Snelle levering. Duidelijke communicatie. Goede producten.

Problemen gehad met de bezorger deze zijn prima opgelost door de leverancier.

Correcte levering en mijn ervaring met de geleverde produkten is prima.

Mijn ervaring met topsfilters is top!

Probleemloze aflevering en correcte bediening aan de telefoon bij het bestellen.

Elke bestelling opnieuw bevesting van goede service

Je verwacht ondertussen niet anders, maar als een webshop hun goede service kan bestendigen... is het top!

De maat van mijn filter bleek verkeerd. Zonder problemen kreeg ik een nieuw filter. Vriendelijk geholpen aan de telefoon!

Gewoon goed. Het is wel duurder geworden. Krijgen de vaste klanten aanbiedingen en als er nog meer buren deze filter bestellen krijg we korting?

Keurige snelle levering

Zie boven

Snelle verzending

Prima communicatie en snelle verzending.

Goed op tijd, maar weer niet op adres

Levering kwam weer op pick-up point, wij waren thuis en kregen toch n app, helaas niet aanwezig? Waarom nog thuis blijven? Product is uiteraard wel prima.

Prima producten

snelle levering en duidelijke info betreffende levering

zie boven

Snelle levering en een goed product

Vooral de reminder wanneer je weer moet vervangen vind ik prettig

Top geregeld om dat jullie zelf aanbiedingen komen.

Ik vergeet dit soort dingen altijd. Fijn dat een leverancier met mij mee denkt!!

Makkelijke site en snel leverbaar voor een redelijke prijs

Betrouwbaar en snelle levering

Originele filters voor een gunstige prijs.

Fantastisch en geweldig snel

Krijg bericht wanneer de filter vervangen dient te worden Daarnaast snelle levering netjes verpakt

TOP

De naam zegt het allemaal al TOP(S) Goede prijs en supersnel geleverd

Uitstekende service!

Uitstekende service, snel in huis en een absoluut pluspunt is dat je een reminder mail van hun krijgt dat je vorige bestelling al een bepaalde tijd geleden is. Hierbij geven ze ook aan wat je vorige bestelling was er handig als je het type/nummer van je filter niet meer weet.

Prima afhandeling

Goed en makkelijk. Geven af en toe aan dat het weer tijd is om filters te wisselen/kopen. Sluit goed aan op de meldingen die het filtersysteem ook geeft.

Product besteld en een dag later in huis

Fijn dat ik een melding krijg wanneer de filters aan vervanging toe zijn

Gisteren besteld, vandaag in huis. Goedkoop en goede service

Snelle levering van goede producten

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik heb al eerder filters bij TOPS besteld en ben erg tevreden over de kwaliteit van het produkt en de snelle levering.

Voordelig en goed

Goede filters, mooie prijs en snelle levering

Prima ervaring.

Jarenlang prima ervaring met TOPS.

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over TOPS WTW-filters

TOPS WTW-filters is een dochteronderneming van TOPS Luchtfilters, al ruim 40 jaar, een betrouwbare leverancier en producent op het gebied van filters voor luchtbehandeling-installaties, spuitcabines en WTW systemen, voor de zakelijke markt. TOPS WTW-filters maakt gebruik van de kennis, productie en inkoopkracht van TOPS Luchtfilters, waardoor topkwaliteit producten tegen de scherpste prijzen aangeboden kunnen worden, nu ook voor de particuliere markt. Onze WTW filtersets voldoen aan de Europese EN779 normering. Zo weet u zeker dat u altijd over een kwaliteitsfilter beschikt. Mocht u toch nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Tops WTW-filters.