Goed product en snelle levering

Snelle service. Blij mee.

Eenvoud

Het type filter dien je maar 1x op te zoeken, de volgende bestelling kan je doen door eenvoudig te klikken op "opnieuw bestellen". Dit spaart veel zoekwerk uit. De levertermijn is uitzonderlijk snel. Vermits het gaat om een verbruiksproduct, kan het niet eenvoudiger.

Tops is top!

Een buitengewoon vlotte levering en een prima prijs/kwaliteit verhouding!

Uitstekend!!!

Alles uitgevoerd conform de afspraak en dat binnen de afgesproken tijd!! Thanks. Een dikke 10

Binnen enkele dagen geleverd

Snelle levering. Verder heb ik nog geen ervaring met de filters

Super: veel keus altijd alternatieven en altijd perfect geleverd

Ken geen betere! Men heeft een ruime keus voor elk product zijn er alternatieven zowel eco versie als ook eigen merk opties.

Tevreden met Tops, maar niet met DPD

De bezorger van DPD zet de doos altijd in de lift, ik woon 3 hoog, en ik ka niet zo goed met de maat doos overweg!

Makkelijk, snel, compleet

Tip verpakking is onnodig groot. Tevens mag wat mij betreft de factuur digitaal scheelt weer wat papier. En bedankje voor bestelling mag van mij ook digitaal.

Tops is prima

Bestel de WTW filters bij TOPS al enkele jaren Alleen had ik bij de laatste levering de meest onvriendelijke bezorger die ooit bij mij aan de deur is geweest.

Keurig verzorgd

Mijn filters werden snel geleverd. Ik kan het iedereen aanraden.

Fast and troublefree !

Fair prices, fast delivery. Never had an issue with TOPS WTW-filters.

Makkelijk zoeken en goede levering

Het is prettig zoeken naar het juiste systeem op de website. Snelle levering.

super simpel en supersnel

eenvoudig via de site aan te vragen en vervolgens ook echt de volgende dag ontvangen. echt goed

Super en snel.

Super snel en betrouwbaar.

Op tijd geleverd en een goed informatie/tracking systeem.

Goed product en op tijd geleverd.

Makkelijk bestellen en snelle verzending

Goede prijs, overzichtelijke website en een hele snelle verzending

Correct en snel!

Correct en snel

snelle bezorging

Prima service en snel geleverd

Korte levertijd

Alles goed.

Geen fouten.

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over TOPS WTW-filters

TOPS WTW-filters is een dochteronderneming van TOPS Luchtfilters, al ruim 40 jaar, een betrouwbare leverancier en producent op het gebied van filters voor luchtbehandeling-installaties, spuitcabines en WTW systemen, voor de zakelijke markt. TOPS WTW-filters maakt gebruik van de kennis, productie en inkoopkracht van TOPS Luchtfilters, waardoor topkwaliteit producten tegen de scherpste prijzen aangeboden kunnen worden, nu ook voor de particuliere markt. Onze WTW filtersets voldoen aan de Europese EN779 normering. Zo weet u zeker dat u altijd over een kwaliteitsfilter beschikt. Mocht u toch nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Tops WTW-filters.