Prima geleverd. zoals besteld.

Zeer snelle levering Duidelijke website

Prima webwinkel, niets op aan te merken

Het hele proces, van uitzoeken welke filters ik nodig tot en met het bestellen ging vlekkeloos. Producten werden netjes en volgens schema geleverd. Gewoon goed, en niets op- of aan te merken.

Snelle en accurate levering

Alles duidelijk op de website en vriendelijke klantendienst

Super service

Goed en duidelijke website. Juiste artikelen binnen een goede prijs.

Netjes op tijd geleverd

Besteld, en de volgende dag al in huis.

PRIMA

ACCURAAT

Is goed

Sneller bezorgt als gezegd. Alleen geenmail gehad terwijl er stond te lezen mail verstuurd.

Prima assistentie bij selectie en plaatsing van de filters

Snelle en vriendelijke hulp zowel via de mail als telefonisch

Zeer snelle levering

De keuze van filters op de website is makkelijk vanwege de goede en uitgebreide informatie. Het bestelproces is eenvoudig. En ik had de filters al binnen 1 dag in huis. Kortom top

Verzending duurt té lang!

Prima geholpen bij het zoeken naar de filters. Echter....op donderdag bestellen/betalen en pas op maandagmiddag bezorgen....dat moet beter! Misschien kan hier aandacht voor zijn....

Ook naderhand voor nog een aantal vragen had men alle tijd

Gemakkelijke bestelprocedure, goede en snelle levering

Prima en goed geleverd.

geweldig

besteld en op tijd ontvangen

Product goed omschreven om juiste bestelling te plaatsen. Snelle levering en goed verpakt.

Na plaatsen bestelling goed op de hoi gehouden over levering.

Alles correct inclusief bezorgen

1e ervaring is prima

Elke bestelling mooi op tijd.

Klantvriendelijk, goede service, fijn product

Na telefonisch contact met zeer klantvriendelijke en kundige medewerkster heb ik 4 filters besteld voor ons mechanisch ventilatiesysteem. Het filter past perfect. Goede prijs- kwaliteit verhouding.

TOP

Klantvriendelijk en klantgerichte telefonische info ontvangen en snelle levering van bestelde filters. Ik kan TOPS WTW filters een ieder van harte aanbevelen.

Geweldige service van jullie.

Goede filters.

Niks op aan te merken

Duidelijke omschrijving, snelle levering, goede producten, fijne klantenservice.

Originele filters tegen scherpe prijs en snel geleverd. Wat wil je nog meer.

alles is top

product en levering zijn perfect

Snelle levering, goede filters

Snelle levering en goede filters.

Snelle levering, duidelijke omschrijving. Degelijk.

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over TOPS WTW-filters

TOPS WTW-filters is een dochteronderneming van TOPS Luchtfilters, al ruim 40 jaar, een betrouwbare leverancier en producent op het gebied van filters voor luchtbehandeling-installaties, spuitcabines en WTW systemen, voor de zakelijke markt. TOPS WTW-filters maakt gebruik van de kennis, productie en inkoopkracht van TOPS Luchtfilters, waardoor topkwaliteit producten tegen de scherpste prijzen aangeboden kunnen worden, nu ook voor de particuliere markt. Onze WTW filtersets voldoen aan de Europese EN779 normering. Zo weet u zeker dat u altijd over een kwaliteitsfilter beschikt. Mocht u toch nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Tops WTW-filters.