Goed product en snel geleverd

De filterproducten zijn zeer goed, marktconform m.b.t. prijs en zeer snel geleverd.

Top firma , service zit inderdaad in zijn naam verwerkt

Ik krijg op tijd een mail met de melding dat mijn filters dienen vervangen te worden . Zo weet ik dat ik er opnieuw moet bestellen. Doorklikken op de link , korting aanvinken , en alles gaat in zijn werk. Beter kan het niet !

Prima zoals verwacht

Mijn eerste bestelling en levering verliepen zonder problemen. Het besteld product is conform mijn verwachting.

mooie vlotte levering , dank

Ik heb nu echter een mooi voorraadje. Per vernieuwing gebruik ik 1 set van 2 filters. Er liggen er nu nog 3 sets.

Snel en correct

Ik had een fout gemaakt bij de bestelling, maar ben keurig en vriendelijk geholpen. De zending is goed ontvangen.

Parfait

Transaction parfaite et livraison très rapide ! Parfait...

Alles is goed gegaan

automatisch herinnering was fijn en snelle service

Goed product, redelijk geprijsd, snel geleverd.

Goed zoals altijd.

Goed product .

bestelling snel bezorgd.

betrouwbaar en goed

bestelling volgens afspraak verlopen en op tijd mogen ontvangen. blij met de reminder!

Heeft mij blij gemaakt.

Heel goed geholpen ondanks fouten van mijn kant, het was een goede keuze om bijt deze firma onze bestelling te doen. Door mijn leeftijd 92 jaar ging er veel mis. Door een fout van de bank had ik 2x betaald en werd door TOPS gecorriserd.

Vlug en perfekt

Vlug en perfekt

Jammer dat ik vroeg om 1x2 filters en ik krijg 2x2.

Prima en snelle levering

vertrouwd adres, prima service!

Half-jaarlijkse reminder werkt uitstekend. Vlotte levering!

Snelle en correcte levering Top top

Zodag besteld en dinsdag in huis super snel.

Quality products, good price, fast service

I'm a customer of TOPS WTW filters for 3 years. It's easy to find the product you look for. The delivery is fast. Highly recommended.

Goede filters - snel ontvangen.

Makkelijk online te bestellen filters. Duidelijke communicatie en levering volgens verwachting.

Na mijn bestelling was het pakketje zoekgeraakt. Dit is meteen opgelost en opnieuw verstuurd. Erg goede service

Fijne service

Snelle levering en duidelijke site met uitleg welke filters je nodig hebt.

Goede en snelle service

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over TOPS WTW-filters

TOPS WTW-filters is een dochteronderneming van TOPS Luchtfilters, al ruim 40 jaar, een betrouwbare leverancier en producent op het gebied van filters voor luchtbehandeling-installaties, spuitcabines en WTW systemen, voor de zakelijke markt. TOPS WTW-filters maakt gebruik van de kennis, productie en inkoopkracht van TOPS Luchtfilters, waardoor topkwaliteit producten tegen de scherpste prijzen aangeboden kunnen worden, nu ook voor de particuliere markt. Onze WTW filtersets voldoen aan de Europese EN779 normering. Zo weet u zeker dat u altijd over een kwaliteitsfilter beschikt. Mocht u toch nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Tops WTW-filters.