar gewoon niet geleverd zonder enig bericht

Zegt wat ze doen en leveren wat ze zeggen

goed product snelle levvering

Best

Best

Gemakkelijk, goede informatie en snel geleverd.

Meteen na de filters besteld te hebben, zijn ze 3 dagen erna keurig bezorgd. Zeer tevreden.

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over TOPS WTW-filters

TOPS WTW-filters is een dochteronderneming van TOPS Luchtfilters, al ruim 40 jaar, een betrouwbare leverancier en producent op het gebied van filters voor luchtbehandeling-installaties, spuitcabines en WTW systemen, voor de zakelijke markt. TOPS WTW-filters maakt gebruik van de kennis, productie en inkoopkracht van TOPS Luchtfilters, waardoor topkwaliteit producten tegen de scherpste prijzen aangeboden kunnen worden, nu ook voor de particuliere markt. Onze WTW filtersets voldoen aan de Europese EN779 normering. Zo weet u zeker dat u altijd over een kwaliteitsfilter beschikt. Mocht u toch nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Tops WTW-filters.