uitstekend

TOP IS TOP

Jaren tevreden klant

Alles perfect

Van het begin tot het eind perfect geregeld.

Uitstekende kwaliteit en service

Iets was niet geleverd. De nalevering was goed

Snelle service en goede kwaliteit.

Als vaste klant krijg ik tijdig bericht c.q. herinnering aangaande mijn WTW filters. Daarnaast een korting. Snelle reactie op mijn e-mail. Tevreden over de kwaliteit van de WTW filters.

Top levering

Goede servies goede levering en overzichtelijk .

GOEDE KWALITEIT EN VLOT GELEVERD

FILTERS WERKEN NAAR BEHOREN

Alles top geregeld

Bestellen duidelijk, makkelijk en perfecte levering

Klantvriendelijk.

Een aantal maanden geleden filters besteld en krijg ik via de mail een herinnering dat het weer tijd is om deze te vervangen. Goed meegedacht en niet te duur. Top.

Altijd juiste bestelling en stipt geleverd!

Ik ben altijd heel tevreden over mijn bestelling doch vond ik het spijtig dat ik een dikke week na ik mijn bestelling ontvangen had, ik toen een mail kreeg dat ik bij een bestelling 10% extra korting kreeg… misschien als vaste klant op zo een korte termijn toch die extra korting al geven?!

Gewoon top

Klant vriendelijke

Prima filters goede informatie

Prima alleen zou ik als bedrijf niet kiezen voor DPD als bezorger. Slechte ervaring met bezorging, ook nu weer

Overzichtelijke website en correct levering

Overzichtelijke website en correct levering

Makkelijk en snel

Goed en makkelijk

het is de eerste keer besteld

de levering is goed gegaan. nu nog de montage

Goed product

Goed product voor een schappelijke prijs

snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Kan niet beter dan nu.

Geachte Tops. Het is nu al de derde keer dat ik bij jullie een filter kopen namelijk een polienfilterset G4+F7 . Tot mijn voldoening zijn beide filters gemakkelijk actief gedurende twaalf maand zonder onderbreking. (dus ik zal niets zeggen van een half jaar integendeel ) Dus van mij geen kwaad, doe zo voort, natuurlijk aan dezelfde prijs. Dank je.

Zeer snelle en correcte behandeling en levering.

Als altijd in een woord :”TOP”.

Supper snel

Snel gehandeld

PRIMA ERVARING

Correcte en snelle aaflevering filters.

Goed geleverd op de afgesproken plaats

Goede klantgerichte mailing

Plezierige firma, die passende info en suggesties geeft. Niet teveel overbodige info.

Keurig en bestelling snel ontvangen.

Goed bedrijf.

Goede fijne filters

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over TOPS WTW-filters

TOPS WTW-filters is een dochteronderneming van TOPS Luchtfilters, al ruim 40 jaar, een betrouwbare leverancier en producent op het gebied van filters voor luchtbehandeling-installaties, spuitcabines en WTW systemen, voor de zakelijke markt. TOPS WTW-filters maakt gebruik van de kennis, productie en inkoopkracht van TOPS Luchtfilters, waardoor topkwaliteit producten tegen de scherpste prijzen aangeboden kunnen worden, nu ook voor de particuliere markt. Onze WTW filtersets voldoen aan de Europese EN779 normering. Zo weet u zeker dat u altijd over een kwaliteitsfilter beschikt. Mocht u toch nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Tops WTW-filters.